Buffalo Power joc demo

Buffalo Power

Ești pregătit de o aventură în Vestul Sălbatic, printre urși grizzly, lupi și vulturi măreți? Astăzi te invităm să descoperi întreaga faună sălbatică din Buffalo Power online! Personajul principal din acest joc este însă bivolul sălbatic, care are și rolul de simbol Wild în jocul produs de Playson. El îți poate dubla câștigurile obținute pe o linie de plată, așa că urmărește-l cu atenție!

Peisajul sălbatic în nuanțe de mov, animalele conturate într-un mod realist și coloana sonoră te vor introduce imediat în atmosfera Vestului Sălbatic. Dacă vrei să te desprinzi puțin de realitate, testează acum Buffalo Power gratis pe Cazino.ro! Vei intra imediat într-o cu totul altă lume, plină de simboluri deosebite și de funcții speciale. 

Caracteristici Buffalo Power online

Pe fundalul impresionat, desprins direct din Vestul Sălbatic, găsim grila de joc formată din 5 role și 3 rânduri. În ceea ce privește liniile de plată, ele sunt în număr de 20 la Buffalo Power online. Combinațiile câștigătoare pot fi formate cu ușurință, mai ales cu atâtea funcții speciale la dispoziție. Despre toate caracteristicile jocului vom discuta mai departe în acest articol, așa că te sfătuim să citești în continuare! Până atunci, hai să îți spunem câte ceva și despre RTP-ul jocului și despre gradul său de volatilitate.

RTP-ul Buffalo Power online este de 95.04%, unul destul de bun, care încadrează jocul în categoria de pacanele cu RTP mare. Volatilitatea sa este medie, deci nu trebuie să aștepți foarte mult până la combinațiile câștigătoare, care pot aduce sume frumoase în balanța ta. Totuși, îți recomandăm ca pentru început să începi cu varianta Buffalo Power gratis, disponibilă la noi pe site. Astfel, te obișnuiești cu funcțiile jocului și nu riști să pierzi bani reali în tot acest proces. 

Bonus și rotiri gratuite Buffalo Power

Dintr-un astfel de joc plin de caracteristici speciale, desigur că nu putea lipsi funcția de rotiri gratuite. Funcția este declanșată de simbolul Scatter, care poate apărea doar pe rolele 2, 3 și 4. Ai nevoie de 3 Scatter pentru a declanșa 8 runde bonus. Pe parcursul acestor runde, simbolurile Stacked Wild devin Stacked Wild x2, dublându-ți câștigurile de pe linia de plată la care iau parte. Hai să îți spunem ce alte funcții speciale mai găsești în jocul de pacanele Buffalo Power online!

Jocul Bonus este declanșat de 6 sau mai multe simboluri Bonus și simboluri Power. Acestea rămân lipite pe grilă pe tot parcursul secvenței și sunt singurele care plătesc în tot acest timp. Simbolul Bonus este și cel multiplicator, care poate plăti între 1x și 10x din pariul inițial. 

Mai mult, la începutul oricărui Joc Bonus, primești și 3 rotiri repetate, iar cu fiecare simbol Bonus sau Power care apare pe ecran, aceste rotiri sunt resetate la 3. Dacă reușești să umpli tot ecranul de simboluri Bonus și Power, câștigul total îți va fi dublat cu ajutorul multiplicatorului x2. Suma totală va fi într-adevăr fabuloasă dacă reușești să faci acest lucru!

Jackpot Buffalo Power

La Buffalo Power online poți obține și un Jackpot cu 4 niveluri. Fiecare nivel este câștigat cu un anumit număr de simboluri Power, după cum urmează:

 • Grand – 5x și câștigi 500.00 credite;
 • Major – 4x și câștigi 150.00 credite;
 • Minor – 3x și câștigi 50.00 credite;
 • Mini – 2x și câștigi 20.00 credite;
 • 1x și câștigi 5.00 credite

De asemenea, ține cont că simbolurile Power plătesc doar la finalul Jocului Bonus.

Mize, simboluri și câștiguri Buffalo Power demo

Este foarte ușor pentru oricine să joace la Buffalo Power online. Tot ce trebuie să faci este să ajustezi miza din meniul de jos, de pe – și +, până ajungi la cea dorită. Miza minimă trebuie să fie de 0.20 credite, iar cea maximă de 50. În ceea ce privește valoarea simbolurilor de pe grilă, hai să îți arătăm care plătește cel mai mult:

 • Simbolul Power: 500x din pariul total;
 • Simbolul Wild: 12.5x din pariul total;
 • Ursul Grizzly: 12.5x din pariul total;
 • Puma: 10x din pariul total;
 • Vulturul: 7.5x din pariul total;
 • Lupul: 5x din pariul total;
 • Literele: 2.5x din pariul total;

Simbolul Stacked Wild poate înlocui orice simbol de pe grilă, mai puțin Power, Wild și Bonus. Acesta poate apărea doar în jocul de bază, pe când Stacked Wild x2 poate apărea doar în timpul rundelor bonus.

Buffalo Power slot review

Dacă vrei să simți puțin din magia Vestului Sălbatic, încearcă Buffalo Power online de la Playson! Jocul reușește încă de la primele rotiri să te introducă în acea lume, prin grafica sa impresionantă și prin coloana sonoră. Animalele sălbatice întregesc peisajul cu prezența lor impunătoare, care este completată de valoarea pe care o poartă. 

După cum ai văzut, funcțiile speciale nu lipsesc din acest slot, ci din contră. Poți obține rotiri gratuite și îți poți mări câștigurile în mod semnificativ cu simbolul Stacked Wild x2. Nu mai sta pe gânduri și testează acum pacanele Buffalo Power gratis!

Q&A Buffalo Power

 • Da. La noi pe site poți testa oricând varianta demo a jocului, înainte de a depune bani reali.

 • Structura jocului este una clasică, de 5×3. Liniile de plată sunt fixe, în număr de 20.

 • Pariul minim este de 0.20 credite și cel maxim de 50.

 • Da. Vei găsi simbolul Wild, Scatter, multiplicator, rotiri gratuite, Joc Bonus și Jackpot.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.04%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

Demi Gods 2 demo
Spinomenal

Demi Gods 2

Diamonds of Egypt pacanele demo
Pragmatic Play

Diamonds of Egypt

Aztec Forest pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Aztec Forest

To top