Energy Coins pacanele gratis

Energy Coins: Hold and Win

Energy Coins este un joc de pacanele fascinant, plin de energie, în care poți câștiga două funcții bonus, precum și 4 tipuri de jackpoturi diferite. Citește această recenzie pentru a afla totul despre acest slot.

Dacă până acum providerul Playson ne-a încântat cu jocuri precum Royal Coins 2 sau Hot Coins, Energy Coins vine să facă experiență și mai palpitantă. Slotul cu 5 role și 3 linii oferă 5 linii de plată fixe și o funcție specială care poate declanșa bonusurile automat.

Grafica jocului este una normală, fără caractere impresionante, dar simbolurile au o amprentă foarte vie. Aceste elemente, combinate cu coloana sonoră palpitantă te fac să simți fiecare picătură de energie transmită de acest joc de păcănele.

Încearcă-ți șansa și fii unul dintre norocoșii care câștigă marele premiu de 5000x miza la jocul de pacanele Energy Coins!

Cum joci Energy Coins pacanele online

Probabil deja te gândești și tu să încerci pacanele Energy Coins online, așa încât îți vom explica exact ce trebuie să faci. Scopul jocului este de a câștiga una dintre cele două funcții bonus, care poate apărea în orice rotire. În cadrul bonusurilor ai șansa de a câștiga unul dintre cele patru jackpoturi disponibile sau chiar și jackpotul cel mare.

Majoritatea jucătorilor de pacanele se obișnuiesc cu un stil de joc și nu prea îl mai schimbă. Dacă și tu ești în această categorie, să știi că ai mult de pierdut dacă nu încerci și alte sloturi noi. Poți testa Energy Coins demo pe un site de pacanele gratis, unde vei vedea imediat dacă îți place sau nu jocul și vei învăța fiecare funcție a acestuia.

Energy Coins mize, simboluri și câștiguri

Înainte de a juca orice slot ar trebui să verifici detaliile tehnice ale acestuia pentru a vedea ce te așteaptă. Energy Coins este un joc de pacanele care are un nivel de volatilitate ridicat și oferă un RTP de 95.74%. Asta înseamnă că nivelul de risc al jocului este mare, dar în același timp și posibilitatea obținerii unor câștiguri mari este ridicată.

Vei obține un câștig atunci când pe ecran există o formație de cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată. Jocul are 5 linii de plată fixe, iar mizele disponibile sunt cuprinse în intervalul 20 de bani – 100 de lei. Câștigul maxim pe care îl poți obține este unul fabulos, de până la 5000x miza pariată, prin jackpotul Grand.

Pe lângă simbolurile clasice în formă de fructe, există un simbol în formă de șeptar care poate substitui toate simbolurile de plată. De asemenea, vei observa monede de aur cu valori înscrise pe ele, acestea fiind multiplicatori de 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x și 10x ai mizei alese. Valoarea de pe monede se transformă în premii instant în funcția bonus.

Bonus și rotiri gratuite Energy Coins

Partea cea mai interesantă și care plătește cel mai bine sunt cele două bonusuri Energy Coins. În mod normal, funcția bonus se activează atunci când pe ecran există cel puțin 6 monede de aur cu premii în bani înscrise pe ele. Acest lucru îți oferă funcția bonus clasică. În cea de a doua funcție, cel puțin una dintre monede este înlocuită cu simbolul “Energy Coin”, care colectează valoarea câștigurilor de pe toate celelalte monede.

Fiecare funcție bonus începe cu un număr de 3 rotiri gratuite. În momentul în care pe ecran apare cel puțin o monedă de aur suplimentară, numărul rotirilor devine din nou 3. Funcția bonus se termină atunci când în 3 rotiri consecutive nu se primește nici o monedă nouă sau dacă tot ecranul este plin de monede, situație în care se câștigă Grand Jackpot.

Energy Coins slot review

Fiecare rotire din cadrul jocului Energy Coins este plină de adrenalină și îți oferă șansa unui câștig formidabil. Considerăm că acesta este unul dintre cele mai bune jocuri de pacanele pe care le-am jucat în ultimul timp. În primul rând, experiența de joc este una completă și foarte palpitantă. Mai mult de atât, câștigurile pe care le poți obține sunt extrem de atrăgătoare, iar premiile mari se plătesc des.

Având în vedere toate aceste detalii, ar trebui ca și tu să încerci acest slot și de ce nu, chiar să și câștigi un premiu de ținut minte. Dacă ți-a plăcut Energy Coins, încearcă și Luxor Gold: Hold and Win, un alt joc excelent al celor de la Playson.

Q&A Energy Coins

  • Câștigul maxim Energy Coins este de 5000x miza, prin jackpotul Grand.

  • Energy Coins slot online are un RTP de 95.74% și un nivel de volatilitate ridicat.

  • Da, pe cazino.ro, poți juca demo Energy Coins gratuit și fără cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.74%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top