Solar Temple pacanele demo

Solar Temple

Solar Temple este unul dintre cele mai inovatoare jocuri de pacanele online de pe piață, fiind dezvoltat de către providerul Playson. Slotul conține o funcție specială și o funcție bonus cu rotiri gratuite. Câștigul maxim ce poate fi înregistrat este de până la 1000x miza per rotire.

Dacă te-ai săturat de sloturile clasice precum Book of Ra și vrei ceva nou, cu siguranță Solar Temple este soluția. Jocul se desfășoară pe 5 role și 4 linii de joc și are 20 de linii de plată fixe. Intervalul de mize pe care îl ai la dispoziție este unul uzual, între 0.20 și 500 lei.

Singurul aspect ce ar putea fi îmbunătăți la acest joc de pacanele este grafica. Cu toate acestea, știm deja că Playson nu este un provider foarte bine dezvoltat pe aceasta parte. În schimb, jocurile acestora compensează prin simbolurile foarte interesante, coloana sonoră palpitantă și funcțiile speciale ale jocului.

Încearcă alături de noi Solar Temple și spune-ne părerea ta!

Cum joci Solar Temple pacanele online

Atunci când joci Solar Temple online scopul este de a câștiga funcția bonus cu rotiri gratuite. Tot ceea ce trebuie să faci este să setezi miza și să aștepți apariția celor 3 piramide pe ecran. Desigur, nu uita că la fiecare a zecea rotire ai parte de un ecran care se va umple cu wilduri, ceea ce îți poate aduce în egală măsură alte câștiguri mari.

Pentru cei care nu doresc să riște bani reali la pacanele, există varianta jocului de pacanele gratis. Astfel, poți oricând să încerci Solar Temple demo pentru a vedea cum funcționează slotul, iar distracția este garantată. Nu te aștepta să câștigi ceva în adevăratul mod al cuvântului, pentru că nu există premii în bani, dar nici nu îți asumi vreun risc.

Solar Temple mize, simboluri și câștiguri

Solar Temple face parte din categoria jocurilor cu tematică egipteană antică. Acest slot oferă un RTP de 95.22% și are un nivel de volatilitate mediu spre ridicat. Asta înseamnă că de obicei câștigurile în funcția de bază sunt mici și medii, iar premiile mari se obțin în funcția bonus. În același timp, nivelul de risc este unul acceptabil și nu îți pierzi rapid banii.

Chiar dacă nivelul de grafică nu este unul extraordinar, simbolurile din cadrul jocului sunt foarte bine construite. Deja ne-am săturat să vedem tot aceleași sloturi cu cireșe și struguri, iar Playson a inovat foarte mult pe această parte. Vei întâlni simboluri unice și elemente pe care nu le regăsești în alte sloturi, construite așa încât să ofere o experiență de joc excelentă.

În cadrul jocului, câștigurile se obțin de la stânga la dreapta, pe cele 20 de linii de plată fixe. Câștigurile se pot obține pentru minim 2 sau 3 simboluri identice într-o formație, în funcție de simbol. Există și un simbol wild, care poate înlocui orice alt simbol în afară de scatter. Scatter-ul are formă de piramidă, apare pe rolele 1, 3 și 5 și oferă funcția bonus.

Bonus și rotiri gratuite Solar Temple

Solar Temple online oferă o funcție specială cu o rotire cu wilduri. De fiecare dată când pe ecran apare un simbol soare, acea căsuță “se aprinde” și rămâne așa până la rotirea cu wilduri. Fiecare a zecea rotire va umple căsuțele “aprinse” cu simboluri wild, ceea ce îți va aduce un premiu considerabil mai mare decât într-o rotire simplă.

De asemenea, în orice moment a jocului poți câștiga funcția bonus cu rotiri gratuite. Atunci când pe ecranul de joc apar cele trei piramide, primești un bonus cu 10 rotiri gratuite. Spre deosebire de funcția de bază, în bonus, simbolurile cu soare care apar pe ecran se transforma instant în wild. Wild-ul rămâne sticky până la finalul rotirilor gratuite.

Solar Temple slot review

Având în vedere toate detaliile pe care le-am prezentat în acest review, suntem de părere că ar trebui măcar o dată să încerci acest joc. Chiar dacă câștigul maxim per rotire este destul de mic, de maxim 1000x miza pariată, funcția bonus poate să îți aducă un premiu mult mai mare.

Întreaga experiență de joc este una plină de adrenalină, iar fiecare a zecea rotire care îți umple ecranul de wild-uri face jocul să fie și mai palpitant. Dacă și ție ți-a plăcut Solar Temple te sfătuim să încerci și Solar Queen, un alt slot foarte reușit de la Playson.

Q&A Solar Temple

  • Jocul de pacanele Solar Temple are două funcții speciale: o rotire cu wilduri și o funcție bonus cu rotiri gratuite.

  • Poți juca demo Solar Temple gratuit pe cazino.ro, unde găsești mai multe jocuri de pacanele gratis.

  • Câștigul maxim Solar Temple este de 1000x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.22%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Viking Rising pacanele gratis
Amusnet (EGT)

Viking Rising

Chase for Glory demo
Pragmatic Play

Chase for Glory

wolf gold pacanele gratis
Pragmatic Play

Wolf Gold

5 Glossy Hot demo
Amusnet (EGT)

5 Glossy Hot

To top