Legacy of Dead Pacanele online cazino.ro

Legacy of Dead

Legacy of Dead se numără printre cele mai recente adiții ale producătorului Play’n Go, jocul având o tema similară cu Book of Dead. Grafica și efectele vizuale sunt excelente, iar coloana sonoră captează perfect atmosfera unei mormânt din Egiptul Antic, dar și spiritul de aventură al celor plecați în căutarea comorilor misterioase. Încearcă și tu acest joc de pacanele egiptene și-ți garantăm că vei avea parte de o experiență incredibilă!

Caracteristici Legacy of Dead

Fiind lansat la finele anului 2019, Legacy of Dead a cucerit rapid publicul din România, fiind astăzi clasat pe locul 66 în topul jocurilor de pacanele online. Legacy of Dead are un RTP de 96,58%, o volatilitate ridicată și 10 linii variabile de câștig, dispuse pe 5 role și 3 rânduri. Cu un pot maxim de 5000x, funcție Gamble avansată și o rundă bonus de rotiri gratuite, acest joc ca la aparate deține toate atuurile necesare pentru a te distra ore în șir. Printre simbolurile prezente regăsim atât cărțile de joc (A, K, Q, J, 10), cât și alte simboluri precum sarcofagul de aur (care este atât Scatter, cât și Wild), mumia, Anubis, faraonul și Horus (zeul-șoim).

Rotiri Gratuite Legacy of Dead

Ori de câte ori apar cel puțîn 3 simboluri Scatter (sarcofag) pe role, se declanșează o rundă specială cu 8 rotiri gratuite. Este ales un simbol aleatoriu, care va funcționa că Expanding Wild pe toată durata rundei. Asta înseamnă că, de fiecare dată când apare acest simbol, va ocupa toate pozițiile de pe rola respectivă. De asemenea, se formează linii câștigătoare indiferent de locul în care pică simbolurile, astfel că vei câstiga cu simboluri pe rolele 1,3 și 5 că și când acestea ar fi pe rolele 1, 2 și 3. În plus, dacă în timpul rundei bonus apar alte 3 simboluri Scatter, se selectează un simbol expandabil suplimentar, iar numărul de rotiri gratuite crește cu încă 8. Nu uita să încerci aici versiunea Legacy of Dead Demo cu un număr nelimitat de credite!

Mize si castiguri Legacy of Dead

Jocul are o volatilitate ridicată, deci este oarecum normal ca și câștigurile să fie pe măsură. Simbolurile cele mai bine plătite sunt Sarcofagul de aur și Mumia lui Tutankhamon, cu 500x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, urmat de Anubis, zeul morții, cu 160x, iar faraonul și pasărea îți vor aduce 60x. 10, J și Q îți aduc 8x, iar A și K 12x. Ține cont însă că toate aceste numere se pot înmulți cu liniile de câștig, astfel că potul pentru 5×3 Mumii va fi de 5000x, dacă ai toate liniile selectate. În plus, funcția gamble permite atât selectarea unei culori (roșu/negru) pentru dublarea câștigului, cât și a unei cărți exacte (treflă, caro, cupa sau pică) pentru 4x câștiguri!

Ce Jackpot are Legacy of Dead?

Chiar dacă nu oferă un Jackpot Progresiv, Legacy of Dead este un joc de pacanele online cu câștiguri foarte mari, grație atât RTP-ului ridicat, cât și a volatilității crescute. Alături de marele Jackpot Legacy of Dead, în valoare de 5000x, pentru o combinație de 5 sarcofage sau mumii, ai parte și de runda bonus de rotiri gratuite, dar și de funcția Gamble!

Pacanele egiptene Legacy of Dead

Descoperă și tu comorile ascunse ale vechilor faraoni și bucură-te de câștiguri fabuloase! Te așteaptă premii incredibile la acest joc de pacanele egiptene, așa că fă-ți curaj și intră în piramidele uitate de timpuri, care abundă de aur și nestemate. Încearcă și versiunea Legacy of Dead Demo de pe Cazino.ro, înainte de a juca pe bani reali.

Legacy of Dead Review

Față de Book of Dead, această variantă mai nouă aduce câteva extra-simboluri, dar și un RTP mai ridicat. Ne place tema aleasă, cu acel fundal luminat de flăcări, dar și coloana sonoră, care este impecabil realizată. Apreciem și runda bonus de rotiri gratuite, dar și funcția gamble avansată, cu posibilitate de a-ți crește cu x4 câștigurile. Ne-ar fi plăcut să vedem în schimb un Jackpot Progresiv, dar și alte bonusuri în timpul jocului standard, precum Hold and Spin.

Legacy of Dead FAQ

  • Poți încerca gratuit versiunea Legacy of Dead Demo pe site-ul Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite

  • Jocul de pacanele egiptene Legacy of Dead are 10 linii de câștig variabile, care pot fi alese din meniu

  • Da, runda bonus se activează oricând apar 3 sau mai multe elemente scatter pe ecranul de joc

  • Deși jocurile au o temă asemănătoare, Legacy of Dead conține mai multe simboluri și are un RTP mai ridicat

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Play'n Go
💸 RTP96.58%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele egiptene
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (in timpul rundei bonus)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet25
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

curse of the werewolf pacanele online megaways
pragmatic

Curse of the Werewolf Megaways

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 13

Nici un vot pana acum

Joacă
great book of magic
wazdan

Great Book of Magic

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 13

Nici un vot pana acum

Joacă
Cash 10 Royal Crown demo

Cash 10 Royal Crown

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Cash 20 Lucky Clover demo

Cash 20 Lucky Clover

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
To top