Alice Cooper and the Tome of Madness demo pacanele

Alice Cooper and the Tome of Madness

Descoperă o parte din “nebunia” lui Alice Cooper și joaca Alice Cooper and the Tome of Madness, un joc de păcănele lansat de Play’n Go care te va impresiona încă de la prima interacțiune cu simboluri și funcții speciale, dar și cu un mod inedit de joc.

Cu o grafica uimitoare, jocul te va captiva cu efecte inegalabile, dar mai ales cu vocea lui Alice Cooper care va nara toate evenimentele decisive ale jocului.

Plin de mister, jocul se desfășoară pe 5×5 role, plasate pe un fundal reprezentat de o carte, unde orice combinație de 4 sau mai multe simboluri conectate între ele genereaza castiguri și ajuta la declanșarea funcțiilor speciale care pot aduce câștigul cel mare de 3000x miza pariata. Înlănțuit, lângă rolele de joc, Alice Cooper așteaptă cele 3 chei care îl vor elibera pe role sub forma unui Mega Wild pentru câștiguri extraordinare, dar și pentru un plus de suspans și adrenalina. 

Trage aer în piept și pregătește-te de o aventura plină de câștiguri epice cu Alice Cooper and the Tome of Madness, un joc de păcănele atipic, plin de surprize și recompense spectaculoase. 

Cum joc păcănele Alice Cooper and the Tome of Madness?

Jocul de păcănele Alice Cooper and the Tome of Madness poate fi accesat de pe orice dispozitiv, iar pentru a juca trebuie doar sa deschizi jocul și să ajustezi pariul preferat prin glisarea cursorului pe bara de pariu disponibilă în secțiunea meniului principal de joc. Apasă start și lasa-te sedus de un joc special conceput sa redea adrenalina la fiecare rotire. 

Gratuit și fără cont, alături de alte pacanele gratis, joaca Alice Cooper and the Tome of Madness slot demo pentru a te familiariza cu opțiunile de joc, dar mai ales pentru a vedea dacă te prinde “nebunia castigurilor”.

Alice Cooper and the Tome of Madness mize, simboluri și câștiguri

Alice Cooper and the Tome of Madness are un RTP de 96.20% și o volatilitate ridicata, iar raportat la câștiguri, acestea variază în funcție de pariul selectat.

Castigurile se formeaza in cascada, la 4 sau mai multe simboluri identice, conectate intre ele, iar orice combinatie castigatoare dispare de pe role, pentru noi șanse de formare a câștigurilor prin ocuparea spațiilor libere de către noi simboluri. Procesul este nelimitat și are loc pana cand nu se mai formează combinații câștigătoare, moment in care are loc plata sumei realizate.

Simbolurile interesante sunt în contrast cu tema jocului, acestea imortalizand un păianjen, un sarpe, crucifix și un pandantiv în forma de inima rosie, cel din urma simbol realizand plăți de pana la 200x miza pariata dacă îsi face aparitia pe role. Nestematele sunt și ele prezente pe grila de joc și vor lumina câștigurile cu pana la 10x miza pariata, în timp ce simbolul wild va contribui la formarea câștigurilor generoase prin înlocuirea tuturor simbolurilor, cu excepția simbolului cheie.

Alice Cooper and the Tome of Madness speciale

Alice Cooper and the Tome of Madness este un joc plin de surprize, în urma cărora beneficiezi de multiple opțiuni de joc.

Rotirile necastigatoare pot contribui aleatoriu la o sansa de castig cu Reality Effects, funcție care poate declanșa unul dintre următoarele efecte speciale:

 • The Dungeon transforma plățile mici în plăți mari, prin înlocuirea simbolurilor mai puțin valoroase în simboluri bine plătite;
 • Chamber of Horrors elimina simboluri pe care le înlocuiește cu simboluri Wild;
 • Temptation Room alege un simbol aleatoriu drept simbol Wild și le inlocuieste pe cele identice de pe role;
 • Insane Asylum transforma toate simbolurile bine plătite în același simbol și realizează plăți mari. 

Dacă 3 simboluri cheie/keys își fac apariția simultan pe role, atunci se deblochează Alice Cooper Mega Wild. Când o singura cheie este colectată, atunci aceasta lasă în urma un simbol Wild, iar dacă este inițiat și nu mai exista câștiguri, atunci Mega Wild este adăugat pe rolele 2, 3 sau 4 și se deplasează spre stânga sau spre dreapta la fiecare castig cascada până când dispare de pe role.

Hat of Madness se umple la fiecare castig cascada generat și are 5 nivele de activare, astfel:

 • 10 simboluri obținute dintr-o combinație câștigătoare adaugă 1-2 simboluri Wild pe interfața de joc;
 • 25 simboluri obținute dintr-o combinație câștigătoare adaugă 3-6 simboluri Wild pe interfața de joc;
 • 50 simboluri obținute dintr-o combinație câștigătoare acorda Reality Spins – 3 rotiri gratuite cu Mega Wilds;
 • 75 simboluri obținute dintr-o combinație câștigătoare acorda Reality Spins cu multiplicator x2;
 • 85 simboluri obținute dintr-o combinație câștigătoare acorda Reality Spins cu multiplicator x5.

Bonus și rotiri gratuite Alice Cooper and the Tome of Madness

Runda bonus Reality Spins este initiata atunci când nu mai exista câștiguri, moment în care se afișează meniul de selectare, unde poți alege 1 din 4 Reality Spins, inclusiv Insane Asylum, The Dungeon, Chamber of Horrors sau Temptation Room. Fiecare alegere are propria versiune de de joc, iar fiecare efect va fi inițiat la sfârșitul fiecăreia dintre cele 3 reality spins. 

Chiar dacă Alice Cooper Mega Wild este resetat înainte de începerea rundei Reality Spins, acesta poate fi inițiat la fiecare rotire, existând șansa ca 3 – 6 simboluri wild să fie adăugate suplimentar pe role de fiecare data când acesta se deplasează.

Alice Cooper and the Tome of Madness slot review

Alice Cooper and the Tome of Madness este un joc de păcănele complex, care te va impresiona cu multiple opțiuni de joc, dar și cu sume generoase ce pot ajunge pana la 3000x miza pariata.

Fiind un joc atipic, similar jocului Rich Wilde and the Tome of Madness, va trebui sa experimentezi câteva rotiri pentru a-ți da seama de cum sunt activate funcțiile speciale, dar mai ales de cum se realizează plata castigurilor la fiecare funcție activata.

Chiar dacă jocul este conceput pentru toate categoriile de jucători, Alice Cooper and the Tome of Madness  iese din tiparul obișnuit al jocurilor de pacanele online și cu siguranta se va numără printre favoritele jucătorilor pasionați de jocuri speciale, cu tema atipica.

Testeaza-ti nivelul de “nebunie” cu Alice Cooper and the Tome of Madness pentru castiguri ce pot atinge 3000x miza pariata, sau joacă pacanele cu tema speciala Money Cart 2 pentru a juca direct runda bonus care aduce castiguri surprinzătoare de pana la 5000x miza pariata.

Q&A Alice Cooper and the Tome of Madness

 • Jocul de păcănele Alice Cooper and the Tome of Madness are un castig maxim de 3000x miza pariata.

 • Alături de alte păcănele gratis, poți juca Alice Cooper and the Tome of Madness demo gratuit pe cazino.ro. Tot aici gasesti disponibilă și propunerea noastră cu lista cazinourilor care oferă acces la jocul Alice Cooper and the Tome of Madness pacanele pe bani reali.

 • Alice Cooper and the Tome of Madness are un RTP de 96.20%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Play'n Go
💸 RTP96.20%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Imperial Wars pacanele gratis
egt

Imperial Wars

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 31

Nici un vot pana acum

Joacă
Magician's Secret- Pacanele Gratis Online
pragmatic

Magician’s Secrets

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
20 hot blast pacanele egt
egt

20 Hot Blast

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Joacă
Cops’n Robbers Vegas Nights pacanele demo
novomatic

Cops’n Robbers Vegas Nights

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
To top