Crazy Cows pacanele demo

Crazy Cows

Jocurile de pacanele cu animale se bucura de un real succes în rândul jucătorilor, iar Play’n Go profita de ocazie și prezintă Crazy Cows, un joc de păcănele interesant, amuzant si captivant.

Acțiunea se desfășoară pe 3×5 role de joc și are in prim plan viața la ferma, punând in evidenta vacutele, pe un fundal ce reda cu brio o imagine de ansamblu liniștitoare.

Castigurile sunt limitate la 2500x miza pariata si sunt redate de combinații de simboluri sau funcții speciale, iar adrenalina atinge cote ridicate dacă alegi sa pariezi în runda de risc.

Cu doar 15 linii posibile de formare a câștigurilor, dar cu o grafica de actualitate, simboluri animate și o coloana sonoră vibrantă care intensifică emoțiile la fiecare rotire, Crazy Cows este un joc de păcănele cu animale care te va tine ocupat câteva ore bune dacă alegi sa joci.

Cum joc Crazy Cows pacanele online?

Crazy Cows este un joc de păcănele simplu care prezintă multiple opțiuni de castig si poate fi accesat de pe orice dispozitiv. Pentru a juca acest joc de păcănele cu animale de la ferma trebuie doar sa deschizi jocul și sa selectezi pariul preferat prin ajustarea numărului de linii și a monedei, unde poți activa pana la 15 linii și pana la 5 monede/linie. Nu rata nici jocul cu varianta masculina a vacilor nebune 🙂 Bull in a China Shop tot de la Play’n go

Apasă start pentru a porni aventura la ferma, dar și pentru a descoperi animale dragute si câștiguri surprinzătoare de fiecare data când învârti rolele.

Joacă demo Crazy Cows gratis pentru a vedea ce opțiuni de joc sunt disponibile, dar și pentru a te familiariza cu acestea. Gratuit și fără cont, joci păcănele gratis și ai parte de emoții intense de fiecare data când alegi sa joci 😊.

Crazy Cows mize, simboluri și castiguri

Cu un RTP de 96.24% si o volatilitate de nivel mediu, castigurile Crash Cows variază și pot ajunge pana la 2500x miza pariata.

Intervalul de selecție al mizei de joc este generos, iar castigurile sunt multiplicate cu miza de pe linia activa de joc.

Orice combinație de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc formează o combinație câștigătoare, plata acesteia realizandu-se de la stânga, la dreapta.

Simbolurile sunt animate și reușesc sa te transpuna în lumea minunată a jocului. Acestea sunt reprezentate de un taur, un catel, văcuțe, dar si porumb, hambar si literele C R A Z Y, care sunt redate intr-o maniera inedită si plătesc până la 150x miza pariata.

Taurul este simbol Joker și înlocuiește toate simbolurile, cu excepția celor scatter și bonus, pentru a realiza combinații câștigătoare. Mai mult decât atât, acesta realizeaza plati de pana la 2500x miza, iar dacă își apariția pe rola 3, atunci se va extinde și va acoperi toată rola. 3 tipuri de văcuțe cu personalitate proprie te vor surprinde la fiecare rotire și pe lângă faptul ca îți vor aduce zâmbetul pe buze, acestea vor realiza plăți de pana la 750x miza pariata. Cățelul are rol de scatter și plătește până la 550x miza, oriunde la apariția pe role, în timp ce hambarul are rolul de a declanșa runda bonus Crazy Cows.

Bonus si rotiri gratuite Crazy Cows

Apariția pe rolele de joc a 3 simboluri Bonus initiaza runda bonus Crazy Cows, unde este necesară alegerea unei vaci pentru a realiza o scufundare. Runda începe cu un multiplicator x2 aplicat castigurilor și crește +1 pana la x5 de fiecare data cand 2 simboluri scatter își fac apariția pe role.

Cu Crazy Cows bonus poți obține pana la 150x miza și un număr maxim de 30 de rotiri gratuite, care pot fi redeclansate pana la maxim 50 de rotiri gratuite.

Un joker extins pe rola 3 și colierele inima pe role 2 și 4 inițiază o serie de 5 re-rotiri a rolelor fără simbol Joker. Se acorda 2 re-rotiri de fiecare data când runda este redeclanșată de colierele inima și simbolul Joker extins pe rola 3.

Crazy Cows: Joc ca la aparate cu dublaj 

Crazy Cows oferă șansa multiplicării câștigului obținut în urma unei rotiri dacă alegi runda Joc de noroc unde exista 2 opțiuni de joc. Pariezi la culoare pentru 50% șanse de dublare a câștigurilor sau pariezi pe suită pentru 25% șanse de mărire a sumei obținute. După cum numele sugerează, runda se bazează pe noroc și este una de risc, unde șansele de câștig sunt egale cu cele de pierdere. Alegerile corecte cresc șansele de câștig pana la 5x, in timp ce alegerile neinspirate vor încheia runda si se va reveni la jocul de baza. Testează-ți abilitățile de parior, dar mai ales norocul cu Crash Cows demo, unde eventuale pierderi vor fi mai ușor de asimilat 😉.

Crazy Cows slot review

Crazy Cows este un joc de păcănele interactiv asemanator jocului Rocco Gallo al aceluiași producător. Inspirat din viața la ferma, vacutele fac senzație și te cuceresc cu câștiguri irezistibile, dar și cu un mod simplu de joc. De la scufundări și bonus interesant, pana la rotiri și re-rotiri gratuite, Crazy Cows mărește intensitatea jocului cu runda de risc, unde poți selecta opțiunea de pariere a sumei castigate.

Cu toate ingredientele necesare unui joc de succes, cu siguranța Crazy Cows te va fascina de fiecare data când alegi sa joci, așa ca trăiește la intensitate maximă și joacă păcănele cu văcuțe Crazy Cows pentru a descoperi animale amuzante și câștiguri colorate. Iar daca vrei sa incerci si alte jocuri de pacanele cu animale, atunci poti juca si 50 Horses 🐎, un joc de pacanele care reuseste sa redea cu brio atmosfera de pe un hipodrom real.

Q&A Crazy Cows

  • Jocul de păcănele Crazy Cows are un câștig maxim de 2500x miza pariata.

  • Crazy Cows păcănele online a fost lansat de producătorul de jocuri de noroc Play’n Go.

  • Cu vacutele in prim plan, Crazy Cows slot online face parte din categoria jocurilor de pacanele cu animale.

  • Alături de alte păcănele gratis, poți juca Crazy Cows demo gratuit pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Play'n Go
💸 RTP96.24%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii15 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Ruleta online gratis
Pragmatic Play

Ruleta

Temple Tumble demo gratis
Relax Gaming

Temple Tumble

Cash 100 pacanele demo 7777 gaming
7777 Gaming

Cash 100

To top
X