Scroll of dead demo slot

Scroll of Dead demo

Scroll of Dead este un joc de pacanele cu specială oferit de către Play’n Go. Jocul are o tematică egipteană și oferă un câștig maxim posibil de 7,500x miza.

Jocul de bază se desfășoară pe un ecran cu 5 role și 3 linii de joc, oferind 10 linii de plată fixe. În cadrul funcției bonus există o a 6-a rola care se activează, ceea ce oferă oportunități și mai mari de câștig.

Scroll of Dead pacanele online este o versiunea îmbunătățită a slotului Book of Dead, oferit tot de către Play’n Go. Dacă ți-a plăcut acest joc clasic, cu siguranță această variantă ți se va părea mult mai atrăgătoare și plină de adrenalină.

Pornește cu noi în această călătorie și descoperă lumea antică egipteană în timp ce joci Scroll of Dead!

Cum joci Scroll of Dead pacanele online

Funcția de bază a jocului de pacanele Scroll of Dead online este una clasică. Poți să alegi să învârți rolele de joc manual sau în mod automat. Fiecare câștig poate fi dublat de până la 5 ori cu ajutorul funcției gamble. Bonusul nu poate fi cumpărat, ci se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter în formă de scarabeu.

În cazul în care ești obișnuit cu jocurile clasice este posibil ca Scroll of Dead online să ți se pară un slot complicat. Înainte de a risca bani reali, joacă Scroll of Dead demo pentru a vedea dacă îți place acest joc de păcănele. Îl găsești disponibil în mod gratuit pe majoritatea platformelor de pacanele demo, unde poți juca fără să îți faci cont.

Scroll of Dead mize, simboluri și câștiguri

Scroll of Dead ete un joc de păcănele din categoria celor cu “specială”, care are un nivel de volatilitate ridicat și un RTP de 94.28%. În mod normal, am considera că acest RTP este unul mult prea mic, dar valoarea este una normală având în vedere că jocul ecranul de joc se extinde la 6 role în timpul bonusului, iar câștigul maxim este de 7,500x miza pariată.

Simbolurile din cadrul jocului sunt identice cu cele pe care le regăsești la slotul clasic Book of Dead. Cele mai mici plăți le obții pentru simbolurile clasice 10, J, Q, K și A. Simbolurile care plătesc mult mai bine sunt figurinele, reprezentate de: cruce, pasăre, șarpe și regina Nefertiti. Toate simbolurile au un specific egiptean antic și sunt frumos conturate.

În cadrul funcției de bază câștigurile se realizează pe zece linii de plată fixe și nu sunt foarte mari. Mizele pe care le ai la dispoziție variază în funcție de cazino, dar în general sunt cuprinse între 20 de bani și 50 de lei. Pe durata bonusului însă, regulile de joc sunt diferite, iar atunci ai șansa să înregistrezi un câștig mult mai mare.

Bonus și rotiri gratuite Scroll of Dead

Câștigi bonusul cu rotiri gratuite Scroll of Dead atunci când pe ecranul de joc apar cel puțin 3 simboluri în formă de scarabeu. Indiferent de numărul de scattere pe care le primești, vei câștiga doar 8 rotiri diferite, însă diferă premiul în bani pe care îl plătesc scatterele. Pe durata bonusului poți oricând să prelungești speciala prin apariția a altor 3 scarabei pe ecran.

Atunci când intri în bonus, cea de-a 6-a rolă de joc se va debloca, ceea ce îți va oferi posibilitatea unor câștiguri mult mai mari. Pe durata rotirilor gratuite vei beneficia de un simbol premium. Indiferent de locul în care acesta apare pe ecran, el se extinde pe întreaga rolă și formează câștiguri chiar dacă simbolurile nu se află pe role consecutive, atât timp cât pe ecran există numărul minim de simboluri necesar.

Scroll of Dead slot review

Scroll of Dead online este un joc de pacanele care oferă o experiență de joc incredibilă, fapt pentru care trebuie să îl încerci măcar o dată. Providerul Play’n Go a reușit să îmbine stilul de joc clasic cu cel modern și să ofere pasionaților de sloturi un joc de mare calitate. Nivelul de adrenalină este în permanență la cote maxime.

Singurul aspect negativ identificat în joc este valoarea foarte mica a RTP-ului în comparație cu alte jocuri de acest tip. Totuși, existența rolei suplimentare pe durata bonusului, precum și câștigul maxim de 7,500x miza sunt elemente care compensează acest lucru.

Încearcă și Legacy of Dead, un alt slot din oferta celor de la Play’n Go care are o tematică egipteană și distrează-te alături de prietenii tai!

Q&A Scroll of Dead

  • Poți să joci demo Scroll of Dead gratuit și fără cont pe cazino.ro

  • Câștigul maxim Scroll of Dead este de 7,500x miza pariată.

  • La jocul de pacanele Scroll of Dead online câștigi speciala atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter în formă de scarabeu.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Play'n Go
💸 RTP94.28%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (in runda bonus)

Mai multe Pacanele Demo

To top