Reactoonz 2 slot

Reactoonz 2

Monștrii amuzanți se întorc de această dată în Reactoonz 2, mult așteptată continuare a jocului de pacanele online realizat de Play’N Go. Prima versiune, din 2017, s-a bucurat de un succes incredibil la public, însă este posibil ca Reactoonz 2 să depășească popularitatea acestui slot. De altfel, producătorii nu au schimbat multe elemente la joc, însă au adăugat noi funcții care îl fac și mai interesant. Descoperă și tu Reactoonz 2, un joc de pacanele online cu o animație incredibilă, super-funcții și câștiguri colosale!

Caracteristici Reactoonz 2

Reactoonz 2 vine cu un RTP teoretic de 96,20% și o volatilitate ridicată. Jocul se desfășoară pe un tabel de joc de 7×7, însă nu există linii de câștig. În schimb, câștigurile sunt realizate obținând 5 sau mai multe simboluri în grupuri (cluster). Acestea sunt eliminate și simboluri noi coboară în cascadă, umplând grilă. Cascadele continuă până când nu mai pot fi create alte câștiguri. În joc întâlnim mai multe tipuri de simboluri Wild: un Uncharged Wild, un Electric Wild, un Energoon Wild și un Gargantoon Wild. Alături de acestea, pot fi întâlnite mai multe simboluri animate, monstruleți cu un ochi sau cu doi ochi. În partea din dreapta a ecranului de joc există două elemente care pot fi încărcate, un Fluctometer și un Quantumeter.

Fluctometer

Un tip aleatoriu de simbol cu un singur ochi fluctuează la fiecare rundă nouă. Dacă simbolurile fluctuante formează un cluster câștigător, un singur electric Wild este creat aleatoriu pe orice poziție a simbolurilor eliminate. În plus, Fluctometer colectează toate simbolurile fluctuante îndepărtate și atunci când este plin (11 simboluri) creează aleatoriu 1, 2 sau 3 Electric Wilds, după ce toate câștigurile și cascadele sunt jucate.

Quantumeter

Toate simbolurile non-Wild, cu un ochi și cu doi ochi eliminate de un Electric Wild prin câștiguri sau Wild Pair Explosion sunt considerate încărcări în Quantumeter. Acesta are 4 niveluri de încărcare, până la 135 de încărcări. Nivelul 1 necesită 55 de încărcări, nivelul 2 necesită 85, nivelul 3 necesită 110 și nivelul 4 necesită 135. Quantemeter continuă să se încarce după eliberarea unui Energoon, dar eliberarea Gargantoon îl dezactivează. Dacă Quantemeter nu ajunge la nivelul 3, inițiază Energoon Wilds pe grilă.

 • Nivelul 1 inițiază 4 simboluri de 1×1 Energoon Wilds, la un cost de 55 de încărcări.
 • Nivelul 2 inițiază un 2×2 Energoon Wild, la un cost de încă 30 de încărcări.
 • Nivelul 3 este starea complet încărcată Quantemeter, iar nivelul 4 este starea să supraîncărcată.

Dacă Quantumeter este la nivelul 3 sau peste, acesta inițiază Gargantoon Wilds pe grilă. Nivelul 4 adaugă și un multiplicator x2 pentru toate câștigurile, inclusiv Gargantoon Wilds, dar numai un singur multiplicator x2 este utilizat pentru fiecare cluster câștigător.

Nivelul 3 inițiază un simbol 3×3 Gargantoon Wild. După ce 3×3 Gargantoon inițiază o cascadă, acesta este înlocuit cu 2 Gargantoon Wilds 2×2. După ce 2×2 Gargantoon inițiază o cascadă, acesta este înlocuit cu 9 Gargantoon Wilds 1×1.

Wild Pair Explosion se activează dacă există 2 sau mai multe Electric Wilds rămase pe grilă, după ce toate câștigurile sunt contorizate și orice efecte Fluctometer și Quantumeter sunt redate. 2 Electric Wilds sunt selectate aleatoriu, preferându-le întotdeauna pe cele care sunt adiacente orizontal sau vertical. O pereche de Electric Wilds alăturate vor elimina toate celelalte simboluri de pe ecranul de joc, cu excepția altor simboluri Wild. O pereche nealăturată de Electric Wilds va elimina orice simboluri cu un ochi și doi ochi dintre perechea de Wilds.

Uncharged Wilds pot să apară în orice moment pe grilă în cascadă. Acestea nu sunt incluse în niciun câștig, dar pot fi încărcate de clusterele câștigătoare alăturate sau de un Wild Pair Explosion. Odată încărcate, acestea devin la rândul lor Electric Wilds.

Ordinea priorității după numărarea tuturor clusterelor câștigătoare și realizarea cascadelor este: Fluctometer, apoi Quantumeter, apoi Wild Pair Explosion.

Rotiri Gratuite Reactoonz 2

Chiar dacă jocul prezintă o multitudine de funcții speciale, acesta nu deține o rundă de rotiri gratuite. Cu toate acestea, poți juca gratuit Reactoonz 2 pe Cazino.ro, sau poți încerca și alte jocuri cu simboluri în cascadă (colapsabile), precum Chicken Drop sau Sweet Bonanza.

Mize și câștiguri Reactoonz 2

La Reactoonz 2, mizele încep de la 0.2 până la 20, jucătorul având foarte multă libertate pentru ajustarea acestora. Pentru a forma o combinație câștigătoare, este nevoie să găsești minim 5 simboluri alăturate de același fel pe rolele de joc (cluster). Câștigurile sunt precum urmează:

 • Monstruletul mov cu doi ochi – 500x miza pentru un cluster format din 15 sau mai multe simboluri.
 • Monstruletul verde cu doi ochi – 200x miza pentru un cluster format din 15 sau mai multe simboluri.
 • Monstruletul galben cu doi ochi – 100x miza pentru un cluster format din 15 sau mai multe simboluri.
 • Monstruletul albastru cu doi ochi – 60x miza pentru un cluster format din 15 sau mai multe simboluri.
 • Monstruletul mov cu un ochi – 10x miza pentru un cluster format din 15 sau mai multe simboluri.
 • Monstruletul roșu cu un ochi – 10x miza pentru un cluster format din 15 sau mai multe simboluri.
 • Monstruletul verde cu un ochi – 3x miza pentru un cluster format din 15 sau mai multe simboluri.
 • Monstruletul galben cu un ochi – 3x miza pentru un cluster format din 15 sau mai multe simboluri.

Ce Jackpot are Reactoonz 2?

Chiar dacă Reactoonz 2 nu are un Jackpot propriu-zis, atunci când se umple Quantumeter la maximum poți avea parte de câștiguri potențial uriașe, de până la 5083x miza!

Pacanele online Reactoonz 2

Oricând ai chef să te bucuri de un joc peste măsură de distractiv, cu multe funcții speciale dar și câștiguri cu adevărat monstruoase, ai la îndemână Reactoonz 2. Nu uită să încerci și versiunea

gratis Reactoonz 2 Demo pe Cazino.ro, cu credite fictive, înainte de a-l încerca pe bani reali în cazinourile online din lista noastră de recomandări.

Reactoonz 2 Review

Reactoonz 2 este un joc peste măsură de distractiv, dar și complex în același timp. Apreciem stilul de simboluri care se prăbușesc în cascadă atunci când formăm o combinație câștigătoare, astfel că putem face mai multe combinații pe parcursul unei singuri rotiri. Spre exemplu, în testul nostru, am reușit să umplem Quantumeter până la maximum, astfel că am avut parte de un câștig fabulos, de aproximativ 300x. Grafica este una excelentă, iar efectele sonore sunt incredibile. Ne-ar fi plăcut totuși să vedem o rundă bonus cu rotiri gratuite, sau un Jackpot Progresiv.

Reactoonz 2 FAQ

 • În acest joc de pacanele întâlnim nu mai puțin de 4 simboluri Wild, un Uncharged Wild, un Electric Wild, un Energoon Wild și un Gargantoon Wild.

 • Te poți juca versiunea gratuită Reactoonz 2 Demo pe Cazino.ro, cu un număr nelimitat de credite fictive.

 • Reactoonz 2 are un RTP teoretic de 96,20%, peste media jocurilor de acest gen.

 • Reactoonz 2 beneficiază de un pot maxim de 5083x valoarea mizei.

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Play'n Go
💸 RTP96.20%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocSloturi online
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role7
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet20
⬇️ Min Bet0.02

Mai multe Pacanele Demo

Candy Anyways demo 7777 gaming
7777 Gaming

Candy Anyways

Fruits & Gold pacanele demo
Amusnet (EGT)

Fruits & Gold

Madame Destiny - Pacanele Gratis
Pragmatic Play

Madame Destiny

To top