Ghost of Dead online slots

Ghost of Dead

Bine ai revenit în ținutul misterios al Egiptului Antic, unde comorile nebănuite sunt păzite de spiritele vechi ale faraonilor din vechime. Dezvoltatorul Play’n Go, care a realizat și binecunoscutele Legacy of Dead și Book of Dead, ne aduce de această dată un joc de pacanele egiptene aparte, cu multe elemente extra și funcții speciale. Eșți pregătit să înfrunți fantomele antice și să te bucuri de super-câștiguri de până la 10000x? Încearcă și tu Ghost of Dead gratis pe Cazino.ro, sau pe bani reali în cazinourile din lista noastră de recomandări.

Caracteristici Ghost of Dead

Cu un RTP teoretic de 96,21% și o volatilitate ridicată, Ghost of Dead este cel mai recent joc din seria “Dead” de la Play’n Go, apărând în luna august a anului 2021. Jocul vine cu 10 linii variabile de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri. Printre simboluri regăsim un Wild/Scatter (urna), o mască a faraonului, un scarabeu, o cobră și un talisman (ankh), precum și simbolurile cărților de joc, de la A la 10. În timpul jocului standard, se poate activa aleatoriu Ghost Spin, o rundă bonus în care fantoma selectează un simbol care se expandeaza și ocupă toate pozițiile pe care apare atunci când formează combinații câștigătoare, chiar și pe role nealaturate. De asemenea, există și două tipuri de runde bonus cu rotiri gratuite, detaliate în paragraful următor, dar și o funcție Gamble avansată.

Rotiri Gratuite Ghost of Dead

Atunci când pe role apar 3 sau mai multe simboluri Scatter, se va activa o rundă de rotiri gratuite, cu 10 rotiri inițiale. Jucătorul poate alege dintre 3 simboluri aleatorii, iar simbolul respectiv va deveni expandabil în timpul rundei bonus. Apariția a alte 3 simboluri Scatter acordă 10 rotiri gratuite suplimentare.

La orice rotire însă, simbolurile Scatter se pot transforma aleatoriu în Spectral Scatters (urne fantomă). Atunci când jucătorul găsește 3 asemenea simboluri, se va iniția o rundă de rotiri gratuite Awakened, în care jucătorul alege un simbol expandabil, iar fantoma alege încă un simbol expandabil la fiecare rundă.

Pe parcursul rotirilor gratuite, toate simbolurile expandabile se plătesc pe role nealaturate.

Mize și câștiguri Ghost of Dead

Jucătorii Ghost of Dead au o mare libertate la alegerea mizelor, care variază de la 0,01 la 0,5, putând fi ales în același timp și numărul de fise (de la 1 la 5) dar și numărul de linii de câștig (de la 1 la 10). Per total, jucătorii pot alege între 0,01 până la 25. Cel mai valoros simbol este masca faraonului, cu 1000x pentru o linie de câștig, urmat de urna Scatter, care se plătește cu 400x pentru o linie de câștig. Scarabeul îți va aduce 160x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, iar cobra 60x, la fel ca talismanul egiptean. Cărțile mari (A și K) se plătesc cu 12x pentru o linie de câștig, iar cele mici (Q, J și 10) cu câte 8x. Nu în ultimul rând, poți folosi o funcție gamble avansată pentru 2x câștiguri dacă ghiceșți culoarea următoarei cărți, sau 4x dacă ghiceșți suita din care aceasta face parte, pentru câștiguri de până la 50x.

Jackpot Ghost of Dead

Chiar dacă Ghost of Dead nu vine cu un Jackpot propriu zis, jocul oferă un pot maxim de 10000x, pentru combinația de 5×3 măști de faraon, suficient pentru a te ține în priză zile în șir!

Pacanele egiptene Ghost of Dead

Cu atâtea extra funcții, rotiri gratuite și bonusuri, Ghost of Dead este unul din sloturile online preferate de jucătorii din România. Încearcă-ți și tu norocul la acest joc ca la aparate, fie cu versiunea Ghost of Dead Demo pe Cazino.ro, fie pe bani reali, în cazinourile online pe care ți le oferim!

Ghost of Dead Review

Chiar dacă seria “Dead” dispune de jocuri din abundență, Ghost of Dead chiar este unic, având numeroase funcții care ne-au ținut ocupați pe tot parcursul testului nostru. Am decis să încercăm 100 de rotiri cu funcția auto, însă după doar 15, am intrat în runda bonus, unde am câștigat 10 plus încă 10 rotiri gratuite pe parcursul rundei. Per total, am ieșit pe plus cu aproximativ 60x după această rundă, însă mai aveam de terminat restul rotirilor. După încă aproape 50 de rotiri automate, am intrat din nou în runda bonus, de dată asta cu urne fantomă, astfel că am avut parte de super-câștiguri de această dată, de peste 180x. Ne place atmosfera acestui joc, dar și muzica și efectele sunt bine realizate. Ne-ar fi plăcut să avem parte de un Jackpot, sau de o rundă cu multiplicatori.

Ghost of Dead FAQ

  • Pe Cazino.ro poți încerca gratuit versiunea Ghost of Dead Demo, cu un număr nelimitat de credite fictive.

  • Acest slot online este dezvoltat de Play’n Go, companie care a produs și alte sloturi online precum Book of Dead sau Legacy of Dead.

  • Potul maxim la Ghost of Dead este de 10000x miza, pentru combinația de 5×3 măști de faraon pe toate liniile de câștig.

  • Găsește 3 sau mai multe simboluri Scatter și te bucuri de o rundă bonus cu 10 rotiri gratuite și simboluri Wild expandabile.

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

💼 Furnizor Play'n Go
💸 RTP96.21%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele egiptene, Pacanele online
📈 Linii10 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

Pacanele Dark Queen Demo
Amusnet (EGT)

Dark Queen

Cash Elevator pacanele gratis
Pragmatic Play

Cash Elevator

Madame Destiny - Pacanele Gratis
Pragmatic Play

Madame Destiny

To top