Pearl ocean pacanele demo

Pearl Ocean

Pearl Ocean este un joc de pacanele online amuzant, având o tematică cu pești, care este oferit și dezvoltat de către Playson. Acesta are o funcție bonus cu rotiri gratuite și două funcții bonus cu Respin, în cadrul cărora se pot câștiga patru jackpoturi.

Iubim sloturile complexe, deoarece îți oferă un nivel de adrenalină ridicat și o multitudine de șanse de câștig. Dacă îți plac jocurile de pacanele Playson și ai testat deja Royal Coins 2 sau Energy Coins, Pearl Ocean ți se va părea și mai fain.

Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5 role și 4 linii, oferă 20 de linii de plată fixe și un câștig maxim posibil de 3000x miza pariată. Experiența de joc este una amuzantă, deoarece grafica și simbolurile corespund mai degrabă unui desen animat cu peștișori, decât unui joc de pacanele. Astfel, te distrezi și încerci să câștigi în același timp.

Ești pregătit să descoperi Pearl Ocean și să te bucuri de o multitudine de bonusuri?

Cum joci Pearl Ocean pacanele online

Pentru a juca pacanele Pearl Ocean online tot ceea ce trebuie să faci este să intri în joc, să setezi miza și să dai drumul la rotiri. Urmărește cu atenție funcțiile speciale ale slotului precum “Boost” sau “X2 Boost” care îți vor aduce câștiguri în funcția de bază. Colectează simbolurile scatter pentru a obține bonusul sau perlele cu premii în bani pentru funcțiile Respin.

Atunci când alegi un joc de pacanele complex, cel mai probabil nu vei înțelege de la început toate funcțiile acestuia. De aceea, este indicat să testezi prima dată Pearl Ocean demo, pentru a vedea exact cum funcționează. Dacă nu ai mai jucat pacanele gratis, trebuie să știi că nu există nici o diferență, doar că nu vei juca pe bani reali.

Pearl Ocean mize, simboluri și câștiguri

Nivelul de volatilitate al slotului Pearl Ocean este unul ridicat, iar jocul oferă un RTP 95.95%. Când vezi aceste caracteristici știi din prima că vorbim despre un joc de pacanele plin de adrenalină. Cu cât volatilitatea este mai mare, cu atât șansa ta de a obține un câștig fenomenal este mai mare.

Există o multitudine de moduri prin care poți realiza câștiguri la Pearl Ocean. În funcția de bază, câștigurile se obțin în mod clasic, începând din partea stângă a ecranului, pe cele 25 de linii de plată fixe. De asemenea, atunci când pe ecran apare unul dintre simbolurile “Boost”, împreună cu alte perle cu premii, simbolul are funcția de “Collect” și adună valorile de pe perle.

Simbolurile din cadrul jocului se împart în două categorii: cele uzuale care plătesc puțin și cele speciale care plătesc mult mai bine. În prima categorie sunt incluse cărțile clasice de la J la A, iar în cea de a doua diverse simboluri cu peștișori sau vietăți marine. În cadrul jocului există un wild sub formă de delfin și un simbol scatter sub formă de scoică.

Bonus și rotiri gratuite Pearl Ocean

Prima funcție bonus pe care o poți câștiga la Pearl Ocean este cea cu rotiri gratuite. Atunci când pe ecran apar 3 scoici pe rolele 1, 3 și 5, vei primi o funcție bonus cu 8 rotiri gratuite. În cadrul acestei speciale se aplică regulile din cadrul funcției de bază, cu mențiunea că primești mai multe perle și simboluri “Boost”. 

Al doilea tip de bonus este cel cu funcție de Respin, acesta având două moduri de joc: bonusul simplu și super bonusul. Primul se activează dacă pe ecran există cel puțin 6 perle, iar al doilea dacă există cel puțin 5 perle și un simbol super bonus. Diferența este una foarte simplă, în super bonus vei primi doar “X2 Boost”, iar valoarea premiilor de pe perle este mult mai mare.

Ambele bonusuri cu Respin încep cu un număr de 3 rotiri gratuite. De fiecare dată când pe ecran mai apare cel puțin o perlă, numărul rotirilor se resetează. Scopul funcției bonus este de a umple tot ecranul cu perle, situație  în care se câștigă Grand Jackpot care are o valoare de 3000x miza pariată. Atunci când în 3 rotiri consecutive nu mai apare nici o perlă nouă, funcția bonus se încheie.

Pearl Ocean slot review

Este adevărat că Pearl Ocean este un joc de păcănele extrem de complex și nu îl vei înțelege din prima, dar efortul merită din plin. Nivelul de adrenalină este la cote maxime în permanență, câștigurile se pot obține într-o multitudine de moduri și cel mai probabil nu te plictisești niciodată. 

Următorul slot despre care vom discuta și pe care trebuie să îl încerci este Pirate Chest. Te așteptam cu noi și în această călătorie plină de extaz!

Q&A Pearl Ocean

  • În cadrul jocului de pacanele Pearl Ocean există 3 funcții speciale: 1 bonus cu rotiri gratuite și 2 bonusuri cu Respin.

  • Cel mai mare premiu pe care îl poți obține la jocul de pacanele Pearl Ocean online este jackpotul Grand, de 3000x miza pariată.

  • Da, alături de alte pacanele, poți juca demo Pearl Ocean gratuit și fără cont pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Playson
💸 RTP95.95%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top