VooDoo Magic - Pacanele gratis

Voodoo Magic

Cine spune că nu poți folosi magia voodoo pentru a te bucura de super câștiguri? În acest joc de la Pragmatic Play ai ocazia să profiți de o multitudine de bonusuri și funcții speciale, de rotiri gratuite și poturi garantate! Trebuie doar să găsești licorile fermecate și vrăjile potrivite pentru a declanșa câștigurile de senzație, însă acest lucru înseamnă să îți pui norocul la bătaie! Încearcă și tu Voodoo Magic de la Pragmatic Play, iar dacă îți plac jocurile cu teme fantastice, ai la dispoziție și Curse of the Werewolf Megaways sau Madame Destiny, de la același producător!

Caracteristici Voodoo Magic

Fiind renumit pentru sloturile cu o grafică impresionantă, perfect optimizate pentru toate platformele desktop sau mobile, dezvoltatorul Pragmatic Play ne aduce de această dată un joc de pacanele cu o temă excepțională, grafici de senzație și efecte sonore pe măsură! Voodoo Magic se desfășoară pe 5 role și 4 rânduri de joc, având 40 de linii fixe de câștig. Acest joc are un RTP teoretic de 96,5% și o volatilitate medie-ridicată. Pentru a declanșa runda bonus cu rotiri gratuite vei avea nevoie de 3 simboluri Scatter (Poțiunea magică). În schimb, dacă găsești doar două simboluri Scatter, pe rolele 2 și/sau 3, vei avea parte de un joc aleator cu unul dintre cele două bonusuri:

Mystery Curses – Ai parte de un număr aleator de simboluri Wild adăugate la următoarea rotire.

Fortune Hex – La următoarea rotire, toate simbolurile mici (cărțile de joc) sunt eliminate până când pe ecran rămân doar simbolurile de valoare mare.

Dintre elemente distingem vrăjitoarea voodoo, un aligator, două tipuri de cranii (simboluri cu valoare ridicată), precum și simbolurile cărților de joc de la A la 9. De asemenea, avem parte de simboluri Wild Stacked, prezente pe toate rolele, de simbolul Bonus Scatter (poțiunea magică), care apare doar pe rolele 2, 3 și 4, dar și de un simbol misterios care apare doar în runda bonus cu rotiri gratuite.

Rotiri Gratuite Voodoo Magic

Atunci când găsești 3 simboluri Bonus Scatter, se declanșează automat o rundă bonus cu 5 rotiri gratuite și simboluri misterioase, care se transformă în același simbol. Înainte de a începe runda, însă, jucătorul va trebui să aleagă din trei cărți de noroc, pentru trei variante de rotiri gratuite. Toate variante de rotiri au un câștig minim garantat, însă acesta diferă în funcție de cartea aleasă:

Mega Voodoo – toate simbolurile Mister adăugate pe role se transformă aleator în simboluri de valoare ridicată. Câștigul minim garantat este de 50x.

Super Voodoo – toate simbolurile Mister adăugate pe role se transformă aleator în simboluri de orice valoare. Câștigul minim garantat este de 25x.

Voodoo – toate simbolurile Mister adăugate pe role se transformă aleator în simboluri de orice valoare. Câștigul minim garantat este de 10x.

Dacă la terminarea rotirilor, câștigul minim nu este atins, se declanșează automat încă 5 rotiri gratuite, până la atingerea pragului minim garantat. Rundă se oprește când a fost atins sau depășit câștigul garantat, sau atunci când câștigurile ating sau depășesc 1000x.

Jucătorii pot alege să cumpere o rundă bonus cu rotiri gratuite pentru 80x miza.

Mize și câștiguri Voodoo Magic

La acest joc de pacanele online, mizele variază de la 0,8 RON până la 400 RON. Cel mai bine plătit simbol este vrăjitoarea, cu 10x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig, urmată de șarpe cu 5x și cele două cranii cu 3,75x. A și K se plătesc cu 2,5x, Q și J cu 2x iar 10 și 9 cu 1x. Trebuie să ținem cont, desigur, că toate aceste combinații pot fi înmulțite cu 40 de linii de câștig, lucru foarte posibil de altfel cu prezența elementelor Wild Super-stacked. Nu uita nici de bonusurile speciale la apariția a două elemente Scatter pe rolele 2 și 3, dar nici de runda bonus cu câștiguri garantate!

Voodoo Magic Jackpot

Chiar dacă dispune de multe funcții bonus, Voodoo Magic nu beneficiază de un Jackpot propriu-zis. Potul maxim poate fi atins în timpul rundei bonus, fiind însă limitat la 1000x.

Pacanele online Voodoo Magic

Dacă vrei să profiți de magia câștigurilor, alege și tu să joci Voodoo Magic de la Pragmatic Play! Te poți convinge singur încercând versiunea Voodoo Magic Demo sau poți juca pe bani reali, într-unul din cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție. Si daca tot suntem in lumea magiei poti incerca si Magician’s Secret demo tot un joc de pacanele Pragmatic Play.

Voodoo Magic Review

Tema aleasă este senzațională, iar coloana sonoră și efectele de sunet ne trimit fiori pe șira spinării. Din păcate, expresia vrăjitoarei din partea dreapta a ecranului este la fel că figura noastră când am aflat că la acest joc cu volatilitate medie-ridicată avem parte de poturi cu o valoare maximă de 1000x. În testul pe care l-am făcut, am activat în jur de 5 runde bonus cu rotiri, însă niciuna nu a trecut de 60x miza. Ne plac funcțiile bonus din jocul standard, însă am fi vrut să vedem câștiguri mai consistente, dar și un număr mai ridicat de rotiri gratuite în runda bonus.

Voodoo Magic FAQ

  • Jocul are un RTP de 96,50%, însă poți întâlni și versiuni cu RTP-uri mai scăzute, precum 95,50% sau 94,50%.

  • Poți câstiga până la 1000x miza, în timpul rundei bonus cu rotiri gratuite.

  • Poți declanșa o rundă bonus cu 5 rotiri gratuite fie când găsești 3 simboluri Scatter, sau dacă alegi să cumperi runda bonus pentru 80x miza.

  • Sigur că da, intră pe Cazino.ro și vei găsi o listă completă a cazinourilor online din România unde poți juca Voodoo Magic pe bani reali.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet0.8

Mai multe Pacanele Demo

Red Hot Luck pacanele demo
Pragmatic Play

Red Hot Luck

White rabbit megaways slots
Relax Gaming

White Rabbit

Towering Fortunes pacanele gratis
Pragmatic Play

Towering Fortunes

To top