Madame Destiny - Pacanele Gratis

Madame Destiny

Vrei să îți găsești norocul? Încearcă jocul de pacanele Madame Destiny, un slot de la Pragmatic Play cu un pot de 900x, rotiri gratuite și multiplicatori care îți vor aduce câștiguri colosale.

Clarvăzătoarea Madame Destiny este gata să se uite în globul de cristal pentru a vedea ce îți rezervă viitorul. Să fie unul plin de câștiguri?

Doar cărțile de tarot pot prezice acest lucru. Cu efecte speciale incredibile și o coloana sonoră memorabilă, Madame Destiny va deveni rapid unul din jocurile tale de pacanele online preferate!

Caracteristici Madame Destiny

Produs în 2018 de către Pragmatic Play, acest joc de pacanele a cucerit rapid amatorii de sloturi online. Chiar dacă în 2021 a fost lansată versiunea Madame Destiny Megaways, care s-a bucurat de și mai mult succes, versiunea originală a jocului încă mai are mulți fani, dovadă fiind și locul 134 în topul pacanelelor online din România.

Madame Destiny se desfășoară pe un ecran clasic cu 5 role și 3 rânduri, având 10 linii fixe de câștig. Jocul are o volatilitate ridicată și un RTP de 96,5%. Printre simboluri o regăsim atât pe clarvăzătoarea Madame Destiny, care joacă rol de Wild și dublează orice câștig cu care formează o combinație, dar și globul de cristal al acesteia, care joacă rol de simbol Scatter.

De asemenea, avem parte de o bufniță, de o pisica neagră, cărți de tarot, o poțiune magică, lumânări, precum și cărți de joc, de la A la 9.

Rotiri Gratuite Madame Destiny

Desigur, principala atracție la Madame Destiny este runda bonus cu rotiri gratuite, care se activează atunci când găsești cel puțin 3 simboluri Scatter. Vei primi 15 rotiri gratuite, iar pe tot parcursul rundei vei avea parte de un multiplicator 3x.

Nu uita nici de combinațiile făcute cu Madame Destiny, care îți aduc 2x, pentru un multiplicator total de 6x în timpul rundei bonus. În timpul rundei bonus, dacă găsești alte 3 simboluri Scatter, vei primi încă 15 rotiri gratuite, putând face acest lucru de un număr nelimitat de ori.

Mize si castiguri Madame Destiny

Jucătorii pot alege atât numărul de fise pe linie (de la 1 la 10), cât și valoarea fisei (de la 0,01 la 0,5). Mizele se înmulțesc cu cele 10 linii de câștig, astfel că pariul maxim pentru o rotire ajunge la 50.

Cel mai bine plătit simbol este chiar Madame Destiny, cu 900x pentru o combinație de 5, urmat de globul de cristal Scatter, cu 500x.

Bufnița și pisica neagră îți vor aduce 75x pentru o combinație de 5 pe o linie, poțiunea magică 40, iar lumânările și cărțile de tarot 25x. Dintre cărțile de joc, A și K se plătesc cu 12,5x iar restul cărților cu 10x.

Ce Jackpot are Madame Destiny?

Ce un pot de 900x miza, dar și cu câștiguri triple în timpul rundei bonus și multiplicator 2x la combinațiile cu simboluri Wild, Madame Destiny este cu siguranță un joc care are multe de oferit.

Pacanele Megaways Madame Destiny

Descoperă și tu super-câștigurile în acest joc mistic, care abundă de poturi și funcții fascinante. Încearcă versiunea Madame Destiny Demo, înainte de a juca pe bani reali în cazinourile pe care le găsești în lista noastră de recomandări.

Madame Destiny Review

Găsim că este oarecum dificil să facem o comparație obiectivă, având în vedere că am jucat deja versiunea nouă cu Megaways.

Ne place tematica aleasă, coloana sonoră și efectele speciale, iar runda bonus cu multiplicator 3x poate aduce câștiguri colosale.

Ne-ar fi plăcut să vedem însă mai multe funcții în jocul standard, precum Gamble, iar potul de 900x ni se pare destul de mic pentru un joc cu o volatilitate atât de ridicată.

Madame Destiny FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și încearcă versiunea Madame Destiny Demo, înainte de a juca pe bani reali într-unul din cazinourile online pe care ți le punem la dispoziție.

  • Madame Destiny are 10 linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 3 rânduri.

  • Tot ce trebuie să faci este să găsești minim trei simboluri Scatter pe role (globul de cristal) pentru a activa runda bonus cu 15 rotiri gratuite.

  • Acest joc de pacanele online are un RTP teoretic de 96,50% și o volatilitate ridicată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.2 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet50
⬇️ Min Bet0.01

Mai multe Pacanele Demo

To top