Cleocatra demo

Cleocatra demo

Pragmatic Play reușește să uimească din nou cu formidabilul slot Cleocatra. Jocul de pacanele are o tematică egipteană cu pisici și oferă o experiență de joc extraordinară. 

Slotul seamă foarte bine cu celebrul joc Dog House, dar din punctul nostru de vedere este mult mai atrăgător. Simbolurile sunt amuzante, frumos construite cu culori vii, iar grafica este excepțională. Fundalul sonor se potrivește perfect cu tematica egipteană și ridică nivelul de adrenalină.

Ecranul de joc cuprinde 5 role și 4 linii, iar câștigurile se formează pe 40 de linii de plată fixe. Jocul include o funcție bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori, care oferă un câștig maxim posibil de 5,000x miza pariată. Nivelul de risc al acestui slot este mare, dar și câștigurile sunt pe măsură.

Intră în lumea mistică egipteană și descoperă Cleocatra, unul dintre cele mai bune sloturi de la Pragmatic Play!

Cum joci Cleocatra pacanele online

Dacă ai mai jucat sloturi de la acest provider, știi deja regulile de bază pe care trebuie să le urmezi. În cadrul jocului nu există funcție de dublaj, dar câștigurile mari apar și în funcția de bază. Bonusul Cleocatra este de tipul “Buy-in Feature”, așa încât poți să câștigi speciala sau să o cumperi pentru 100x miza aleasă. 

În situația în care ești nou în lumea jocurilor de cazino, probabil ar fi mai bine că prima dată să joci Cleocatra demo. Acest tip de slot este unul complex în ceea ce privește funcționalitățile, așa încât nu ar strica să joci pacanele gratis. În acest fel poți să vezi dacă jocul îți place și să descoperi toate funcțiile speciale.

Cleocatra mize, simboluri și câștiguri

Cleocatra online face parte din categoria jocurilor de pacanele cu un nivel de volatilitate ridicat și oferă un RTP de 96.20%. Asta înseamnă că nivelul de risc al jocului este unul crescut, dar ai ocazia să obții un câștig fabulos în orice moment. Așa cum menționam inițial, câștigul maxim posibil este de 5,000x miza. Poți să alegi dintr-un interval de mize cuprins între 40 de bani și 500 de lei.

Calitatea graficii și modul în care sunt construite simbolurile se reflectă direct în calitatea propriu-zisă a slotului. Din acest punct de vedere, jocul Cleocatra este unul de top, oferind simboluri atractive, dar și amuzante. Simbolurile premium au formă de pisici egiptene, iar simbolurile standard sunt cărțile de joc 10-A, crucea și bastonul magic. Simbolul wild înlocuiește toate simbolurile în afară de scatter și apare în toate funcțiile jocului.

Câștigurile se obțin în același mod atât în funcția de bază, cât și în timpul bonusului. Pentru toate simbolurile este nevoie de o formație cu minim 3 simboluri pe aceeași linie de plată. Singura diferență apare în timpul bonusului, atunci când apar și multiplicatorii care cresc în mod semnificativ câștigurile.

Bonus și rotiri gratuite Cleocatra

Funcția bonus cu rotiri gratuite Cleocatra se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri în formă de lăbuță de pisică aurie. Aceasta poate fi și cumpărată din partea stângă a ecranului, pentru 100x miza aleasă. Pentru 3 scattere vei primi 8 rotiri gratuite, iar funcția poate fi redeclanșată. Cu cât numărul scatterelor este mai mare, cu atât crește și numărul rotirilor câștigate.

Speciala include simboluri multiplicator 2x și 3x, sub forma unor piramide care apar pe rolele 2, 3, 4 și 5. Multiplicatorii vor înmulți toate câștigurile obținute pe liniile de plată și rămân pe ecran până la final. Mai mult, dacă pe durata bonusului într-o învârtire rola unu se umple cu același simbol premium, câștigi încă două rotiri gratuite.

Cleocatra slot review

Acum că ai toate informațiile de care ai nevoie, poți să joci și tu Cleocatra online pentru a-ți încerca norocul la marele premiu de 5,000x miza. Jocul de pacanele Cleocatra impresionează din prima secundă prin funcționalitățile tehnice. De asemenea, funcția bonus este una extrem de atractivă și palpitantă și oferă câștiguri mari foarte des.

Nu am prea reușit să găsim aspecte negative ale acestui slot, dar în general Pragmatic Play oferă doar jocuri de calitate înaltă. Jocul ar putea fi îmbunătățit prin adăugarea mai multor opțiuni de “Buy-in”. Dacă ți-a plăcut Cleocatra, testează și Mysterious Egypt, un slot extrem de palpitant de la același provider.

Q&A Cleocatra

  • Jocul de pacanele Cleocatra oferă o funcție bonus cu rotiri gratuite și multiplicatori, ce poate fi câștigată sau cumpărată.

  • Câștigul maxim Cleocatra este de 5,000x miza.

  • Poți juca demo Cleocatra gratuit pe cazino.ro, unde ai la dispoziție și alte jocuri de pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.20%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Cash Patrol pacanele demo
Pragmatic Play

Cash Patrol

Power Stars Pacanele
GreenTube

Power Stars

Extra Stars pacanele EGT
Amusnet (EGT)

Extra Stars

To top