curse of the werewolf pacanele online megaways

Curse of the Werewolf Megaways

Miturile din întreaga lume abundă de povești cu oameni mușcați de lup, care s-au transformat apoi în vârcolaci. Din fericire, singurul lucru pe care îl poate face Curse of the Werewolf Megaways este să te transforme în milionar! Cu peste 46.000 de linii de câștig și un pot maxim care depășește 40000x miza, acest joc de pacanele cu o tema gotică și cu personaje animate îți va plăcea cu siguranță. Descoperă și tu câștigurile monstruoase și bucură-te de runde bonus, de multe funcții aleatorii și de poturi legendare!

Caracteristici Curse of the Werewolf Megaways

Jocul vine cu 6 role și rânduri variabile (Megaways), având în total 46.656 linii posibile de câștig.

RTP-ul teoretic al acestui joc este de 96,5% iar volatilitatea este ridicată. În jocul standard există atât un bonus cu simboluri misterioase, cât și două bonusuri aleatorii, care se pot declanșa la orice rotire. Pentru a activa bonusul cu simboluri misterioase, va trebui să găsești varcolacii pe fundal galben, care se vor transforma într-un simbol aleatoriu de același fel. De asemenea, aleatoriu, se poate declanșa fie o super-rotire, cu stive de simboluri cu valoare ridicată, sau câștig garantat, un bonus care va declanșa mereu un câștig mare pe mai multe linii. Avem parte și de un simbol Wild, dar și de un Scatter (simbolul bonus). Găsește 3 sau mai multe scattere pentru a activa runda bonus cu rotiri gratuite și simboluri speciale. Printre simboluri găsim atât un vârcolac roșu, un vârcolac de aur (doar în timpul rundei bonus), 4 personaje diferite, desprinse parcă din desene animate, precum și cărți de joc, de la A până la 10.

Rotiri Gratuite Curse of the Werewolf Megaways

Pentru a te bucura de runda de rotiri gratuite, va trebui să găsești minim 3 simboluri Bonus (Scatter). Pentru minimul de 3, se acordă 8 rotiri gratuite, pentru 4 se acordă 10, pentru 5 se acordă 12 iar pentru 6 simboluri bonus se acordă 15 rotiri gratuite. De asemenea, oricând găsești 2 sau mai multe simboluri bonus în timpul acestei rundei, se acordă un plus de rotiri gratuite: 2 pentru 2 simboluri, 3 pentru 3 simboluri, 4 pentru 4 simboluri, 5 pentru 5 simboluri și 10 pentru 6 simboluri. Pe tot parcursul rundei bonus, poate apărea varcolacul de aur, care atacă și reduce 1 până la 5 vieți de la unul dintre personajele simbol. Atunci când un personaj pierde 5 vieți, acest simbol este înlocuit cu un vârcolac roșu pentru tot restul rundei și se acordă o rotire gratuită.

Mize si castiguri Curse of the Werewolf Megaways

Jocul se joacă cu un multiplicator standard de miza de 10x. Jucătorii pot alege atât miza (de la 1 la 10), cât și valoarea fisei (de la 0,01 la 1), astfel că miza totală variază de la 0,1 la 100. Combinațiile se plătesc pentru aceleași simboluri pe role adiacente, de la stânga la dreapta, începând de la prima rolă. Cel mai bine plătit simbol este vârcolacul roșu, cu 10x pentru o combinație de 6, urmat de personaje, cu 5x, 2,5x, 2x și 1,5x. Cărțile de joc mari (A și K) se plătesc cu 1x, iar cele mici cu 0,5x. Nu uită însă că în acest joc de pacanele Megaways există șanse foarte mari să obții chiar și câteva zeci de combinații la o singură rotire, motiv pentru care vei avea parte de câștiguri potențial masive.

Ce Jackpot are Curse of the Werewolf Megaways?

Curse of the Werewolf Megaways nu are un Jackpot propriu-zis, însă oferă posibilitatea de a câstiga marele pot de 40976x în timpul rundei bonus. Tranformă toate personajele în vârcolaci roșii și vei avea parte atât de rotiri bonus, cât și super-câștiguri!

Pacanele online Curse of the Werewolf Megaways

Dacă îți place tematica horror, dar și personajele animate, atunci Curse of the Werewolf Megaways este ideal pentru tine! Încearcă și tu versiunea Curse of the Werewolf Megaways Demo pe Cazino.ro înainte de a juca pe bani reali în cazinourile online recomandate de noi. Dacă preferi jocurile cu Megaways, nu ezita să încerci și Madame Destiny Megaways sau The Dog House Megaways, de la același producător.

Curse of the Werewolf Megaways Review

Jocurile cu format Megaways ne-au plăcut dintotdeauna, iar Curse of the Werewolf nu face excepție. Chiar dacă la început nu ne-au plăcut foarte mult personajele desprinse parcă din animațiile Pixar, după ce n-am obișnuit puțin cu jocul, am început să le apreciem grafica. Sunetele sunt excelente, iar efectele speciale la fel. Ne place runda bonus cu caractersticile sale speciale, însă, cu toate acestea, ne-am fi dorit mai mult de la jocul standard, precum o funcție Hold and Spin sau Gamble..

Curse of the Werewolf Megaways FAQ

  • Intră pe Cazino.ro pentru a te bucura gratuit de versiunea Curse of the Werewolf Megaways Demo.

  • Acest joc de pacanele megaways vine cu un maximum de 46.656 de linii de câștig, dispuse pe 6 role.

  • Acest joc cu volatilitate ridicată are un pot maxim de 40976x, care poate fi câștigat în timpul rundei bonus.

  • Cei norocoși pot obține 8, 10, 12 sau chiar 15 rotiri gratuite Curse of the Werewolf Megaways la apariția elementului Scatter în număr de 3, 4, 5 respectiv 6 ori.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 13

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele online, Pacanele Megaways
📈 Linii64 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet100
⬇️ Min Bet0.1

Mai multe Pacanele Demo

To top
X
Popup Image