Shield of Sparta Pacanele demo

Shield of Sparta

Shield of Sparta lansat de Pragmatic Play este un joc de păcănele spectaculos care te va incanta cu o grafica impecabilă și cu un mod de joc inedit. 

Cunoscută ca o cetate importantă din istoria Greciei, Sparta devine sursa de inspirație pentru Pragmatic Play și astfel, luptele celebre ale spartanilor sunt redate ingenios pe un cadru de 3×5 role de joc, care reprezintă câmpul de luptă. 

Bătălia supremă are loc în runda Bonus care se joacă pe niveluri cu multiplicatori și aduce potul cel mare de 3000x miza pariata. 

Jocul este plin de adrenalina și câștiguri surprinzătoare, iar cele 2 simboluri scatter vor mari intensitatea jocului la fiecare apariție.

Alătură-te razboinicilor spartani și pornește în aventura Shield of Sparta pentru a scrie istorie în timp ce cucerești premiul cel mare!

Cum joc păcănele Shield of Sparta?

Jocul de păcănele online Shield of Sparta este optimizat modului de operare IOS, Android și Windows și reda aceleași efecte și câștiguri indiferent pe ce dispozitiv alegi sa joci. Chiar și demo Shield of Sparta păstrează aceleași caracteristici pe toate dispozitivele! 

Deschide jocul, setează miza adecvată stilului tău de joc și apasă start pentru a porni aventura spartana!

🛡️Joacă Shield of Sparta demo gratuit și vezi ce lupta trebuie să înfrunți pentru capturarea potului cel mare de 3000x miza pariata. 

Shield of Sparta mize, simboluri și câștiguri

Raportat la câstiguri, Shield of Sparta slot online generează câștiguri ridicate ca valoare într-un timp mediu de joc, datorită volatilității ridicate, dar și a factorului de returnare (RTP) de 96.50%. 

Selecția mizei are loc în intervalul 0.80-400, iar castigurile se pot forma pe 20 de linii de joc, plata acestora realizându-se de la stânga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc. 

Simbolurile bine definite au un impact vizual plăcut și formează combinații câștigătoare la apariția pe role.

Pe ape sau pe uscat, lupta pentru câștiguri este apriga, așa ca apariția spartanilor pe role variază câștigurile între 1.6x și 25x miza, iar Corabia aduce câștiguri de pana la 20x miza. Catapulta lansează câștiguri de pana la 15x miza, în timp ce carul tras de cai aduce câștiguri de 15x miza pariata. Simbolurile reprezentate de cărțile de joc sunt redate în ton cu tema jocului și lasa atât o impresie plăcută, cât și câștiguri care ating valori de pana la 5x miza. 

Simbolul Wild este redat de un războinic spartan care înlocuiește simbolurile de pe role și creste șansele formarii combinațiilor câștigătoare la fiecare apariție.

Cu 2 simboluri scatter reprezentate de scut și denumite bonus și bonus magnetic, runda bonus de rotiri gratuite are mai multe șanse de activare la apariția acestor simboluri pe rolele de joc.

Bonus și rotiri gratuite Shield of Sparta

Apariția pe role a 2 simboluri bonus sau bonus magnetic oferă șansa declanșării rotirilor gratuite Shield of Sparta, întrucât aceste simboluri se blochează pe role pentru ca restul rolelor sa efectueze o re-rotire care dau șansa apariției unui al treilea simbol scatter ce va garanta activarea rundei bonus.

In schimb, aparitia pe role a 3, 4 sau 5 simboluri scatter declanșează instant 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite Shield of Sparta. Runda Bonus începe cu încadrarea într-o rama a pozițiilor în care apar simbolurile declanșatoare, astfel incat ori de câte ori un simbol bonus își va face apariția într-o poziție marcată, un multiplicator i se va adăuga acestuia în funcție de nivel.

Exista trei niveluri cu multiplicatori diferiți, după cum urmează:

  • Nivelul 1 cu multiplicatori x1, x2, x3;
  • Nivelul 2 cu multiplicatori x5, x6, x8;
  • Nivelul 3 cu multiplicatori x10, x12, x15, x20.

În timpul rotirilor, multiplicatorii se aduna și se adaugă la premii, iar simbolul bonus magnetic va atrage simbolurile scatter în cadrele marcate, dacă acestea îsi fac aparitia simultan pe aceeași rola.

Runda bonus se joacă cu role speciale și poate fi redeclansata, astfel ca aparitia pe role a 3, 4 sau 5 simboluri scatter în timpul rotirilor gratuite, adauga 10, 15 sau 20 de rotiri adiționale rundei.

Jackpot Shield of Sparta

Jocul de păcănele Shield of Sparta nu are un jackpot definit, dar lipsa acestuia poate fi compensata cu potul maxim de 3000x miza pariata, un motiv în plus pentru care merită sa joci acest joc plin de adrenalina!

⚡️Dacă în timpul jocului se atinge câștigul maxim, atunci jocul se oprește, se realizează plata de 3000x miza, toate modurile speciale se pierd și jocul se reia⚡️

Shield of Sparta slot review

Cu o grafica impresionantă și cu simboluri bine conturate, Shield of Sparta slot te va captiva cu tema sa istorică bazată pe luptele duse de spartani, dar și cu runda bonus unde bătălia are loc pentru premiul cel mare de 3000x miza.  

Cum întotdeauna este loc de mai bine, un jackpot, multiplicatori în jocul de baza sau limitarea câștigului maxim la o valoare mai ridicată ar fi mărit intensitatea jocului.

Chiar dacă aceste caracteristici lipsesc, Shield of Sparta slot merită cu siguranța o sansa, așa ca nu pierde timpul și bucura-te de fiecare aspect al jocului ☺️.

Alături de Shield of Sparta, joacă și Mighty Sparta de la EGT, un joc de păcănele gratis cu tema istorică și spartani, câștiguri senzaționale și jackpot progresiv pentru a avea parte de adrenalina la cote ridicate!

Q&A Shield os Sparta

  • Jocul de pacanele online a fost lansat de Pragmatic Play, producător de renume în domeniul jocurilor de noroc.

  • Shield of Sparta slot are 20 de linii de plată și se desfășoară pe 3×5 role de joc.

  • Alături de alte pacanele Shield of Sparta demo gratuit poate fi jucat pe cazino.ro. Tot aici gasesti disponibilă și lista cazinourilor care oferă acces la Shield of Sparta pe bani reali.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.5%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele istorice
📈 Linii20
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

Sugar Rush 1000 demo
Pragmatic Play

Sugar Rush 1000

Go gold demo
Skywind

Go Gold

Ruleta online gratis
Pragmatic Play

Ruleta

To top