Sweet Bonanza Xmas pacanele online

Sweet Bonanza Xmas

Intra în atmosfera sărbătorilor de iarna cu jocul de pacanele Sweet Bonanza X’mas lansat de Pragmatic Play.

Jocul este o varianta festivă a îndrăgitului slot Sweet Bonanza, care deși s-a bucurat de o popularitate crescută, încă mai beneficiază de atenție sporită.

Sweet Bonanza X’Mas se desfășoară pe 5×6 role de joc, iar castigurile care pot ajunge pana la 21100x miza pariata sunt generate in mod colapsabil la combinații de simboluri identice. Acestea plătesc oriunde pe ecran și te incanta la fiecare apariție, aducând spiritul sărbătorilor de iarnă mai aproape cu fiecare rotire efectuata.

Bucură-te de atmosfera festivă și de posibilitatea de a obține câștiguri impresionante și joacă Sweet Bonanza Xmas, un joc de păcănele modern cu runda bonus de rotiri gratuite unde poți obține aleatoriu și multiplicatori de pana la x100.

Cum joc Sweet Bonanza Xmas pacanele online?

Cu reguli simple de urmat, Sweet Bonanza Xmas online are un mod simplu de joc și poate fi accesat de pe orice dispozitiv, acesta fiind optimizat pentru toate modurile de operare.

Dacă ești dispus sa încerci acest joc de pacanele cu speciale, atunci Sweet Bonanza X’mas demo este cea mai buna opțiune. Disponibil alături de alte păcănele gratis, doar deschide jocul și ajustează pariul preferat de joc. Apasă start și bucura-te de o serie de rotiri gratuite Sweet Bonanza X’mas pentru a te familiariza cu modul de joc și opțiunile oferite în mod gratuit fără a fi necesară crearea unui cont de jucător.

Sweet Bonanza X’mas speciale

Mod miză specială este funcția care oferă 2 opțiuni diferite de joc Sweet Bonanza Xmas. În funcție de multiplicatorul de miză selectat, poti opta pentru:

  • Multiplicator de miza 20x – acorda sansa de a cumpara runda de rotiri gratuite pentru plata sumei de 100x miza pariata;
  • Multiplicator de miza 25x – dubleaza sansa de a activa bonusul de rotiri gratuite și dezactiveaza opțiunea de a cumpara bonusul.

Modul colapsabil de joc permite formarea câștigurilor multiple cu doar o invartire a rolelor de joc. Dupa fiecare rotire, combinatiile castigatoare dispar de pe ecran, iar pozițiile rămase libere sunt ocupate cu noi simboluri pentru noi oportunități de câștig. Procesul este nelimitat și are loc pana cand nu se mai formează combinații câștigătoare, moment in care are loc plata sumei realizate.

Sweet Bonanza X’mas mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.51% si o volatilitate de nivel mediu, Sweet Bonanza X’mas genereaza castiguri frecvente, care variază ca valoare.

Jocul permite ajustarea mizei și astfel poți alege sa pariezi cu mize mici, sau mai mari, în funcție de bugetul și preferințele de joc. 

Fără linii de plată tradiționale, câștigurile Sweet Bonanza X’mas sunt multiplicate cu miza selectata si sunt generate în mod colapsabil la combinații de cel puțin 8 simboluri identice, adiacente în orice poziție. 

Simbolurile sunt pline de culoare și sunt definite cu o urma de zăpadă, accentuând în acest fel tema festivă a sărbătorilor de iarnă, când totul este învăluit în zapada. Banane, struguri, pepene, cireșe, mere dar și bomboane în diferite forme și culori se îmbina armonios și genereaza castiguri frecvente care variază între 2x si 50x miza pariata, în funcție de combinația formată.

Acadeaua are rol de scatter, activează runda bonus Sweet Bonanza X’mas și plătește oriunde la apariția pe role.

Bonus si rotiri gratuite Sweet Bonanza X’mas 

Sweet Bonanza X’mas oferă acces la o runda bonus formată din rotiri gratuite, care se declanșează la apariția a cel puțin 4 simboluri Scatter pe rolele de joc. În runda bonus vei primi un număr inițial de 10 rotiri gratuite, iar fiecare simbol reprezentat de glob de Crăciun care apare pe role are un multiplicator atașat, a cărui valoare poate ajunge până la x100. Runda poate fi redeclansata, iar un număr de 3 sau mai multe simboluri scatter care își fac apariția în timpul rotirilor gratuite adaugă 5 rotiri suplimentare celor existente.

Declanșat în modul clasic prin apariția simbolului scatter pe role sau cumpărat prin intermediul funcției “cumpara mod special”, bonusul Sweet Bonanza X’mas îți va îndulci considerabil câștigurile, care pot ajunge pana la 21100x miza pariata.

Sweet Bonanza X’mas slot review

Sweet Bonanza Xmas este un joc de pacanele cu speciale care oferă o experiența de joc captivanta.

Cu o grafica decentă și simboluri dulci, jocul este interactiv și te va surprinde plăcut de fiecare data cand alegi sa joci. Pata de zăpadă alături de muzica de fundal adaugă un element de farmec și creează o atmosferă adecvată sezonului festiv.

Pe lângă aspectul vizual atrăgător, jocul oferă și funcții speciale care îți pot aduce câștiguri impresionante.

Bonusul de rotiri gratuite oferă oportunitatea de a câștiga mai mult și de a obține multiplicatori generoși, în timp ce castigul maxim de 21100x miza pariata face deliciul acestui joc de pacanele online.

Dacă îți place atmosfera festivă și vrei să te bucuri de o experiență plină de distracție atunci Sweet Bonanza Xmas este cu siguranță un joc de păcănele care merită încercat, macar din curiozitate.

Q&A Sweet Bonanza X’mas 

  • Jocul de pacanele Sweet Bonanza Xmas are un potential maxim de castig de 21100x miza pariata.

  • Sweet Bonanza X’mas slot online are un RTP de 96.51%.

  • Jocul de pacanele Sweet Bonanza X’mas oferă opțiunea de a cumpara runda bonus de rotiri gratuite pentru plata sumei de 100x miza pariata.

  • Poți juca demo Sweet Bonanza X’mas gratuit pe cazino.ro, secțiunea pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.7 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.51%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

Nile Fortune demo gratis
Pragmatic Play

Nile Fortune

Wild Swarm demo
Push Gaming

Wild Swarm

Fruletta demo gratis
Endorphina

Fruletta

To top