Release the Bison demo

Release the Bison

Release the Bison este cel mai nou joc de pacanele online de la Pragmatic Play. Acesta a fost lansat în 1 Aprilie 2024 şi promite să ajungă un slot de top în categoria jocurilor de pacanele cu “Buy-in Feature”.

Spre deosebire de alte jocuri din care probabil este inspirat, precum Madame Destiny, Release the Bison are un număr mai mare de funcții speciale și posibilități de cumpărare a specialei. Funcția bonus îți poate aduce în orice moment un câștig maxim de 3000x miza.

Jocul are loc pe un ecran cu 5 role și 4 linii de joc și oferă 20 de linii de plată fixe. Simbolurile sunt construite într-un mod amuzant, fiind vorba despre un slot cu o tematică cu animale din junglă. Speciala este foarte interesantă deoarece îți dă ocazia să crești multiplicatorul jocurilor gratuite în timpul rotirilor.

Ești pregătit să descoperi cel mai nou joc de pacanele din 2024 al celor de la Pragmatic Play?

Cum joci Release the Bison pacanele online

Atunci când joci pacanele Release the Bison online ai ocazia să cumperi din start funcția bonus cu rotiri gratuite sau să aștepți câștigarea ei. Nu există reguli speciale de joc, diferite de cele pe care le regăsești la alte sloturi de acest tip. Astfel, dacă ai mai jucat păcănele oferite de către acest provider, îți vei da seama imediat care sunt regulile jocului.

Dacă ești nou în lumea pacanelelor online, un aspect important de explicat ar fi funcția “Ante Bet”. Ai posibilitatea de a plăti o miză cu 50% mai mare, care îți crește semnificativ șansele de a câștiga bonusul. Totuși, dacă nu ai mai încercat astfel de sloturi, cel mai bine ar fi să intri pe un site de pacanele demo și să încerci Release the Bison demo. 

Release the Bison demo slot

Release the Bison mize, simboluri și câștiguri

Un aspect interesant al jocului de pacanele Release the Bison este RTP-ul variabil, care poate avea valori cuprinse între 96.51% și 96.57%. Acestea diferă în funcție de tipul de joc în care te afli: dacă ai cumpărat bonusul, dacă ai câștigat speciala sau dacă te afli în funcția de bază a jocului. Indiferent de valoarea RTP-ului, nivelul volatilității jocului rămâne unul ridicat.

Câștigurile pe durata funcției de bază a slotului Release the Bison se obțin la fel ca și la orice alt joc. Pentru toate simbolurile, în afara de cel premium și de wild, ai nevoie de cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată. Formațiile câștigătoare se formează de la cea mai din stânga rolă de pe ecranul de joc.

Simbolurile sunt unul dintre cele mai interesante aspecte ale slotului. Acestea sunt construite pe baza unei tematici cu animale din junglă, dar într-un mod foarte amuzant. Pe lângă acestea regăsești și simbolurile clasice, de la 10 la A. Simbolul scatter, cu ajutorul căruia câștigi speciala este reprezentat de către un diamant de culoare albastră.

Bonus și rotiri gratuite Release the Bison

Ai doua variante prin care poți să beneficiezi de bonus cu rotiri gratuite Release the Bison. Prima este cea în care pe ecranul de joc apar cel puțin 3 simboluri scatter, iar a doua este cea în care cumperi în mod direct speciala. Atunci când cumperi funcția bonus ai trei variante diferite din care să alegi:

  • 3 Scattere: 80x miza
  • 4 Scattere: 150x miza
  • 5 Scattere: 300x miza

La începutul funcției bonus va trebui să învârți o roată a norocului pentru a stabili numărul de rotiri gratuite și multiplicatorul cu care începi. Poți câștiga între 8 și 18 rotiri, iar multiplicatorul poate între 1x și 5x. În timpul jocului bonus, începând cu al 5-lea wild pe care îl colectezi, pentru fiecare simbol wild vei primi câte o rotire gratuită și multiplicatorul va crește cu +1.

Release the Bison slot review

La prima vedere, jocul de pacanele Release the Bison este un adevărat succes, așa cum ne-a obișnuit de altfel Pragmatic Play cu sloturile sale. În cazul în care ți-au plăcut alte sloturi precum The Dog House sau Madame Destiny, cu siguranță și Release the Bison va fi pe gustul tău.

Jocul are o mulțime de funcții speciale și îți permite chiar și să alegi numărul de scattere primit atunci când cumperi speciala. Grafica și simbolurile sunt extrem de amuzant, iar nivelul de adrenalina este unul ridicat. Acestea fiind spuse, așteptam ca și tu să testezi jocul de pacanele Release the Bison și să ne spui părerea ta.

Q&A Release the Bison

  • Poți să joci demo Release the Bison gratuit pe cazino.ro, unde vei găsi mai toate jocurile din gama Pragmatic Play.

  • Jocul de pacanele online Release the Bison oferă un RTP variabil între 96.51% și 96.57%.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Release the Bison este de 3000x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.54%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top