master joker pacanele

Master Joker

Daca nu ai mai jucat sloturi online cu o singura linie pana acum, atunci Master Joker este ideal pentru tine. Acest joc ca la aparate este deosebit de stralucitor si colorat, cu o volatilitate ridicata, perfecta pentru acele castiguri colosale! Iata ce are de oferit acest joc de pacanele cu fructe, Jokeri, septari si o roata multiplicatoare!

Caracteristici Master Joker

Jocul de pacanele Master Joker se numara printre cele mai recente sloturi online lansate de Pragmatic Play, fiind produs in 2020. Master Joker Slot iese imediat in evidenta, avand un singur rand si 5 role, o Jokerita si o roata a norocului deasupra liniei de castig. Jocul se deosebeste foarte mult de clasicele pacanele cu fructe, gratie mai multor elemente. In primul rand, exista un singur rand cu simboluri. In al doilea rand, simbolurile nu trebuie sa fie adiacente pentru a castiga. Practic, toate simbolurile sunt de tip “Scatter”. Master Joker are un RTP de 96,46%, putin peste medie, si o volatilitate ridicata. Atractia principala este roata norocului, care se declanseaza ori de cate ori un Joker (elementul Wild) face o combinatie castigatoare. Roata are mai multi factori de multiplicare, din care cel mai atractiv este x100, ceea ce poate duce la 10000x castiguri!

Rotiri Gratuite Master Joker

Din pacate, acest joc nu ofera rotiri gratuite sau runde bonus, in afara, desigur, de roata norocoasa, care iti poate multiplica toate castigurile! Daca esti insa in cautarea unei versiuni Master Joker Demo, poti incerca oricand varianta de pe site-ul Cazino.ro, cu un numar nelimitat de rotiri gratuite!

Mize si castiguri la Master Joker Slot

Exista mai multe particularitati la acest joc de sloturi online. Pentru inceput, trebuie sa stii ca, pe un rand, pot fi formate combouri cu ajutorul Jokerului Wild. Acesta cade doar pe rola 3, insa daca pe rolele 2 si 4 ai 2 capsuni, iar pe rolele 1 si 5 cad 2 pepeni, se va forma un combo cu ajutorul Jokerului, castigand astfel pentru ambele combinatii. De asemenea, ori de cate ori se formeaza o combinatie castigatoare cu ajutorul Jokerului se va activa roata norocoasa. La jocul de pacanele cu fructe Master Joker aceasta roata poate avea valori de 2x, 3x, 5x, 10x, 15x, 25x, 50x sau chiar 100x! Astfel, orice castig ai avut, va fi multiplicat de catre roata norocoasa!

Jackpot Master Joker

Jocul nu dispune de un Jackpot fix sau progresiv, insa castigurile pot fi enorme. Cea mai profitabila combinatie este cea data de 4 septari si un Joker, urmata de multiplicarea acesteia cu x100 la roata norocoasa. Astfel, vei castiga de 10000x ori miza, ceea ce inseamna foarte mult! 

Păcănele cu fructe Master Joker

Amatorii de pacanele cu fructe vor fi complet mesmerizati de Master Joker Slot! Culorile vii ale jocului, sunetele impresionante si castigurile potential fabuloase sunt factori demni de luat in considerare la acest joc ca la aparate! Iar daca doresti sa afli mai multe, incearca si versiunea Master Joker Demo de pe Cazino.ro!

Master Joker Review

Chiar daca nu este cel mai obisnuit joc de pacanele cu fructe, Master Joker are cateva elemente atractive, mai rar intalnite. Ne-a placut posibilitatea de castig combo, grație jokerului din mijloc, insa atractia cea mai mare este factorul multiplicator x100 de pe roata norocului. Din pacate, ne-ar fi placut sa vedem mai multe functii bonus, precum gamble, sau rotiri gratuite.

Master Joker FAQ

  • Pe Cazino.ro poti juca versiunea Master Joker Demo, cu un numar nelimitat de credite.

  • Master Joker este un joc de pacanele cu fructe produs in 2020 de catre compania Pragmatic Play.

  • Marele pot de 10000x poate fi castigat prin gasirea a 4 septari si a unui Joker, urmata de combinatia x100 la roata multiplicatoare.

  • Pe Cazino.ro vei gasi o lista completa a cazinourilor online din Romania, unde Master Joker poate fi jucat pe bani reali.


Un comentariu “Master Joker”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 13

Nici un vot pana acum

| 1 comentariu la Master Joker
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.46%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu fructe
📈 Linii1
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa (Joker)
💰 JackpotNu
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet0.04

Mai multe Pacanele Demo

Joaca Lucky buzz gratis
Amusnet (EGT)

Lucky Buzz

Heart of Rio demo
Pragmatic Play

Heart of Rio

Big Juan pacanele demo
Pragmatic Play

Big Juan

demi gods 3 pacanele demo
Spinomenal

Demi Gods 3

To top
X