Heroic Spins pacanele demo

Heroic Spins

Distracție, simboluri amuzante, aventură și câștiguri mari, toate aceste cuvinte sunt menite să descrie jocul de pacanele online Heroic Spins. Slotul dezvoltat de către Pragmatic Play este unul dintre cele mai amuzante pe care le-am jucat până acum și oferă un câștig maxim fabulos de 10,000x miza.

Jocul are 5 role și 3 linii și oferă câștiguri pe 20 de linii de plată fixe. În cadrul slotului există un wild expansiv și o funcție specială care oferă multiplicatori. Mai mult, ai la dispoziție o funcție bonus care îți poate oferi până la 50 de rotiri gratuite. Pe durata specialei poți beneficia de multiplicatori de până la 100x.

Dacă ești deja curios de acest slot citind simpla introducere a acestei recenzii, consultă tot articolul după care încearcă-ți norocul la Heroic Spins online.

Cum joci Heroic Spins pacanele online

Există câteva reguli de bază pe care trebuie să le știi atunci când joci Heroic Spins pacanele online. Prima este aceea că bonusul poate fi câștigat sau îl poți cumpără pentru 100x miza aleasă. Atunci când simbolul wild apare pe o singură căsuță, acesta se extinde pe întreaga rola. Pe de altă parte, dacă wild-ul acoperă 2 sau 3 căsuțe de pe o rolă din start, primești multiplicatori de 2x și 3x.

Cel puțin din punct de vedere grafic, Heroic Spins este un joc distractiv, dar ciudat. Este posibil să nu îți placă, așa că mai bine încerci prima dată Heroic Spins demo. Poți face asta cu ușurință pe orice platformă de pacanele demo. Dacă nu ai mai încercat una, trebuie să știi că acestea sunt gratuite, iar slotul este identic cu cel pe care îl joci pe bani reali.

Heroic Spins mize, simboluri și câștiguri

Ajungem la partea cea mai interesantă a oricărui slot și anume cea a câștigurilor. Există doi indicatori clari care îți arată cât de des vei obține câștiguri și cât de mari vor fi acestea. Volatilitatea slotului Heroic Spins este una ridicată, ceea ce îți arată un nivel de risc mare, dar și o posibilitate a câștigurilor crescută. În același timp, RTP-ul este cuprins între 93.99% și 96%.

Simbolurile sunt dezvoltate într-un mod aparte și cel mai probabil nu ai mai văzut asemenea figurine la alte sloturi. Din punct de vedere grafic, întregul joc este o combinație între o lume cu monștrii, o prințesă care se teme de aceștia și un prinț care încearcă să o salveze. Prințul este și personajul care apare pe scatter și care îți oferă multiplicatori. Simbolul wild este reprezentat de berbec mistic cu coarne de aur.

Bonus și rotiri gratuite Heroic Spins

Funcția bonus din cadrul jocului Heroic Spins este una extrem de complexă. O poți câștiga atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter sau o poți cumpăra. Înainte de a începe speciala vei învârti o roată a norocului care are două componente. Pe primul nivel este afișat numărul de rotiri gratuite, între 5 și 80. Pe al doilea nivel apar multiplicatorii, care sunt cuprinși între 2x și 100x.

Pe durata rotirilor gratuite modul în care funcționează simbolul wild este un pic diferit. Atunci când ai un wild pe rola acesta aduce un multiplicator de 2x, în timp ce 2 sau 3 wild-uri îți oferă multiplicatori de 4x și 6x. Câștigul maxim posibil pe care îl poți atinge pe durata funcției bonus este unul incredibil de 10,000x miza.

Heroic Spins slot review

Este greu să spunem în mod ferm dacă Heroic Spins este un slot cu adevărat bun. În ceea ce privește grafica și simbolurile, alegerea este în mod evident una subiectiva. Este posibil ca unora să le placă și altora nu, cu toate că aceste elemente sunt în mod evident amuzante. Din punct de vedere tehnic însă, putem afirma fără probleme că Heroic Spins online este un joc de calitate.

Dacă ne uităm la caracteristicile jocului, volatilitatea este probitatoare, RTP-ul este bun și câștigul maxim posibil este formidabil. Toate aceste aspecte ne fac să te sfătuim să încerci și tu o dată jocul, cel puțin în varianta demo. În cazul în care slotul nu e pe gustul tău, încearcă Chase for Glory, care cu siguranță te va încânta.

Q&A Heroic Spins

  • Poți juca demo Heroic Spins gratuit pe cazino.ro, unde vei găsi mai multe jocuri de pacanele gratis.

  • Heroic Spins oferă un câștig maxim de 10,000x miza și un RTP variabil cuprins între 93.99% și 96%.

  • Poți câștiga între 8 și 50 de rotiri gratuite Heroic Spins, iar funcția bonus vine cu multiplicatori cuprinși între 2x și 100x.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top