Big Bass Day at the Races demo

Big Bass Day at the Races

Pescarul tău preferat ți-a pregătit o nouă aventură, dar de data aceasta a lăsat undița la o parte și te așteaptă pe uscat, la o cursă de cai. Deși are o tematică total diferită de celelalte sloturi din seria Big Bass, Big Bass Day at the Races reprezintă o alegere excelentă de joc, tocmai pentru faptul că se diferențiază de restul. Ca de fiecare dată, Pragmatic Play ne surprinde prin grafica și simbolurile speciale, care așteaptă să apară pe linia de plată și să contribuie la câștigurile tale. Despre aceste funcții, dar și despre alte aspecte importante, vom discuta astăzi. Încearcă acum Big Bass Day at the Races gratis, fără să te înregistrezi și să fără să depui niciun ban!

Caracteristici Big Bass Day at the Races

Structura Big Bass Day at the Races este una clasică, specifică jocurilor semnate de Pragmatic Play. Mai exact, slotul are 3 rânduri, 5 role și 10 linii de plată. Dacă ești familiarizat cu Big Bass Bonanza, probabil ți-ai dat seama că nu există nicio diferență până acum între cele două. Te invităm să citești mai departe pentru a descoperi alte asemănări sau diferențe între aceste sloturi Pragmatic Play!

RTP-ul Big Bass Day at the Races online este de 96,01, adică unul foarte bun. Totuși, gradul de volatilitate este și el ridicat, ceea ce înseamnă că poți aștepta puțin mai mult până să obții niște sume consistente. În ceea ce privește câștigurile, ai nevoie de cel puțin 3 simboluri de același fel dispuse pe o linie de plată. Printre acestea se numără pahare de bere, binocluri, șampania și coșul de picnic. Mai multe despre simbolurile clasice, dar și despre cele speciale vom discuta un pic mai târziu în acest articol!

Bonus și rotiri gratuite Big Bass Day at the Races

La jocul de pacanele Big Bass Day at the Races regăsim una dintre funcțiile preferate ale jucătorilor, cea de rotiri gratuite. Cel care declanșează rundele este simbolul Scatter, reprezentat de pescar, care de data aceasta se află în poziția de jocheu. Este foarte ușor să observi acest simbol, având chiar și scrisă funcția de Scatter pe el. Dacă 2 astfel de simboluri nimeresc pe o linie de plată în timpul jocului, există șanse mari să apară și cel de-al treilea și să pornească runda bonus. Ai nevoie de 3 sau mai multe simboluri Scatter pe o linie de plată pentru a obține 10 rotiri bonus Big Bass Day at the Races online. 

Trebuie să mai știi că înainte de a începe aceste runde gratuite, poți să îți alegi calul pe care îl consideri câștigător. Ai câteva opțiuni la dispoziție, iar fiecare dintre aceste simboluri dispune de o anumită funcție specială, care va fi activă pe tot parcursul desfășurării rundelor bonus. Printre caracteristicile pe care le au unele dintre aceste funcții se numără și acordarea mai multor rotiri, așa că ai și mai multe șanse de câștig la Big Bass Day at the Races online dacă nimerești un astfel de simbol!

Desigur, ai oricând și opțiunea de a cumpăra runde bonus, dar îți recomandăm să îți încerci mai întâi norocul la acest slot Pragmatic Play! Nu uita că la noi poți încerca varianta Big Bass Day at the Races gratis, prin care te poți familiariza cu jocul și poți vedea dacă este potrivit pentru tine. Dacă nu, ai la dispoziție o mulțime de alte variante de pacanele online!

Simbolurile de bani

Calul și jocheul sunt simbolurile de bani ale jocului. La fiecare rotire gratis, simbolurile acestea pot nimeri pe rolele de joc și poți obține un multiplicator de câștig cu o valoare cuprinsă între 0.2x și 1.000x pariu total. 

După fiecare spin al jocului de bază, există șansa ca simbolurile de bani să apară pe role și să îți fie acordate. Valorile multiplicatorului de câștig al acestora variază de la 1x la 50x. Fii cu ochii pe aceste simboluri și crește-ți șansele de câștig!

Mize, simboluri și câștiguri Big Bass Day at the Races online

La Big Bass Day at the Races poți juca pe minim 0,1 credite și pe maxim 250 credite. Dacă nu vrei să riști bani reali din contul tău, îți recomandăm varianta Big Bass Day at the Races demo, unde nu trebuie să depui nicio sumă. 

Haide să îți spunem suma minimă și maximă pe care o poți câștiga dacă primești 3, respectiv 5 simboluri de același fel pe o linie de plată:

  • Șampania: minim 1 credit, maxim 400.00
  • Coșul de picnic: minim 3 credite, maxim 200.00
  • Paharul de bere: minim 4 credite, maxim 100.00
  • Binoclul: minim 4 credite, maxim 100.00
  • Literele A & K: minim 0.4 credite, maxim 20.00
  • Literele Q, J și cifra 10: minim 0.4 credite, maxim 10.00

Foarte important de menționat este și simbolul special Wild, reprezentat de pescar, care ține în mână niște bilete. Acesta apare în timp ce se desfășoară rundele gratuite și ia locul oricărui simbol, mai puțin celor Scatter și celor de bani. 

Big Bass Day at the Races slot review

Dacă vrei să îl vezi pe celebrul pescar într-o poziție cu totul nouă, aceea de jocheu, trebuie să încerci Big Bass Day at the Races online! Poți alege oricând să joci varianta demo la noi pe site, care nu necesită nicio sumă de bani reală din partea ta. Astfel, te obișnuiești cu funcțiile slotului și vezi dacă este o alegere potrivită pentru tine. În cazul în care Big Bass Day at the Races nu te mulțumește, poți oricând alege altă opțiune de joc de la Pragmatic Play sau de la oricare alt producător celebru!

Q&A Big Bass Day at the Races

  • Da, poți încerca demo Big Bass Day at the Races gratis pe cazino.ro. Chiar îți recomandăm să începi cu această variantă. Astfel, nu riști să pierzi vreo sumă reală din contul tău și te familiarizezi cu funcționalitățile jocului.

  • Structura jocului Big Bass Day at the Races este cea clasică, de 3 rânduri și 5 role. Liniile de plată sunt în număr de 10.

  • Miza minimă acceptată la jocul de pacanele Big Bass Day at the Races este de 0.1 credite.

  • Da, în acest joc de pacanele Pragmatic Play există mai multe simboluri speciale, cum ar fi cele de bani, Wild și Scatter.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.07%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
Player pacanele gratis big bass