Sugar Rush 1000 demo

Sugar Rush 1000

Sugar Rush 1000 este un joc de pacanele online care are o tematică cu dulciuri, dezvoltat și oferit de către providerul Pragmatic Play.

Jocul se desfășoară pe 7×7 role, oferind posibilitatea unor câștiguri fabuloase de până la 25.000x miza pariată. În cadrul jocului vei regăsi atât o funcție de bază, cât și o funcție bonus care poate fi câștigată sau cumpărată.

În mod clar, Sugar Rush 1000 pacanele online este inspirat din deja celebrul și clasicul joc Sugar Rush. Există o multitudine de alte jocuri asemănătoare, printre care amintim Gates of Olympus 1000 sau Honey Rush 1000. 

Simbolurile pe care le vei regăsi în joc sunt exact aceleași precum la jocul mamă Sugar Rush. Chiar și așa, există anumite modificări și funcții speciale suplimentare ce au fost adăugate, despre care vom discuta în cadrul acestui review.

Citește în continuare dacă ești pregătit să descoperi totul despre Sugar Rush 1000!

Cum joci Sugar Rush 1000 pacanele online?

Jocul Sugar Rush 1000 online este oferit de către celebrul provider Pragmatic Play, astfel încât îl vei regăsi la 95% din cazinourile online din România. Tot ceea ce trebuie să faci este să ai un cont de cazino, să adaugi bani și să începi să te bucuri de acest joc care îți poate oferi câștiguri grandioase.

Totuși, dacă nu vrei să riști bani pe un joc nou sau pur și simplu nu ai cont la cazino, îți punem la dispoziție și altă variantă. Tot ceea ce trebuie să faci este să intri pe o platforma care oferă jocuri de pacanele demo, total gratuit. Aici vei putea juca Sugar Rush 1000 gratis, fără să îți faci cont și fără să plătești.

Sugar Rush 1000 mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele online Sugar Rush 1000 este un joc cu volatilitate ridicată și care are trei tipuri diferite de RTP. În timpul funcției de bază RTP-ul jocului este de 96.53%, iar în timpul jocului bonus este de 96.52% sau 96.44%, în funcție de bonusul pe care îl alegi. Mizele pe care le poți alege sunt cuprinse între 0.40 de bani și 1000 de lei în funcție de cazino.

Câștigurile apar în momentul în care pe ecran există cel puțin 5 simboluri alăturate de același fel. Simbolurile câștigătoare dispar de pe ecran, rândurile coboară, iar în partea de sus apar alte simboluri noi. Sub simbolurile care au fost câștigătoare vor apărea multiplicatori de 2x, 4x, 8x și așa mai departe, în funcție de câte formații câștigătoare au existat pe acele căsuțe. Fiecare câștig dublează valoarea multiplicatorului, până la maximul de 1024x.

În timp ce majoritatea simbolurilor plătesc foarte puțin, între 0.2x și 2x pentru 5-8 simboluri sau 5x-100x pentru 15+ simboluri identice, atunci când pe ecran apar multiplicatorii lucrurile stau total diferit. Spre exemplu, dacă sub 5 simboluri identice care în mod normal plătesc 2 lei există 5 multiplicatori de 64x, câștigul total va fi unul fabulos de 640 de lei pentru o simplă învârtire.

Bonus și rotiri gratuite Sugar Rush 1000

În cadrul jocului Sugar Rush 1000 există și o funcție bonus care poate fi câștigată sau cumpărată. Funcția se câștigă în momentul în care pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter, care vor oferi 10 rotiri gratuite. Fiecare scatter suplimentar adaugă rotiri gratuite în plus, așa încât pentru 7 scattere vei primi 30 de rotiri gratuite. În cadrul funcției bonus, scatterele pot apărea din nou și funcția bonus se poate repeta oricând.

Dacă alegi să cumperi funcția bonus trebuie să știi că există două variante pe care le ai la dispoziție. Prima, în care vei plăti de 100x miza aleasă și care îți va oferi rotiri gratuite identice cu cele pe care le poți câștiga. 

Cea de-a doua însă, care este specială și costă 500x miza aleasă începe din start cu multiplicatorul 16x în mijloc, 8x pe cele 8 căsuțe din jurul acesteia, 4x pe următoarele 16 căsuțe din jur sub forma unui pătrat și 2x pe restul căsuțelor.

Sugar Rush 1000 slot review

Din punctul nostru de vedere Sugar Rush 1000 este mult mai interesant decât jocul din care a fost inspirat, Sugar Rush clasic. În primul rând, există cele două funcții bonus diferite, care îți oferă șanse mult mai mari de a înregistra câștiguri semnificative. În al doilea rând, câștigul maxim posibil este unul exorbitant și anume până la de 25.000x miza pariată.

Pentru unele persoane jocul poate părea destul de plictisitor, deoarece este oarecum repetitiv. Chiar și așa, în momentul în care multiplicatorii devin tot mai mari și se adună, fii sigur că nivelul de adrenalină va crește considerabil. Dacă încă nu ai încercat Sugar Rush 1000 pacanele online, cu siguranță acum este momentul!

Q&A Sugar Rush 1000

  • Sugar Rush 1000 slot online are trei tipuri de RTP, determinat de modul de joc: 96.53%, 96.52% și 96.44%.

  • Da. În cadrul jocului Sugar Rush 1000 există două tipuri de bonus. Funcția bonus clasică poate fi câștigată sau cumpărată, în timp ce funcția bonus specială poate fi doar cumpărată.

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la Sugar Rush 1000 online este unul impresionant, de până la 25.000x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.9 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.53%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

Flamenco Roses- Pacanele Gratis Online
grentube

Flamenco Roses

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Joacă
Regal Spins 10 demo

Regal Spins 10

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
The dog house Megaways Pacanele online gratis
pragmatic

The Dog House Megaways

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 82

Nici un vot pana acum

Joacă
The Dog House Dog or Alive demo

The Dog House – Dog or Alive

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Joacă
To top