Red Hot Luck pacanele demo

Red Hot Luck

Ești pregătit să stai în apropierea unui vulcan care tocmai erupe? Nu te îngrijora, totul este cât se poate de sigur la Red Hot Luck online. În acest joc semnat de Pragmatic Play, doar câștigurile pot fi periculos de mari! 

Scopul tău este să aduni grupuri cât mai mari de pietre prețioase în diverse culori și să formezi clustere câștigătoare. Misiunea ta va fi ușurată de toate funcțiile speciale pe care le are slotul, cum ar fi rotirile gratuite și multiplicatorul. Testează acum Red Hot Luck gratis pe Cazino.ro și nu lăsa marele vulcan de pe fundal să te distragă din colectarea diamantelor!

Caracteristici Red Hot Luck online

Jocul marca Pragmatic Play are o structură de 7 role și 7 rânduri, care pot fi umplute de pietre prețioase și litere în culori diferite. Sistemul de plată este de tip cluster, deci Red Hot Luck online nu este un joc tocmai clasic, dacă îl judecăm după acest aspect. Tot ce trebuie să faci este să formezi grupuri cât mai mari de simboluri câștigătoare. Așadar, chiar dacă nu te-ai mai întâlnit până acum cu acest sistem de plată, fii sigur că te vei descurca, fiind foarte simplu de înțeles. Dacă totuși vrei să te obișnuiești mai mult cu funcțiile jocului, înainte de a depune bani, îți recomandăm să încerci varianta Red Hot Luck gratis!

RTP-ul jocului este de 96,08%, unul obișnuit pentru multe dintre jocurile Pragmatic Play, care sunt unele dintre cele mai profitabile de pe piață. Volatilitatea este un alt aspect pe care trebuie să îl cunoști și care de această dată este destul de ridicată. Asta înseamnă că la Red Hot Luck online poți aștepta mai mult după câștiguri decât în cazul altor sloturi. 

Rotiri gratuite Red Hot Luck online

Una dintre cele mai importante funcții pe care le poți declanșa este cea de rotiri gratuite. Aceasta se activează în momentul în care obții 4 sau mai multe simboluri Scatter, care îți aduc 10 runde bonus. Pe durata acestei funcții, când un multiplicator atinge simbolul Scatter și rotirea este una câștigătoare, valoarea totală a multiplicatorului este colectată într-un contor. Adună încă 4 simboluri Scatter în timpul rundelor gratuite pentru a declanșa alte 5 rotiri. 

Câștigul maxim pe care îl poți obține atât din jocul de bază, cât și din rundele gratuite este de 5,000x din pariul inițial. Trebuie să mai știi că ai la dispoziție și opțiunea de a cumpăra rotiri gratuite cu 1,000x din pariul prezent. Totuși, noi îți recomandăm să începi cu Red Hot Luck demo, care îți permite să te înveți cu funcțiile jocului și în acest mod, nici nu riști bani reali din contul tău. 

O altă funcție specială pe care o întâlnim la Red Hot Luck demo este cea Tumble. În ce constă aceasta? Ei bine, după fiecare rotire, combinațiile câștigătoare vor fi plătite și toate simbolurile care au format combinația respectivă, vor dispărea. Toate celelalte simboluri care au rămas pe ecranul de joc vor ajunge în partea de jos a ecranului și toate locurile libere vor fi înlocuite de noi simboluri. Acest proces va continua până când nu vor mai apărea combinații câștigătoare pe grila de joc. După cum vezi, funcția Tumble îți permite să îți mărești câștigurile, deci urmărește-o cu atenție!

Mize, simboluri și câștiguri Red Hot Luck

La Red Hot Luck online poți juca pe minim 0.1 credite și pe maxim 100 credite. După cum ai văzut deja, nu există un număr fix de linii de plată, iar asta reprezintă chiar un avantaj. Trebuie doar să urmărești grupurile formate din 5 simboluri conectate orizontal sau vertical. Iată câte puncte poți obține din fiecare simbol prezent pe grila de joc:

 • Piatra roz – până la 2450 puncte pentru 49 simboluri;
 • Piatra verde – până la 1960 puncte pentru 49 simboluri;
 • Piatra albastră – până la 1470 puncte pentru 49 simboluri;
 • Litera A – până la 1225 puncte pentru 49 simboluri;
 • Litera K – până la 980 puncte pentru 49 simboluri;
 • Litera Q – până la 735 puncte pentru 49 simboluri;
 • Litera J – până la 490 puncte pentru 49 simboluri;

În jocul de pacanele Red Hot Luck online este prezent și simbolul Scatter, care poate apărea pe toate rolele. Acesta joacă rolul de multiplicator și va avea una dintre următoarele valori: 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 8x, 10x, 12x, 14x, 15x, 16x, 18x, 20x, 22x, 25x, 30x, 35x, 40x, 50x, 60x, 80x, 100x, 150x, 200x, 300x, 400x sau 500x.

Red Hot Luck gratis slot review

După cum vezi, Red Hot Luck este un joc de pacanele Pragmatic Play cu foarte multe avantaje, printre care se numără grafica spectaculoasă și funcțiile speciale. Simbolul Scatter poate mări considerabil valoarea simbolurilor câștigătoare și astfel ai șansa să obții sume cu adevărat fabuloase. Funcția de rotiri gratuite este și ea importantă, putând să îți aducă 10 runde bonus pentru început și multe altele după. Dacă nu te-am convins deja, îți mai spunem că la noi pe site poți juca Red Hot Luck gratis, fără nicio depunere și o poți face chiar și de pe telefon! Încearcă-l și tu!

Q&A Red Hot Luck 

 • Da. La noi pe site poți încerca Red Hot Luck demo oricând, indiferent dacă ești pe mobil sau pe desktop.

 • Pentru a declanșa funcția de rotiri gratuite Red Hot Luck, trebuie să obții minim 4 simboluri Scatter într-o rundă de joc.

 • Miza minimă este de 0.1 credite, iar cea maximă de 100 credite.

 • Un cluster câștigător trebuie să conțină minim 5 simboluri așezate orizontal sau vertical pe grila de joc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.08%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top