Snakes and Ladders – Snake Eyes pacanele demo

Snakes and Ladders – Snake Eyes

Avansează în jungla și urca pe scara câștigurilor cu Snakes and Ladders – Snake Eyes, un joc de pacanele clasic, cu elemente moderne, lansat de Pragmatic Play.

Acțiunea se desfășoară pe 3×5 role de joc, plasate pe un fundal idilic, in care se regaseste o cascada, în mijlocul junglei înconjurată de munți maiestuoși care par ca ating înaltul cerului. Snakes and Ladders – Snake Eyes are o grafica impecabila si este plin de culoare și simboluri interesante, care vor face jocul mai captivant pe masura ce inaintezi cu rotirile. Declanșează runda bonus și arunca zarurile pentru castiguri de pana la 5300x miza pariata și delecteaza-te cu un joc de păcănele special marca Pragmatic Play, un joc care promite adrenalina la fiecare rotire😉.

Cum joc pacanele Snakes and Ladders Snake Eyes?

Snakes and Ladders Snake Eyes are un mod simplu de joc și este optimizat pentru toate modurile de operare (IOS, Android, Windows). Pentru a juca acest joc de pacanele cu animale, trebuie doar sa deschizi jocul pe dispozitivul preferat și să ajustezi pariul preferat, în funcție de bugetul alocat jocului. Apasa start și aventura poate începe.

Joaca Snakes and Ladders Snake Eyes demo pentru a te familiariza cu opțiunile de joc, dar și pentru a vedea daca jocul se pliaza nevoilor tale de joc. Gratuit si fara cont, joci pacanele gratis și ai parte de aceleași emoții ca atunci cand alegi sa joci Snakes and Ladders Snake Eyes pe bani reali.

Snakes and Ladders Snake Eyes mize, simboluri și castiguri

Snakes and Ladders are un RTP de 96.08%, o volatilitate ridicată și se joacă pe 10 linii fixe cu o miza minima de 0.10 RON, care poate fi ajustată pana la un maxim de 100 RON.

Castigurile sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare, iar plata acestora se realizeaza de la stanga la dreapta, la orice combinatie de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc. Fiecare castig este multiplicat cu miza de pe linia activa de joc, cu excepția câștigurilor bonus care sunt multiplicate cu miza totală de joc.

Gorila, sarpe, banane, zaruri sau cărți de joc, toate sunt simboluri care se îmbina armonios pentru a crea un cadru de joc plăcut, dar mai ales pentru a te surprinde de fiecare data cand invarti rolele, datorita castigurilor generate. Gorila plateste pana la 50x miza, în timp ce cărțile de joc realizeaza plăți de pana la 10x miza pariata. Cu 1, 2 sau 3 puncte, zarurile au rol de wild și genereaza castiguri de pana la 50x miza, dacă îsi fac aparitia pe role. Mai mult decat atat, punctele se transforma în multiplicatori x1, x2 sau x3, marind astfel castigurile. In plus, simbolul wild este un substituent pentru toate simbolurile, (cu exceptia simbolului bonus), contribuind astfel la crearea combinatiilor castigatoare de succes. 

Bonus si rotiri gratuite Snakes and Ladders Snake Eyes

Numărul de apariții simultane a simbolului bonus pe role determina opțiunile de joc ale rundei bonus Snakes and Ladders – Snake Eyes, astfel:

 • 3 simboluri bonus activează 12 aruncări de zaruri;
 • 4 simboluri bonus activează 14 aruncări de zaruri;
 • 5 simboluri bonus activează 16 aruncări de zaruri.

Cu reguli noi si unice, dar mai ales cu un mod inedit de joc, rolele se transforma într-o “tabla” de joc, de dimensinune 12×12, pe care se afla un număr de 144 de poziții, unde vei înainta direct proporțional cu numărul afișat de zarurile pe care va trebui sa le rostogolesti. 

Reprezentat de un cap de maimuta, va trebui sa pornești de la poziția 1 și vei avansa pentru recompense precum:

 • Premii în bani – de la 4x pana la 100x miza;
 • Multiplicator – multiplica câștigul acumulat până în acel moment;
 • Scara – te ajuta sa avansezi mai rapid pe tabla de joc, urcând de la o poziție inferioară, la una superioara;
 • Șarpele – te va încurca puțin și te va muta la o poziție inferioară; 
 • Banana – adaugă aleatoriu valori cu bani pe grila de joc și înlătura toate simbolurile banana;
 • Poziția finală (144) – garantează 1000x miza pariata. 

Plină de mistere, runda bonus ascunde și funia fermecată, care se poate afla în orice poziție de pe tabla de joc. Aceasta este o scurtătură și te va muta pe o poziție superioară, pentru a avansa mai rapid spre castiguri mărețe. 

Cu reguli simple de urmat, runda garantează un castig minim de 20x miza pariata, iar dacă suma nu este realizata, atunci se va activa modul furie, când vei trece prin toate premiile, ignorând scările, șerpii sau bananele. 

Runda bonus poate fi redeclansata și se încheie atunci când este atinsă poziția finală (144), sau când aruncările de zaruri sunt finalizate. 

Snakes and Ladders Snake Eyes slot review

Snakes and Ladders – Snake Eyes este un joc de păcănele interactiv, care are o runda bonus incitanta, unde poți avansa rapid pe scara câștigurilor surprinzătoare.

Cu un mod simplu de joc, Snakes and Ladders online are un potential maxim de castig de 5300x miza pariata si dispune de runda bonus si nultiplicatori.

Grafica este impecabila, iar coloana sonora vibranta, care alături de simboluri bine definite fac ca jocul sa merite o încercare.

Avansează rapid spre castiguri uimitoare cu Snakes and Ladders – Snake Eyes online sau arunca zarurile pentru o sansa la jackpot cu Dice and Roll pacanele EGT cu fructe.

Q&A Snakes and Ladders Snake Eyes

 • Jocul de pacanele Snakes and Ladders – Snake Eyes are un castig maxim de 5300x miza pariata.

 • Snakes and Ladders – Snake Eyes slot online are 10 linii fixe de plata.

 • Daca este atinsa valoarea maxima Snakes and Ladders – Snake Eyes, atunci are loc plata sumei de 5300x miza pariata, runda se încheie și se revine la jocul de baza, iar toate modurile speciale se pierd/anulează.

 • Pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis poți juca demo Snakes and Ladders – Snake Eyes gratuit si fara cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.08%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii10 Fixed
📶 Role5
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

3 Thunders pacanele demo
endorphina

3 Thunders

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
Irish coins pacanele gratis
grentube

Irish Coins

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
White rabbit megaways slots
relax

White Rabbit

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
Kinghts Hearts pacanele gratis
egt

Knight’s Heart

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

Joacă
To top