Mystic Chief demo gratis

Mystic Chief

Mystic Chief este un joc de pacanele tematic lansat de Pragmatic Play, care te transpune în trecut pentru a explora într-un mod captivant cultura amerindiană. Jocul dispune de o interfață specială, formată din 5 coloane și 4 rânduri (3-4-4-4-3) și are 576 direcții de formare a câștigurilor.

Mystic Chief online oferă numeroase șanse de a obține combinații câștigătoare, dar și funcții și simboluri speciale care îți permit să câștigi până la 5000x miza pariată.

Jocul este plin de culoare, cu detalii autentice care aduc la viață atmosfera și peisajele specifice civilizației amerindiene și este inspirat  din istorie, la fel ca și jocul de pacanele Imperial Wars.

Ești pregătit să descoperi cele mai captivante detalii?

Cum joc pacanele Mystic Chief online?

Să joci Mystic Chief online este simplu și intuitiv. Chiar dacă nu poți cumpăra bonusul, simbolurile și funcțiile speciale îți oferă o experiență de joc captivantă și plină de suspans, cu șanse reale de câștiguri mari. Le poți explora oricând, căci Mystic Chief poate fi accesat de pe orice dispozitiv!

Pentru a juca, doar deschide Mystic Chief online și ajustează pariul de joc preferat. Apasă start, iar aventura poate începe! Desigur, poți oricând opta pentru varianta Mystic Chief demo, care oferă aceleași opțiuni de joc, dar câștiguri fictive! Jocul este disponibil alături de alte pacanele gratis și nu ai nevoie de cont pentru a testa.

Mystic Chief mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.55% și o volatilitate ridicată, Mystic Chief este un joc de pacanele care promite o experiență de joc captivantă și plină de emoție.

Mizele pornesc de la 0.80 RON și pot urca până la 400 RON, iar câștigurile, deși sunt mai rare, au valori mai ridicate și pot ajunge până la 5000x miza pariata. Acestea se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente.

Simbolurile redate 3D sunt inspirate din tradiția și mitologia pieilor roșii, aducând la viață animale sălbatice, artefacte tribale și personaje emblematice.

Cu rol de wild, șeful de trib are puterea de a se extinde pe role și este însoțit la fiecare apariție de un multiplicator cuprins între 1x și 10x. Prinzătorul de vise este simbol bonus, iar totemul are rol de scatter și activează runda de rotiri gratuite Mystic Chief.

Pe lângă aceste simboluri, pe grilă își vor face apariția și pisica sălbatică, lupul, calul, vulturul și o prezență feminină, dar și tobe sau totemuri. Fiecare simbol are propria sa valoare și contribuie la atmosfera tematică a jocului. Cel mai valoros simbol este femeia războinică, care îți poate aduce câștiguri de 0.25x, 1x sau 5x miza pariata, atunci când își face apariția în combinații de 3, 4 sau 5 simboluri identice pe linia de câștig.

Bonus și rotiri gratuite Mystic Chief

Mystic Chief vine cu o funcție specială, care mărește șansele de câștig la fiecare activare. În jocul de baza, prinde 2 simboluri Bonus pe rolele 1 și 5, iar prinzatorul de vise va transforma un număr aleatoriu de simboluri în wild. Deși nu se extind pe role, simbolurile transformate contribuie la formarea sau completarea liniilor câștigătoare și oferă șanse suplimentare de câștig.

Jocul oferă și rotiri gratuite, iar pentru a le accesa, trebuie să obții 3 simboluri scatter pe rolele de joc. Primești 8 rotiri gratuite însoțite de simbol wild expandabil cu multiplicator aleatoriu la fiecare rotire. Mai mult decât atât, orice simbol bonus care își face apariția pe role adaugă o rotire suplimentară celor existente.

Iar dacă obții 2 simboluri bonus în timpul rundei, atunci acestea rămân blocate pe poziții și adaugă 2 rotiri gratuite. În acest moment, modul de joc avansează la super rotiri gratuite! Asta înseamnă că la fiecare rotire, un număr aleatoriu de simboluri este transformat în simboluri wild normal, iar experiența de joc devine mai intensă.

Mystic Chief slot review

Mystic Chief este un joc de pacanele care te proiectează în lumea plină de mister a triburilor amerindiene pentru a experimenta o nouă aventură de joc.

Grafica de înaltă calitate și tematica specială pun în prim plan cultura pieilor roșii, iar funcțiile și potențialul ridicat de câștig fac din acest joc o alegere potrivită pentru toți pasionații de pacanele online!

Nu ezita să încerci Mystic Chief online! La fel ca și Fortunes of Aztec, acest joc de pacanele cu speciale promite o aventură fascinantă, dar și șansa de a obține câștiguri mari!

Q&A Mystic Chief

  • Mystic Chief slot online are un RTP de 96.55%.

  • Jocul de pacanele Mystic Chief oferă un câștig maxim de 5000x miza pariată.

  • Alături de alte pacanele online, poți juca demo Mystic Chief gratis pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.55%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii576 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top