Shining King megaways demo

Shining King Megaways

Lansat de ISoftBet, Shining King Megaways este un joc de păcănele modern cu fructe, septari și câștiguri impresionante. Comparat cu Shining Crown, acesta aduce o nouă perspectiva jocului și realizează câștiguri pe 117649 direcții datorită caracteristicii megaways, dar și a funcțiilor și a simbolurilor speciale adaugate.

Shining King are un potențial de castig de pana la 37500x miza pariata și se desfășoară pe 6×6 role cu o rola suplimentară (top tracker) adăugată deasupra pozițiilor 2, 3, 4 și 5, pentru a mări șansele de formare a câștigurilor.

Puterea coroanei este recunoscută încă din vremurile trecute, iar apariția acesteia pe rolele de joc marchează runda bonus care se joacă cu multiplicatori crescători la fiecare castig cascada generat.

Cu o grafica decentă, simboluri și funcții speciale, Shining King Megaways este un joc de păcănele dinamic care te captivează pe masura ce efectuezi rotiri.

Cum joc Shining King Megaways online?

Cu un grad de complexitate mediu, jocul de pacanele Shining King Megaways poate fi accesat și jucat de pe orice dispozitiv după ce setezi opțiunile preferate de joc. 

Dacă nu ești familiarizat cu tehnica megaways, atunci accesează demo Shining King Megaways gratuit pentru a juca o serie de rotiri gratuite, înainte de a juca pe bani reali. Fără cont și fără depunere, te bucuri de avantajele jocului de pacanele gratis și te familiarizezi cu modul de formare a câștigurilor, precum și cu modul de plata al acestora. Cu cat invarti mai mult rolele, cu atat mai mult vei realiza ca Shining King Megaways are un mod simplu de joc cu potențial ridicat de castig. Joacă și convinge-te chiar tu!

Shining King Megaways mize, simboluri și câștiguri

Datorită RTP-ului de 96.11% și a volatilității de nivel ridicat, castigurile mari sunt generate în intervale mici de joc și variază în funcție de pariul selectat (pariu minim 0.20 – pariu maxim 20).

Fara linii de plata, castigurile se formează în cascada, iar plata acestora se realizeaza la oricare 2 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe rolele de joc. Orice combinație câștigătoare dispare de pe ecran, iar spațiile libere sunt ocupate de noi simboluri pentru alte șanse de formare a câștigurilor. Procesul nu are limita și are loc până când nu se mai formează combinații câștigătoare, moment în care se efectuează plata sumei realizate. In acest mod, cu o singura rotire exista multiple șanse de formare a câștigurilor impresionante.

Simbolurile sunt specifice jocurilor de pacanele cu fructe și șeptari, la care se adaugă simbolurile stea, clopot, dolar, dar și simbolurile speciale wild, coroana/scatter și simbol misterios.

Septarii genereaza cele mai mari câștiguri, urmați de dolar, stea, clopot și fructe. O combinație 777777 aduce câștiguri de 50x miza, iar simbolul dolar generează câștiguri de 7.5x miza la o combinație de 6 simboluri identice. Steaua și clopotul aduc pana la 2x miza, în timp ce pepenii și strugurii sunt cotați la 1.75x miza. Prunele, portocalele, lămâile, dar și cireșele mențin jocul constant și generează câștiguri de pana la 1x miza pariata.

Simbolul misterios este un simbol special reprezentat de semnul “?” și apare în mod aleatoriu pe role. Acesta se transforma într-un simbol oarecare de pe grila de joc și oferă o șansa în plus la formarea castigurilor.

Simbolul wild apare doar pe rola suplimentară de joc și substituie toate elementele de pe role, cu exceptia simbolului scatter care este reprezentat de coroana și activează runda bonus.

Shining King Megaways speciale

Pe lângă câștigurile în cascada, simbolurile speciale și plata de tip “pay anywhere” datorată tehnicii megaways, caracteristica Cumpara rotiri gratuite denumită Crown Bet oferă opțiunea de a declanșa instant runda Bonus Shining King Megaways pentru plata sumei de 75x miza pariata și crește valoarea RTP-ului la 96.86%. Aceasta este cea mai buna optiune de a juca runda bonus fără a mai fi nevoit sa astepti apariția simbolurilor scatter pe role 😉.

Bonus și rotiri gratuite Shining King Megaways

Apariția simultană a 3 simboluri scatter pe rolele de joc declanșează runda bonus Shining King Megaways care se joacă cu 12 rotiri gratuite.

Runda bonus poate fi redeclansata, iar numărul maxim de rotiri gratuite adaugate rundei este de 27.

Câștigurile generate în runda bonus sunt însoțite de un multiplicator x1. Acesta crește +1 la fiecare castig cascada format în timpul rotirilor gratuite și este nelimitat.

Indiferent de cum este activata runda bonus (mod clasic sau cumparare), tehnica megaways, castigurile in cascada, dar și funcțiile și simbolurile speciale contribuie la Bonusul Shining King Megaways care poate aduce castigul maxim de 37500x miza pariata.

Shining King Megaways slot review

Shining King Megaways poate fi considerat o replică a jocului Shining Crown, dar in varianta Megaways, cu speciale și plata de tip “pay anywhere”. Coroana nu are rol de wild dar contribuie la formarea câștigurilor prin activarea rundei bonus de rotiri gratuite, care se joacă cu multiplicatori și poate aduce potul cel mare de 37500x miza pariata.

Shining King Megaways este un joc de pacanele megaways cu fructe și șeptari care te va incanta cu un mod simplu de joc și castiguri generoase.

Dacă ești pasionat de jocurile de pacanele megaways și vrei sa ai parte de adrenalina și diversitate, atunci joacă și Great Rhino Megaways sau Moriarty Megaways.

Q&A Shining King Megaways

  • Jocul de păcănele Shining King Megaways are un RTP de 96.11%. Valoarea acestuia crește la 96.86% dacă alegi sa cumperi speciala Crown Bet.

  • Funcția speciala Crown Bet oferă optiunea de a cumpara rotiri gratuite Shining King Megaways pentru plata sumei de 75x miza pariata.

  • Shining King Megaways slot online a fost produs și lansat de ISoftBet.

  • Pe cazino.ro poți juca Shining King Megaways demo gratuit. Tot aici poți verifica lista propusă cu cazinourile unde poți juca pacanele Shining King Megaways pe bani reali.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor iSoftBet
💸 RTP96.11%
⚡VolatilitateMedie-Mare
🃏 Tip jocPacanele Megaways
📈 Linii117649 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

Video Poker Online gratis
egt

Joker Poker

Nota: 4.9 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Joacă
Blackjack
pragmatic

American Blackjack

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

Joacă
Super stea demo

Super Stea

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

Joacă
Go gold demo

Go Gold

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
To top