Extra Crown demo

Extra Crown

Extra Crown este un joc de pacanele cu tematică de fructe, dezvoltat și oferit de către providerul Amusnet Interactive. 

Acest joc se desfășoară pe un tablou de 5X3 role, cu 10 linii de plată, care realizează legături din ambele părți ale ecranului de joc. 

Inspirat din clasicul Shining Crown și cu anumite valențe din jocul Extra Stars, Extra Crown este un joc destul de interesant, care plătește bine. Grafica este plină de culoare, iar jocul devine captivant atunci când pe ecran apar simbolurile wild.

Câștigul maxim ce poate fi obținut în cadrul unei rotiri este de 500x miza aleasă. Chiar dacă acesta nu este foarte mare, toate jocurile de la Amusnet participă în mod direct la Jackpoturile progresive “Jackpot Cards”, care pot oferi câștiguri colosale. Citește în continuare pentru a afla totul despre acest joc!

Cum joci Extra Crown pacanele online?

Pentru a juca și tu Extra Crown pacanele online, tot ceea ce trebuie să faci este să te loghezi în contul de joc. Alege providerul Amusnet Interactive, caută jocul, setează miza și poți să începi. Experiența va deveni tot mai interesantă pe parcurs, deoarece există foarte puține jocuri care oferă plăți din ambele părți ale panoului de joc. 

Dacă nu ai un cont la cazino, nu vrei să faci unul sau doar vrei să te distrezi fără să riști bani, poți juca și Extra Crown pacanele demo. Nu trebuie să îți faci cont și nici nu trebuie să riști bani atunci când joci pacanele gratis. Doar intri pe site, alegi unul dintre sutele de jocuri disponibile și începi să te distrezi. 

Extra Crown mize, simboluri și câștiguri

Așa cum am menționat inițial, Extra Crown pacanele online este un joc cu tematică de fructe. Astfel, simbolurile clasice sunt reprezentate de fructe cum ar fi prunele, pepenii sau portocalele. Pe lângă acestea se adaugă și simbolurile care plătesc mai bine, cum ar fi clopoțeii sau șeptarii. 

Extra Crown este un joc de păcănele cu o volatilitate medie și un RTP de 96.31%. Câștigul maxim ce poate fi înregistrat per rotire este de 500x și se obține pentru o linie de 5 șeptari. Simbolul scatter este reprezentat de o coroană care se extinde pe întreaga coloană. Acesta înlocuiește toate simbolurile, în afară de scatter dolar sau scatter stea.

Alte modalități de câștig apar atunci când oriunde pe ecran există cel puțin 3 scattere în formă de dolar. De asemenea, pe rolele 1, 3 și 5 pot să apară scatterele în formă de stea, care oferă o plată bună de 20x miza pariată.

Toate jocurile de pacanele online oferite de către Amusnet Interactive vin cu o funcție de dublaj. Aceasta oferă posibilitatea de a risca câștigul înregistrat, prin alegerea unei cărți. Dacă ai ales cartea corectă, suma pe care ai câștigat-o se dublează. În funcție de valoarea câștigului inițial, jocul îți permite să realizezi între 1 și 5 dublaje consecutive.

Extra Crown Jackpot

O caracteristică foarte importantă a jocului de pacanele Extra Crown este Jackpotul progresiv pe care îl poți câștiga. Orice joc de la Amusnet Interactive participă la jackpotul global “Jackpot Cards”. Există patru tipuri de astfel de jackpoturi, primul având o valoare mică, următoarele două fiind de valoare medie, iar ultimul de valoare foarte mare.

Acest tip de jackpot se poate declanșa în orice moment al jocului, situație în care pe ecran va scrie “Jackpot Cards”. Vei vedea un panou de 4×3 care conține cărți întoarse, iar tu trebuie să alegi câte una pe rând. Aceste cărți sunt de tipul: treflă, romb, inimă roșie și inimă neagră. Când ai ales 3 cărți de același fel, ai câștigat jackpotul aferent acelui tip de carte.

Extra Crown slot review

În esență, așa cum am spus și la începutul articolului, Extra Crown pacanele online este o combinație între jocurile Extra Stars și Shining Crown.

Cea mai interesantă caracteristică a jocului este faptul că realizează legături câștigătoare din ambele părți ale ecranului, ceea ce duce la o șansă de câștig mult mai mare.

Pe de altă parte, în cadrul jocului nu există rotiri gratuite sau funcție bonus, ceea ce pentru unii iubitori de sloturi poate părea plictisitor. Din punctul nostru de vedere însă, acest joc de păcănele online este destul de interesant. Așteptam să îl încerci și să ne oferi și tu feedback după ce ai jucat!

Q&A Extra Crown

  • Nu. Extra Crown pacanele online nu oferă o funcție bonus, dar poți câștiga oricând un jackpot misterios.

  • Extra Crown păcănele online are un RTP de 96.31% și un nivel de volatilitate medie.

  • Extra Crown pacanele online are o caracteristică specială, prin faptul că realizează legături câștigătoare din ambele parti ale ecranului de joc.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.31%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe si septari
📈 Linii10 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

release the kraken joc pacanele gratis
pragmatic

Release the Kraken

Nota: 4.6 / 5. Voturi: 8

Nici un vot pana acum

Joacă
Just Jewels pacanele demo
grentube

Just Jewels Deluxe

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 6

Nici un vot pana acum

Joacă
Royal Potato pacanele demo

Royal Potato

Nota: 5 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

Joacă
Legacy of Dead Pacanele online cazino.ro
playngo

Legacy of Dead

Nota: 3.9 / 5. Voturi: 10

Nici un vot pana acum

Joacă
To top