Joaca Lucky Hot pacanele demo

Lucky Hot

Desi nu este la fel de versatil ca Lucky Lady’s Charm, jocul de pacanele cu fructe și șeptari Lucky Hot lansat de EGT îți va capta atenția încă de la prima interacțiune datorită simplității sale.

Numele jocului este redat de o asociere interesantă și vine de la simbolurile care ard în flăcări la apariția câștigurilor.

Lucky Hot se desfășoară pe 3×3 role de joc și are 5 linii de câștig. Chiar dacă nu are runde bonus sau rotiri gratuite, acesta ofera un mod ușor de joc, câștiguri variate care pot fi pariate în runda de dublaj și șansa de a câștiga jackpotul progresiv specific EGT.

Cum joc păcănele online Lucky Hot?

Lucky Hot slot online oferă o experiența unică de joc și face parte din categoria jocurilor clasice de pacanele 777. Cu 5 opțiuni de selectare a mizei, jocul este accesibil tuturor categoriilor de jucători: poți testa jocul pe miză mică sau te poți bucura la maxim de opțiunile oferite de acesta.

Încă de la început vei înțelege principiul de joc, așa ca selectează miza și da start castigurilor oriunde te-ai afla și oricand vrei sa joci, deoarece jocul poate fi accesat de pe orice dispozitiv!

Lucky Hot mize, simboluri și câștiguri

Lucky Hot are un RTP de 95.32%, o volatilitate mică-medie și generează câștiguri constante cu valori variabile.

Castigurile se formează de la stânga la dreapta pe linia activa de joc, suma fiind multiplicată cu miza selectata.

Simbolurile scot jocul din anonimat datorită efectelor atribuite. Acestea își fac apariția pe ecran în număr de 2 și “ard” la fiecare combinație câștigătoare. Deși jocul are doar 3 role, apariția septarilor este redata in modul 777777 și aduce câștiguri de pana la 150x miza. O combinație de 3 steluțe oferă câștiguri de pana la 40x miza, în timp ce apariția a 3 lingouri BAR este cotată la 12x miza. Simbolurile reprezentate de clopoțel sunt cel mai slab cotate, iar fructele aduc câștiguri maxime de pana la 8x miza. 

Un ecran complet de simboluri reprezentate de fructe (prune, lămâi, portocale, cireșe) este funcția multiplicator atribuita jocului și dublează suma obținută în urma rotirii.

Toate câștigurile mai mici sau egale cu 175egt pot fi jucate în runda de dublaj prin folosirea funcției gamble. Atenție totuși! Fiind o runda de risc poți câștiga sau poți pierde, așa că fii inspirat în alegerile făcute, risca și câștiga, in mod demo mai mai usor sa pierzi 😉

Bonus și rotiri gratuite Lucky Hot 

Lucky Hot nu excelează cu runde bonus, dar are o funcție multiplicator care se activează la aparitia fructelor pe ecran în combinație de 9 ( ecran plin) și multiplica câștigul cu x2. In acest mod, prunele, portocalele, lămâile și cireșele vor aduce câștiguri HOT la propriu.

Jocul nu are functia de rotiri gratuite, dar aici in modul demo/gratuit te poti bucura de un numar nelimitat de rotiri Lucky Hot. Nu ai nevoie de cont și nici nu trebuie sa faci download jocului. 

Lucky Hot jackpot 

Jocul de păcănele online Lucky Hot are inclus jackpotul de tip progresiv specific EGT.

Acesta este structurat pe 4 nivele care sunt reprezentate de simbolurile cărților de joc. Suma fiecărui nivel crește cu fiecare rotire efectuata și se declanșează aleatoriu în momentul jocului. Dacă unul din cele 4 jackpoturi se activează, atunci jocul de baza se oprește și pe ecranul de joc vor apărea 12 cărți așezate cu fața în jos, moment în care va trebui sa faci alegeri până când 3 cărți cu același simbol vor fi dezvăluite. Simbolul va indica suma jackpotului câștigat, iar suma acestuia se va adăuga balanței din cont.

Partea Lucky a jackpotului este dată de faptul ca acesta se poate declanșa în orice moment al jocului, indiferent pe ce miză alegi sa joci!

Lucky Hot slot review 

Cu doar 8 simboluri și 5 linii de câștig, Lucky Hot oferă o experiența simpla de joc. Septarii, clopoțeii, steluțele și fructele se îmbina perfect într-un joc de păcănele online care aduce câștiguri constante. 

Grafica și coloana sonora nu ies cu nimic in evidentă, doar simbolurile sunt la dublu și ard în flăcări la fiecare combinație câștigătoare, reușind astfel sa scoată jocul din anonimat.

Rundele bonus nu sunt prezente, castigurile fiind aduse de combinații 777 sau combinații de fructe. În schimb te poți delecta cu jackpotul progresiv și funcția gamble care îți vor aduce satisfacția câștigului. 

Dacă ești pasionat de jocurile clasice, atunci neapărat trebuie sa încerci și Supreme Hot, un slot din aceeași categorie de pacanele EGT cu fructe și șeptari.

Q&A Lucky Hot

  • Lucky Hot EGT are inclus jackpotul de tip progresiv care este împărțit pe 4 nivele.

  • Lucky Hot demo gratuit este disponibil pe cazino.ro, secțiunea păcănele gratis.

  • Lucky Hot are un RTP de 95.32%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.32%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu septari
📈 Linii5 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role3
⭐ ScatterNu
🍀 WildNu
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X