20 burning hot pacanele

20 Burning Hot

Dacă îți plac fructele, șeptarii norocoși, trifoii și câștigurile fabuloase, atunci 20 Burning Hot ți se va potrivi ca o mănușă. Acest joc de păcănele cu fructe de la EGT are multe de oferit, de la poturi masive până la ore întregi de distracție! Față de versiunea mai veche Burning Hot, acest joc aduce mai multe îmbunătățiri, precum simboluri noi și extra linii de câștig. Încearcă și tu gratuit 20 Burning Hot demo și pregătește-te să câștigi în stil mare!

Caracteristici 20 Burning Hot

Burning Hot 20 este un joc de pacanele cu fructe, șeptari, clopoței, simboluri Wild și două elemente Scatter. Aranjamentul este unul clasic: 5 role de joc, dispuse pe trei rânduri, cu 20 de linii fixe de câștig. Cei pasionați de jocuri cu fructe deja sunt familiarizați cu clasicele simboluri precum portocale, prune, cireșe, lămâi, pepeni și struguri. Există însă și clopoței de aur, precum și două simboluri Scatter, dolarul și steluța. Simbolurile plătite cel mai bine sunt șeptarii, însă adevăratul star al 20 Burning Hot este trifoiul norocos, care se multiplică pe toată rola ori de câte ori formează o combinație câștigătoare. Acest joc de păcănele cu fructe are un RTP de 95,88% și o volatilitate scăzută-medie.

Rotiri Gratuite 20 Burning Hot

Jocul nu dispune de rotiri gratuite, însă amatorii se pot distra nelimitat cu versiunea 20 Burning Hot demo, prezentă pe site-ul nostru. Apoi, pot alege din lista de cazinouri care oferă acest joc, pentru a-și încerca norocul cu bani reali.

Mize și câștiguri 20 Burning Hot

La fel ca în cazul altor sloturi cu fructe de la EGT, combinațiile câștigătoare încep de la stânga la dreapta, de pe prima rolă. Cea mai valoroasă combinație este dată de 5 septari, cu un multiplicator de 150x, urmată de dolarii Scatter, cu 100x. 5 struguri sau pepeni îți vor aduce 25x, 3 steluțe (care pot apărea doar pe rolele 1, 3 și 5) îți aduc 20x, iar clopoțeii aurii 10x. Lămâile, cireșele, prunele și portocalele au un multiplicator de 5x. Desigur, având în vedere faptul că există 20 de linii de plată, marele câștig Burning Hot 20 se poate ridica până la 3000x. Jocul dispune și de o funcție Gamble, dar și de un Jackpot Progresiv cu cărți, care poate aduce câștiguri colosale!

Jackpot 20 Burning Hot

Alături de marele pot de 3000x, 20 Burning Hot dispune și de un Jackpot Progresiv, care se poate declanșa aleatoriu după fiecare rotire, indiferent dacă este sau nu câștigătoare. Atunci când se acesta se activează, începe o rundă bonus, în care jucătorul trebuie să gasească 3 cărți din aceeași suită, dintr-un total de 12. Odată ce jucătorul face acest lucru, i se acordă potul corespunzător respectivei suite (Treflă, Caro, Cupă sau Pică) a cărui valoare este afișată în partea de sus a ecranului de joc.

Păcănele cu fructe Burning Hot 20

Ești un amator al jocurilor de păcănele cu fructe? Atunci 20 Burning Hot îți va plăcea la nebunie! Abundența de simboluri, dar și câștigurile potențial uriașe, fac din acest joc unul dintre preferatele publicului. Nu uita să încerci și versiunea 20 Burning Hot Demo de pe Cazino.ro!

20 Burning Hot Review

Ne plac sloturile clasice cu fructe, mai ales cele de la EGT. La Burning Hot 20 am apreciat în special că avem două simboluri Scatter, iar simbolul Wild (trifoiul) apare des și poate duce la câștiguri fenomenale. Ce ne-ar fi plăcut să vedem în plus? O grafică mai interesantă și runde bonus cu rotiri gratuite.

20 Burning Hot FAQ

  • Da, pe Cazino.ro poți încerca gratuit 20 Burning Hot Demo, ori de câte ori dorești.

  • Burning Hot 20 este un joc de păcănele cu fructe care are 20 de linii de câștig fixe, dispuse pe 5 role și 3 rânduri.

  • Găsește șeptarii norocoși pe toate rolele și rândurile de joc sau combină-i cu trifoi pentru a câștiga marele pot de 3000x.

  • Acest joc de păcănele beneficiază de două simboluri Scatter, steluța norocoasă și dolarul.


Un comentariu “20 Burning Hot”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 84

Nici un vot pana acum

| 1 comentariu la 20 Burning Hot
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.88%
⚡VolatilitateMică-Medie
🃏 Tip jocPacanele cu fructe EGT
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa (Trifoi)
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet400
⬇️ Min Bet20

Mai multe Pacanele Demo

To top
seven casino pacanele fara depunere