Might of ra demo

Might of Ra

Dacă nu știi ce pacanele online să mai încerci, cele cu tematică egipteană sunt mereu o idee bună. În această tematică se încadrează și cel pe care ți-l prezentăm astăzi, Might of Ra, semnat de Pragmatic Play. Slotul îl are în centrul atenției pe zeul soarelui, Ra, care este deja un personaj foarte bine cunoscut în lumea jocurilor de noroc. Ca de fiecare dată, prezența sa nu dezamăgește jucătorii, ci chiar le oferă șanse excelente de câștig. Pășește acum în această lume fascinantă, plină de zei egipteni și de multe alte creaturi mistice ale Egiptului Antic! Despre toate simbolurile prezente în joc, dar și despre alte caracteristici importante vom discuta în acest articol. Citește mai departe și află totul despre jocul de pacanele Might of Ra online!

Caracteristici Might of Ra online

Structura Might of Ra o regăsim în multe sloturi Pragmatic Play, fiind vorba despre 6 role și 4 rânduri. Liniile de câștig sunt în număr de 50 și pot fi umplute de diverse simboluri cu tematică egipteană. Există și câteva simboluri speciale pe care ar fi bine să le urmărești, fiind cele care te aduc și mai aproape de câștig. Despre acestea vom discuta un pic mai târziu în articol, așa că descoperă în continuare și alte informații importante despre Might of Ra online!

Producătorul Pragmatic Play ne-a obișnuit deja și cu RTP-ul mare pe care îl au multe dintre sloturile sale, iar acest lucru se aplică și în cazul Might of Ra. Jocul are un RTP de 96,49%, deci se încadrează în categoria de pacanele online foarte profitabile. Jucătorii au șanse foarte mari să câștige sume fabuloase din acest slot, care poate fi testat chiar și gratis la noi pe site. Încearcă acum Might of Ra demo și vezi dacă îți place! Dacă simți că nu este pe gustul tău, te așteaptă o mulțime de alte pacanele gratis de la producători de top, precum EGT sau Relax Gaming!

Bonus și rotiri gratuite Might of Ra

Pe lângă grafică, muzică și simboluri, jocul de pacanele Might of Ra online se remarcă și prin câteva caracteristici speciale. Una dintre cele mai importante este cea de rotiri gratuite. Hai să îți spunem cum poți mai exact să primești runde gratis la acest slot popular!

Secretul constă în simbolurile Bonus, care îți pot aduce multe rotiri gratuite Might of Ra online, din care mai apoi pot rezulta câștiguri valoroase. Este nevoie să obții 3 astfel de simboluri pe liniile de plată și vei primi pentru început 15 rotiri gratuite. Acestea apar doar pe rolele 2, 3, 4 și 5, deci fii cu ochii pe ele! Primești x2 din pariul total dacă obții 3 simboluri Bonus și x5 dacă obții 4.

Surprizele nu se termină aici! Funcția de rotiri gratuite mai vine cu un simbol special la Might of Ra online. Este vorba despre ,,Ankh”, care îți poate îmbunătăți semnificativ jocul. Iată cum influențează apariția sa rundele de joc:

 • Nivelul 1 – Când începe runda, există 54 simboluri Wild pe rolele de joc.
 • Nivelul 2 – Când colectezi 5 simboluri Ankh, mai apar alte 12 simboluri Wild.
 • Nivelul 3 – Când aduni 10 simboluri Ankh, alte 12 simboluri Wild sunt adăugate pe ecranul de joc.
 • Nivelul 4 – Când aduni 15 sau mai multe simboluri Ankh, apar alte 24 de simboluri Wild.

Dacă obții 2 sau mai multe simboluri Bonus, funcția aceasta se reactivează. Pentru 2 simboluri Bonus primești 3 rotiri gratuite, 3 simboluri îți aduc 6 rotiri, iar 4 simboluri te recompensează cu 9 rotiri. Așadar, ai șansa să te joci mai mult la Might of Ra online!

Mize, simboluri și câștiguri Might of Ra

La Might of Ra online poți juca pe o miză minimă de 0,2 credite și pe o miză maximă de 100 credite. Dacă nu vrei să riști credite reale din contul tău, nu uita că la noi pe site este disponibilă varianta Might of Ra gratis, care poate fi încercată fără niciun ban. 

A venit momentul să îți spunem cât valorează fiecare dintre simbolurile slotului pentru a ști pe care dintre ele trebuie să le urmărești mai mult în timpul jocului. Iată valoarea fiecăruia:

 • Dragonul – până la 30 credite pentru 6 simboluri pe rolele de joc.
 • Calul – până la 25 credite pentru 6 simboluri pe rolele de joc.
 • Vulturul – până la 20 credite pentru 6 simboluri pe rolele de joc.
 • Scorpionul – până la 15 credite pentru 6 simboluri pe rolele de joc.
 • Litera A – până la 10 credite pentru 6 simboluri pe rolele de joc.
 • Literele K și Q – până la 7.5 credite pentru 6 simboluri pe rolele de joc.
 • Litera J și cifra 10 – până la 5 credite pentru 6 simboluri pe rolele de joc.

Pe lângă simbolul Ankh și cel Bonus, mai există unul foarte important în Might of Ra. Este vorba despre cel Wild, care poate înlocui orice simbol de pe ecranul de joc, mai puțin pe cel Bonus. De fiecare dată când un nou simbol Wild apare, rola se poate umple de simboluri Wild și poți primi un multiplicator de 3x, care se aplică tuturor combinațiilor câștigătoare care îl includ. 

Might of Ra slot review

Dacă nu ai încercat până acum sloturi egiptene sau îți dorești un joc nou, care nu seamănă cu celelalte, Might of Ra online este alegerea perfectă. Acest joc de pacanele Pragmatic Play are câteva funcții speciale, care îți vor aduce mai multe rotiri gratuite, deci mai multe șanse de câștig. La acest aspect se adaugă și grafica impresionantă, care te introduce imediat în lumea zeului Ra. Dacă nu vrei să joci pe bani reali, poți testa oricând Might of Ra gratis! Astfel, te obișnuiești cu funcțiile jocului și nu riști să pierzi bani din contul tău în toată această călătorie în Egiptul Antic!

Q&A Might of Ra 

 • Da, pe cazino.ro ai posibilitatea să încerci demo Might of Ra gratuit și fără cont.

 • Poți juca pe minim 0.2 credite, în timp ce miza maximă este de 100 credite.

 • Simbolurile care declanșează rotirile gratuite sunt cele Bonus. Este nevoie să obții 3 astfel de simboluri pe o linie de câștig pentru a primi 15 runde gratis.

 • Jocul de pacanele Might of Ra este compatibil și cu dispozitivele mobile, deci poți încerca slotul indiferent de locul în care te afli.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.7 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.49%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii50 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top