Down the rails demo

Down the Rails

Urcă în metroul londonez și fă o incursiune în trecut pentru a descoperi cele mai palpitante funcții speciale din jocul de pacanele Down the Rails lansat de Pragmatic Play.

Jocul se desfășoară pe 3×5 role, plasate pe un fundal care redă cu brio atmosfera plină de mister din subteran, unde te așteaptă metroul care îți poate aduce până la 5000x miza pariată. Cu 20 de linii fixe de plată, jocul de pacanele Down the Rails este plin de surprize. Pe lângă multe funcții aleatorii care pot fi declanșate în orice moment al jocului, acest slot dispune și de 5 variante diferite ale specialei cu rotiri gratuite, care pot debloca cel mai volatil bonus al jocului – End of the Line. 

La fel ca și în jocul Peaky Blinders și Down the Rails dispune de o grafică impresionantă, cu simboluri bine conturate, care au un mod interesant de redare și sunt inspirate din istoria Angliei.

Așa-i că te-am făcut curios? Atunci hai să nu mai pierdem timpul “pe peronul de așteptare”, căci după cum bine știi, metroul nu așteaptă 🚇

Cum joci Down the Rails pacanele online

Să joci pacanele Down the Rails este la fel de simplu ca și orice alt joc de pacanele Pragmatic Play. Chiar dacă poate părea destul de complicat la prima vedere, Down the Rails online are un mod clasic de joc, unde tot ce trebuie să faci este să învârți rolele pentru a obține cele mai bune combinații câștigătoare. Bineînțeles, asta după ce ai selectat pariul de joc dorit și ai deschis Down the Rails pe dispozitivul preferat. Jocul este adaptat și pentru ecrane mai mici, deci te poți bucura oriunde și oricât de acest joc de pacanele cu speciale.

Dacă încă nu ești sigur de potențialul acestui joc, atunci ai la dispoziție varianta Down the Rails demo pentru a descoperi toate opțiunile de joc disponibile. Gratuit și fără cont, alături de alte pacanele demo, ai șansa de a te familiariza cu jocul, în timp ce profiți de o sesiune limitată de rotiri gratuite Down the Rails.

Down the Rails demo – mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele Down the Rails dispune de o volatilitate de nivel ridicat și un RTP de 96.51% și generează în medie câștiguri mai rare, dar mai ridicate ca valoare. Câștigurile se formează la combinatii de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata acestora se realizează de la stânga la dreapta, pe role adiacente. Orice câștig este multiplicat cu miza de pe linia activă de joc, iar în cadrul unei sesiuni de joc poți obține până la 5000x miza pariata.

Simbolurile sunt amuzante într-o oarecare măsură. La fel că și în jocul de pacanele Chicago, acestea sunt redate prin tehnica caricaturii și ilustrează figuri celebre precum Regele Henric, Sir Isaac Newton sau Shakespeare. În funcție de combinația realizată, aceste simboluri îți pot aduce până la 25x miza pariata, în timp ce simbolurile redate de cărțile de joc plătesc până la 5x miza pariata.

Simbolul wild este reprezentat de un ziar și contribuie la realizarea combinațiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolului Bonus, care este reprezentat de un metrou și declanșează funcția Bonus Down the Rails.

Pacanele cu speciale Down the Rails demo

Down the Rails este un joc de pacanele cu speciale care prezinta 5 modificatori de joc, ce se pot declanșa în orice moment al jocului. Iată la ce să te aștepți:

 • Tunnel Vision – simbolul misterios tunel apare în mod aleatoriu pe ecranul de joc, transformând toate simbolurile în același simbol plătitor.
 • The Big Smoke – la fiecare activare a acestei funcții, un simbol plătitor de 3×3 role sau un simbol Bonus este adăugat pe rolele de joc, pentru a mări considerabil câștigurile sau pentru a activa runda bonus Down the Rails.
 • Wild Strike – adaugă simboluri wild aleatorii pe role pentru a ajuta la formarea câștigurilor.
 • Shifting Stack – este funcția declanșată de un simbol special redat de scările rulante care adaugă simboluri wild pe întreaga rola pe care își face apariția. De aemenea, simbolul Shifting Stack Wilds atribuie și un multiplicator de x2 sau x3 la toate combinațiile câștigătoare pe care le formează.
 • Bonus Blitz – este funcția specială care poate declanșa runda bonus a jocului.

Bonus și rotiri gratuite Down the Rails

Runda bonus Down the Rails este cu adevărat o provocare în materie de joc, mai ales că aceasta dispune de 5 opțiuni de joc diferite. Runda se declanșează la apariția a cel puțin 3 simboluri Bonus pe rolele de joc, când inclusiv poate fi activată direct runda finală a jocului – End of the Line.

Înainte de a juca runda bonus, una din următoarele caracteristici este selectată în mod aleatoriu:

 • Modul de joc Gamble – permite începerea directă a rundei bonus, dar și posibilitatea de a avansa la un nivel superior de joc. Dacă pariul este câștigător, atunci treci la nivelul următor, iar în caz contrar primești în mod aleatoriu un premiu în bani cuprins între 4x și 24x miza pariata.
 • Pentonville – este funcția care alocă 5 rotiri gratuite. În timpul rundei, orice combinație câștigătoare care formează un grup care este evidențiată, iar după fiecare rotire, în cazul în care există simboluri care pot formă combinații câștigătoare cu cele marcate, atunci acestea se adaugă grupului.
 • Kings Cross – acordă 5 rotiri gratuite cu rolele din mijloc marcate cu o cruce. Apariția unui simbol wild pe una dintre aceste poziții, va transformă celelalte simboluri din locurile marcate în simboluri wild.
 • Buckingham Palace – acordă 8 rotiri gratuite cu simbol wild stivuit pe verticală. Dacă simbolul se află în afara ecranului, atunci acesta se deplasează în sus sau în jos pentru a acoperi o poziție de pe acea rola, iar simbolurile tematice/personajele se vor transforma în cel mai valoros simbol.
 • Canary Wharf – alocă 8 rotiri gratuite cu simbol Collect. În timpul rundei, simbolurile personaj pot afișa o valoare monetară de până la 50x miza, care poate fi colectată instant la apariția simultană a simbolurilor personaj și Collect pe role.
 • End of the Line – este o funcție de tip Hold & Respin și este cea mai atractivă caracteristică a jocului. Runda începe cu 3 rotiri și se joacă cu role extinse de până la 5×5 poziții. Aceasta începe cu o interfață de joc goală, iar în timpul rundei își pot face apariția doar simboluri speciale redate de simboluri money, extra life, prize boost, expand sau multiplier, care pot îmbunătăți câștigurile. Fiecare simbol oprit pe role resetează numărul de rotiri la 3.

Încearcă și tu Down the Rails pacanele online, iar cu puțin noroc poți obține până la 5000x miza pariata!

Down the Rails slot review

Down the Rails este un joc de pacanele complex care redă într-un mod inedit o parte din istoria politică și culturală a Angliei. Cu un mod de joc interactiv, Down the Rails dispune de multe functii speciale, dar și de o atmosfera amuzantă de joc. 

Este greu de comparat acest slot cu alte jocuri de pacanele, iar dacă vrei să ai parte de diversitate și potențiale câștiguri mari, atunci jocul de pacanele Down the Rails este opțiunea potrivită. Poți opta și pentru tren în călătoria spre câștiguri, dacă nu ești fan metrou, acest lucru fiind posibil cu jocul de pacanele Money Train 4, unde ai șansa de a obține câștiguri fabuloase de până la 150000x miza pariata, așa că alege-ti favoritul și porneste aventura pentru a avea parte de experiențe memorabile de joc.

Q&A Down the Rails

 • Câștigul maxim Down the Rails este limitat la 5000x miza pariata.

 • Poți juca demo Down the Rails gratuit și fără cont pe cazino.ro, unde vei găsi și alte jocuri de pacanele online.

 • Deși poate părea complex, jocul de pacanele Down the Rails a fost conceput pentru toate categoriile de jucători, indiferent de experiența deținută în jocuri de casino. Pentru a te familiariza cu opțiunile disponibile, înainte de a paria pe bani reali la un cazino online licențiat, nu ar fi rău că înainte să încerci măcar o dată versiunea demo a jocului.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.51%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top