Power of Thor Megaways demo gratuit

Power of Thor Megaways

Tunetele și fulgerele aduc o avalanșă de câștiguri surprinzătoare în jocul lansat de Pragmatic Play, Power of Thor, un joc de păcănele megaways inspirat din mitologia nordică, care îl aduce în prim plan pe zeul tunetului si fulgerului. Jocul se desfășoară pe 6×6 role de joc, cu o rola suplimentară pentru pozițiile 2-5 și are 117649 modalități de formare a câștigurilor, care datorită funcțiilor speciale incluse pot ajunge pana la 5000x miza pariata.

Bonusul Power of Thor Megaways aduce rotiri gratuite cu multiplicatori crescători la fiecare castig cascada, sporind astfel șansa câștigului cel mare și poate fi declanșat atât în modul clasic cât și prin plata unei sume de bani. 

Eliberează forța ciocanului renumit regelui Thor, care are rol special și se transforma în wild stivuit, iar puterea acestuia te va captiva cu o serie de câștiguri savuroase. Lupta alături de zei și vikingi și castiga sume colosale în timp ce trăiești o aventura spectaculoasa redata în stilul Pragmatic Play.

Cum joc Power of Thor Megaways online?

Power of Thor are un mod simplu de joc care se bazează pe principiul megaways de formare al castigurilor. Optimizat jocului pe orice dispozitiv, doar deschide jocul, ajustează pariul preferat și apasă start pentru a porni alături de zei și vikingi in căutarea combinațiilor câștigătoare care pot aduce pana la 5000x miza pariata.

Antrenează-te sa devii cel mai bun cu Power of Thor Megaways demo, unde ai șansa de a te familiariza cu opțiunile de joc în timp ce observi tehnica de formare a câștigurilor. Gratuit și fără cont, joci păcănele gratis și ai parte de emoții și adrenalina la cote ridicate😊.

Power of Thor Megaways mize, simboluri și câștiguri 

Cu un RTP de 96.55% și o volatilitate ridicată, castigurile Power of Thor sunt mai rare, dar mai  ridicate ca valoare.

Renumit în jocuri precum Madame Destiny sau Moriarty Megaways, modul colapsabil de joc valorifica castigurile in cascada si ofera sansa formarii mai multor câștiguri doar cu o singura învârtire a rolelor. Combinațiile câștigătoare dispar de pe role, iar spațiile libere sunt ocupate de noi simboluri până când nu se mai formează combinații Megaways câștigătoare și are loc plata sumei obținute.

Simbolurile sunt frumos conturate și te îndeamnă la joc, în timp ce câștigurile generate de acestea te răsplătesc pe masura ce joci. Marele Thor aduce câștiguri de pana la 20x miza, în timp ce luptătorii care îl urmează generează câștiguri de 2x pana la 5x miza pariata. Simbolurile reprezentate de cărțile de joc formează castiguri constante care variază între 0.6x și 1.5x miza pariata. 

Simbolul Wild este gravat in aur și este marcat simbolic cu Wild, apare doar pe rola suplimentară de joc și substituie toate simbolurile pentru a forma câștiguri generoase, cu excepția simbolurilor scatter și ciocan care activează funcții speciale.

Power of Thor Megaways speciale

Caracteristica ciocanului si opțiunea de a cumpara bonusul Power of Thor Megaways sunt funcțiile speciale care îți vor capta atenția în acest joc de păcănele Megaways.

Apariția ciocanului pe rola suplimentară de joc se face orizontal, pe 2 poziții și transforma toate simbolurile aflate pe rolele de sub simbolul ciocan în simboluri wild stivuit, mărind considerabil câștigurile. Mai mult decât atât, procesul se repeta dacă în urma unui castig cascada ciocanul își schimba poziția, iar puterea acestuia de a transforma rolele în simbol Wild stivuit te va fascina cu siguranta.

Opțiunea cumpara rotiri gratuite oferă șansa activarii instant a bonusului Power of Thor pentru plata sumei de 100x miza și se activează prin simpla apăsare a butonului “cumpara rotiri gratuite” de pe interfața de joc.

Bonus și rotiri gratuite Power of Thor Megaways

Apariția simbolurilor T,H,O,R pe rolele de joc declanșează bonusul Power of Thor Megaways.

Runda poate începe cu 10 rotiri gratuite și este limitată la un maxim de 30, în funcție de numărul simbolurilor declanșatoare apărute pe interfața de joc: 4 simboluri scatter care formează cuvântul THOR acorda 10 rotiri gratuite, iar fiecare simbol adițional pana la un maxim de 9, însoțit de +4 acordă 14, 18, 22, 26 sau 30 rotiri gratuite.

Dacă runda începe cu un număr de rotiri gratuite cuprinse între 10 și 18, acestea pot fi colectate sau pot fi pariate pentru rotiri suplimentare. Colectează sau pariază pentru 4 rotiri adiționale, dar tine cont de faptul că dacă roata se oprește pe o poziție necâștigătoare, pierzi toate rotirile gratuite și runda se încheie. 

Runda Bonus se joacă cu role speciale, iar fiecare castig cascada aduce un multiplicator x1 care nu este limitat și crește +1 la fiecare castig nou generat.

Power of Thor Megaways slot review

La fel ca jocul de succes Release the Kraken și Power of Thor Megaways este un joc de păcănele Pragmatic Play inspirat din mitologia nordică, dar care îl are în prim plan pe zeul fulgerului, Thor.

Înzestrat cu funcții speciale, ciocanul are puterea de a aduce câștiguri substanțiale dacă își face apariția pe rolele de joc, iar rotirile gratuite te vor captiva cu multiplicatori crescători și vor face deliciul acestui joc de pacanele online cu zei și vikingi.

Vezi cum tuna cu fulgere și câștiguri fabuloase cu Power of Thor Megaways sau descoperă paradisul vikingilor cu Gates of Valhalla pentru recompense de pana la 10000x miza pariata.

Q&A Power of Thor Megaways

  • Câștigul maxim Power of Thor Megaways este limitat la 5000x miza pariata.

  • Power of Thor Megaways slot online are 117649 modalități de formare a câștigurilor.

  • Poți juca demo Power of Thor Megaways gratuit pe cazino.ro, secțiunea păcănele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.55%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele Megaways
📈 Linii11647
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top