Treasure Wild pacanele online

Treasure Wild

Aduna monede și câștiga recompense uimitoare cu jocul de pacanele Treasure Wild a celor de la Pragmatic Play.

Cu 3×5 role de joc, plasate pe un fundal care reda cu succes imaginea unei comori, Treasure Wild este un joc în care poți obține pana la 4500x miza pariata. Cu runda bonus de rotiri gratuite și funcția de colectare a banilor, jocul te va fascina in runda bonus care are un mod interesant de joc și pune în prim plan un cufar magic, care adauga valori progresive simbolurilor wild pe masura ce invarti rolele. In flus, fiecare simbol wild va prelua suma tuturor simbolurilor cu bani care îsi fac aparitia pe role pentru a spori sansa castigului cel mare. Poti cumpara rotiri gratuite pentru plata unei sume de bani și dispui de 12 opțiuni de selectare a modului de joc.

Joacă Treasure Wild pacanele online și descoperă un joc cu o grafica modernă, unde modul simplu de joc îți va garanta o experienta unica la fiecare accesare. Ești pregatit sa descoperi comori?

Cum joc pacanele Treasure Wild online?

Treasure Wild este un joc de pacanele modern optimizat pentru toate modurile de operare și poate fi accesat de pe orice dispozitiv preferi. Pentru a juca acest joc de pacanele cu speciale, trebuie doar sa deschizi Treasure Wild și să ajustezi pariul de joc preferat. Apasă start și pornește căutarea comorilor care pot aduce pana la 4500x miza pariata.

Alături de alte pacanele, joacă demo Treasure Wild gratuit pentru a te familiariza cu opțiunile de joc dar și pentru a descoperi care este cea mai buna opțiune de joc pentru a obține potul cel mare! Nu ai nevoie de cont și în plus dispui de o serie limitată de rotiri gratuite de fiecare data când alegi Treasure Wild demo online!

Treasure Wild mize, simboluri și castiguri

Cu un RTP de 96.53% si o volatilitate de nivel ridicat, castigurile Treasure Wild sunt mai rare, dar mai ridicate ca valoare. Acestea se formează pe 20 de linii fixe de joc la orice combinatie de 3 sau mai multe simboluri identice, adiacente pe role. Valoarea monedei contribuie la ajustarea pariului, iar plata castigurilor se realizeaza de la stanga la dreapta, suma fiind multiplicată cu miza de pe linia activa de joc. 

Simbolurile sunt o adevarata comoara și realizeaza plăti generoase. Coroana plateste pana la 15x miza, sacul cu rubine pana la 7.5x, în timp ce colierul, potirul și bratara realizeaza castiguri maxime de 3x, 4.5x, respectiv 6x miza pariata. Sunt prezente și simbolurile reprezentative cărților de joc A, K, Q, J care genereaza castiguri de pana la 1.8x miza pariata.

Simbolul wild este reprezentat de un cufar si contribuie la formarea combinatiilor castigatoare, prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolurilor bani, care sunt reprezentate de monede de aur.

Simbolul bani declanșează modul de joc colectare bani, dar si runda de rotiri gratuite Treasure Wild. Acesta poate avea valori cuprinse intre 0.5x si 50x miza pariata, iar dacă cel puțin un simbol wild îsi face aparitia simultan pe role împreuna cu simboluri bani, atunci fiecare simbol wild va colecta toate valorile cu bani de pe interfata de joc. 

Bonus si rotiri gratuite Treasure Wild

Runda bonus Treasure wild se declanșează în momentul în care pe rolele de joc îsi fac aparitia simultan 5 sau mai multe simboluri bani, moment în care vei beneficia de 9 rotiri gratuite. 

Valorile simbolurilor declansatoare sunt colectate in cufarul magic si reprezinta valoarea de start care se adaugă simbolurilor wild obținute. Aceasta valoare crește progresiv pe masura ce reușești sa acumulezi simboluri bani în timpul rotirilor gratuite. Fiecare simbol wild care isi face aparitia pe role va primi valoarea colectata la acel moment, noile sume adaugandu-se la valoarea din cufarul magic.

Opțiunea Cumpara rotiri gratuite garantează declanșarea instanta a bonusului Treasure Wild și poți alege din 12 opțiuni. Indiferent de alegere, vei beneficia de un numar fix de 9 rotiri gratuite cu un număr diferit de simboluri bani care au valori aleatoare. Poti cumpara rotiri gratuite incepand cu suma de 100x miza cand dispui de 5 simboluri bani sau poți alege sa plătești pana la 200x miza pentru 15 simboluri. De asemenea poți opta pentru plata sumei de 150x miza dacă vrei sa ai parte de mister și să primești un număr aleatoriu de simboluri bani cuprins între 5 și 15.

Treasure Wild slot review

Desi in aparenta Treasure Wild pare simplu, pe masura ce joci vei descoperi ca de fapt este un joc complex, plin de surprize!

Jocul este interactiv și te va captiva cu funcția de colectare a banilor care poate genera mai ușor castigul maxim de 4500x miza pariata in runda bonus de rotiri gratuite. In plus, vei fi incantat de optiunea de cumparare a rotirilor gratuite, dar și de modul interesant de joc al acestei runde. 

Daca iti plac jocurile de pacanele cu speciale si multiple optiuni de formare a castigurilor, atunci Treasure Wild este numai bun de încercat! De asemenea, poti opta si pentru Wild West Gold sau Gold Party pentru a descoperi noi oportunități de joc!

Q&A Treasure Wild

  • Jocul de pacanele Treasure Wild a fost lansat de Pragmatic Play.

  • Treasure Wild slot online are 20 de linii fixe de plata.

  • Castigul maxim Treasure Wild este limitat la 4500x miza pariata.

  • Da, pe cazino.ro, atat Treasure Wild cat și alte jocuri de pacanele pot fi jucate direct pe telefonul mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 9

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.53%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top