5 Juggle Fruits pacanele demo

5 Juggle Fruits

EGT Amusnet Interactive lanseaza 5 Juggle Fruits, un joc de pacanele ca la aparate cu fructe, septari si speciale. Cu doar 5 linii de câștig, jocul se desfășoară pe 3×3 role de joc, iar castigurile sunt date de runda bonus cu rotiri gratuite 5 Juggle Fruits, dar și de funcții, simboluri și caracteristici speciale. 

Aparent simplu, jocul surprinde într-un mod plăcut cu jackpotul de tip progresiv, dar și cu simbolurile care au rol transformator pentru a spori șansele câștigului.

Popular în rândul pasionaților de pacanele online, 5 Juggle Fruit este un joc de păcănele complex cu un mod simplu de joc și câștiguri substanțiale, iar grafica bine realizată și animațiile atribuite simbolurilor care formează combinații câștigătoare mențin jocul interactiv și te captivează la fiecare rotire. 

Cum joc 5 Juggle Fruits online?

5 Juggle Fruits este un joc de pacanele clasic, adaptat sistemelor de operare moderne, astfel incat acesta sa poată fi jucat de pe orice dispozitiv. Cu un mod simplu de joc, tot ce trebuie sa faci pentru a juca 5 Juggle Fruits slot online este sa accesezi jocul, setezi opțiunile preferate de joc și apesi start pentru a da start distractiei.

Joacă demo 5 Juggle Fruits gratis pentru a vedea cum poți jongla cu opțiunile de joc. Fără cont și fără depunere vei avea parte de aceleași efecte de senzație oferite 5 Juggle Fruits pe bani reali și poți vedea dacă jocul se încadrează printre favorite 😊.

5 Juggle Fruits mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 94.9% și o volatilitate de nivel mediu, castigurile 5 Juggle Fruits sunt relativ frecvente și pot ajunge pana la 800x miza pariata. Opțiunile de selecție a mizei permit accesarea jocului de către toate categoriile de jucători, aceasta fiind încadrată în intervalul 5-100. 

Simbolurile reprezentate de fructe și șeptari sunt redate în culori diferite și datorită efectelor atribuite fac ca 5 Juggle Fruits sa fie un joc dinamic, numai bun de încercat.

Un castig de 16x miza este generat în momentul în care pe linia de joc își fac apariția septarii 777 redati în alb sau roșu, iar clopoteii aurii sau albaștri aduc câștiguri de 8x miza pariata. Prunele și cireșele realizează plăti medii și mențin echilibrul jocului. 

Toate câștigurile mai mici de 35x miza pot fi pariate în runda de dublaj, datorită funcției gamble. Dacă ești inspirat în alegeri, șansele de câștig cresc considerabil, dar fiind o runda de risc, la fel de ușor poți pierde tot ce ai acumulat în urma rotirii.

Simbolul Wild, reprezentat de o stea galbenă inscripționată cu Wild, realizeaza plăți de pana la 800x miza pariata și este un substituent pentru simboluri, cu excepția simbolului scatter, care activeaza runda bonus 5 Juggle Fruits.

5 Juggle Fruits speciale 

Funcția multiplicator inmulteste câștigul cu x2 în momentul în care ecranul jocului este ocupat de același simbol (9 simboluri identice) și aduce castiguri considerabile dacă este declanșată, în timp ce funcția de jonglare/ caracteristica simboluri transformatoare are rolul de a transforma un ecran de simboluri identice colorate diferit în același simbol pentru a realiza plăti substanțiale.

Caracteristica simboluri transformatoare jongleaza cu următoarele opțiuni:

  • Un ecran cu septari roșii și albi sau Wild se transforma în septari roșii;
  • Un ecran cu clopoței albaștri și aurii sau Wild se transforma în clopoței aurii;
  • Un ecran cu prune verzi și albastre sau Wild se transforma în prune albastre;
  • Un ecran cu cireșe roșii și albastre sau Wild se transforma în cirese rosii;
  • Un ecran complet cu același simbol și Wild se transforma în simbolul reprezentativ de pe ecranul de joc.

Bonus și rotiri gratuite 5 Juggle Fruits

Runda bonus este dată de un număr de 15 rotiri gratuite 5 Juggle Fruit care se declanșează în momentul în care pe rolele de joc își fac apariția simultan 3 simboluri scatter.

Impresionanta și atractiva, runda bonus de rotiri gratuite se joacă cu un set alternativ de role și poate fi redeclansata, iar apariția unui număr de 3 simboluri scatter adaugă 15 rotiri adiționale rotirilor existente 😉.

Jackpot 5 Juggle Fruits

Vizibil pe ecranul de joc, jackpotul 5Juggle Fruit este de tip progresiv și este caracteristic jocurilor de pacanele EGT. Structurat pe 4 nivele, fiecare jackpot este reprezentat de un simbol al cartilor de joc, iar suma alocată fiecăruia crește la fiecare rotire efectuata.

Dacă un nivel al jackpotului este activat, atunci jocul de baza se oprește și pe ecran vor fi afișate cu fata în jos un număr de 12 cărți de joc, moment în care trebuie sa realizezi alegeri până când 3 cărți cu simbol identic sunt dezvăluite. Simbolul va indica nivelul jackpotului activat, dar și suma câștigată care se adaugă contului.

Jackpotul se declanseaza aleatoriu și indiferent pe ce miza alegi sa joci, fiecare rotire garantează tot mai mult șansa activării acestuia.

5 Juggle Fruits slot review

La fel ca 5 Dazzling Hot și 5 Juggle Fruits este un slot clasic, popular în rândul pasionaților de pacanele online. Acesta aduce castiguri medii și oferă opțiuni multiple de joc: descoperă același simbol redat în culoare diferită, activează funcțiile speciale sau declanșează runda bonus și pariază în runda de risc pentru un plus de adrenalina.

Chiar daca 5 Juggle Fruits are un castig maxim de 800x miza pariata, fiecare rotire te aduce mai aproape de șansa declansarii jackpotului progresiv, care poate aduce sume considerabile contului tău.

Simplu și cu o grafica modernă, jocul de pacanele online 5 Juggle Fruits te va incanta de fiecare data cu funcțiile speciale și modul simplu de joc și te va tine ocupat preț de cateva ore bune, dacă se va număra printre alegerile tale😉.

Q&A 5 Juggle Fruits

  • Jackpotul de tip progresiv întâlnit în jocul de păcănele 5 Juggle Fruit se declanseaza aleatoriu/ la întâmplare în timpul jocului de baza. Nu trebuie sa faci nimic deosebit pentru activare. Jucand, fiecare rotire garantează tot mai mult șansa activării unui nivel al jackpotului EGT.

  • 5 Juggle Fruits slot este adecvat tuturor categoriilor de jucători, chiar și celor începători, datorită modului simplu de joc, dar și al opțiunilor multiple de selecție a pariului.

  • Alături de alte păcănele gratis, poți juca demo 5 Juggle Fruits gratuit pe cazino.ro

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.8 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP94.9%
⚡VolatilitateMedie

Mai multe Pacanele Demo

Keno online gratis
Amusnet (EGT)

Keno

Candy Blitz Bombs demo
Pragmatic Play

Candy Blitz Bombs

demi gods 3 pacanele demo
Spinomenal

Demi Gods 3

To top