brave cat egt slots

Brave Cat

Cu toții cunoaștem povestea motanului încălțat, o felină care poartă cizme și pălărie, păcălind oamenii și acumulând averi nebănuite. De data aceasta, poți lua chiar tu parte la această aventură cu Brave Cat, un joc de pacanele de la EGT cu o abundență de bonusuri, personaje animate și până la 100 de rotiri gratuite! Pune-te și tu în ghetele (sau, mai degrabă, cizmele) celui mai faimos motan din istorie și bucură-te de premii senzaționale și de multe rotiri norocoase! Iar dacă îți place atmosfera acestui joc, nu ezita să încerci și Versailles Gold sau Penguin Style de la producătorul EGT.

Caracteristici Brave Cat

Cu 40 de linii fixe de câștig, împărțite pe cele 5 role și 4 rânduri, Brave Cat oferă jucătorilor multiple șanse de a forma combinații. Jocul are un RTP teoretic de 96,18% și o volatilitate medie, fiind produs în anul 2017. Printre funcții regăsim atât clasicele Gamble și Jackpot Progresiv, Cat și două tipuri de runde cu rotiri gratuite, la prezența mai multor simboluri Scatter pereche (rege și castel), despre care vom detalia mai jos. Alte simboluri includ pisica Wild, un tânăr aventurier, o prințesă, un negustor bogat și trăsura acestuia, o pereche de cizme și o pălărie, care aparțin desigur motanului, precum și simbolurile cărților de joc, de la A la J.

Rotiri Gratuite Brave Cat

Precum am menționat mai sus, jocul vine cu două tipuri de simboluri Scatter, un rege și un castel, care apar în perechi. Perechile pot fi formate atât din două simboluri diferite, Cat și din aceleași simboluri. 5 sau mai multe simboluri Scatter castel declanșează runda de rotiri gratuite cu funcția de rotiri adiționale. În schimb, 5 sau mai multe simboluri Scatter rege declanșează runda de rotiri gratuite cu funcția de credite Wild. Pentru ambele tipuri de jocuri, 5 simboluri, 6, 7, 8, 9 sau 10 declanșează 6, 12, 20, 30, 50 respectiv 100 de rotiri gratuite cu funcția corespunzătoare simbolului. Alternativ, pentru 4 simboluri castel + 4 simboluri rege se declanșează 6 rotiri gratuite care beneficiază de ambele funcții, iar pentru 5 + 5 se declanșează 20 de rotiri gratuite cu ambele funcții.

Funcția de rotiri adiționale – Pe parcursul rundei de rotiri gratuite, atunci una sau mai multe dintre role este ocupată cu simboluri Wild, rola se blochează, iar restul rolelor se învârt încă o dată. După invartire, dacă apar din nou simbolurile Wild pe o altă rola, se mai acordă încă o rotire gratuită.

Funcția cu credite Wild – Fiecare simbol Wild care apare pe ecran are înscris un anumit număr de credite. Acesta se adaugă la câștigurile pe liniile de plata, chiar dacă simbolurile Wild nu formează parte din combinația câștigătoare.

Atunci când ambele funcții sunt prezente, apar credite adiționale pentru simbolurile Wild și după ce a avut loc rotirea gratuită.

Mize și câștiguri Brave Cat

Mizele încep de la 1 până la 20 și se înmulțesc apoi cu cele 40 de linii de câștig. Cel mai bine plătit simbol este chiar motanul Wild, cu 1000x pentru o combinație de 5 pe o linie de câștig. Urmează aventurierul și prințesa, cu 400x, negustorul și trăsura, cu 200x, cizmele și pălăria cu 150x, iar cărțile de joc îți vor aduce 100x. Nu uită însă de funcția Gamble, care îți poate dubla câștigurile până la 35x!

Jackpot Brave Cat

Acest joc de pacanele EGT vine cu un Jackpot Progresiv cu cărți misterioase, care se poate activa după orice rotire, indiferent dacă este sau nu câștigătoare. Când se declanșează, jucătorul întră într-o rundă bonus în care există 12 cărți misterioase, de suite diferite, din care trebuie să găsească 3 care aparțin aceleiași suite. Când acest lucru se întâmplă, jucătorul câștigă Jackpotul aferent suitei, afișat în partea de sus a ecranului de joc, iar valoarea Jackpotului se resetează.

Pacanele online Brave Cat

Lasă-te condus într-o adevărată aventură alături de Motanul Încălțat și câștigă în stil mare cu Brave Cat, un joc că la aparate cu premii de senzație! Asa ca încearca versiunea gratis Brave Cat aici, înainte de a juca pe bani reali în cazinouri online. Iar daca iti plac jocurile cu pisici, neaparat trebuie sa incerci si 100 Cats un joc pe 100 de linii tot de la EGT.

Brave Cat Review

Chiar dacă la început am fost puțin confuzi în legătură cu rundele de rotiri gratuite, ne-am obișnuit rapid și am înțeles care erau condițiile de îndată ce prima rundă s-a declanșat. De asemenea, ne place tematica de poveste pe care cei de la EGT au ales-o pentru joc. Am fi preferat însă mai multă libertate la alegerea liniilor de câștig, dar și Cateva funcții bonus în jocul standard, precum sticky Wilds sau Hold and Spin.

Brave Cat FAQ

  • Intră pe Cazino.ro și încearcă gratuit versiunea Brave Cat Demo, cu un număr nelimitat de credite demo.

  • Acest joc de pacanele EGT are 40 de linii fixe de câștig, împărțite pe 5 role și 4 rânduri.

  • Potul maxim la Brave Cat este de 1000x miza, pentru combinația de 5 simboluri Wild pe o linie de câștig.

  • Acest joc de pacanele a fost produs de compania EGT (Amusnet) la finele anului 2017.


Un comentariu “Brave Cat”

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

| 1 comentariu la Brave Cat
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP96.18%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele EGT, Pacanele online
📈 Linii40 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa
⬆️ Max Bet800
⬇️ Min Bet40
To top