Game of Luck pacanele demo

Game of Luck

O lume magica, plină de simboluri norocoase așteaptă sa fie descoperită în jocul de pacanele Game of Luck lansat de EGT. Spiridușii și zânele îți vor ghida calea spre câștigul cel mare de 750x miza pariata, în timp ce trifoiul cu 4 foi va întreține atmosfera de joc și va mări considerabil castigurile la fiecare apariție.

Grafica este decenta, iar efectele generate la fiecare combinație câștigătoare te vor captiva și chiar dacă nu ai parte de rotiri gratuite, te vei delecta cu un joc de pacanele ca la aparate care aduce voie bună și noroc, chiar si jackpot!

Și cum norocul ti-l mai faci si cu mana ta, oricând dorești poți opta pentru funcția gamble, care permite dublarea castigurilor obtinute in runda de risc și mărește intensitatea jocului.

Game of Luck se desfășoară pe 3×5 role de joc, unde își vor face apariția și alte simboluri norocoase. Ești pregătit să le descoperi pe toate?

Cum joc pacanele Game of Luck online?

Game of Luck este un joc de pacanele modern care poate fi accesat de pe orice dispozitiv, acesta fiind optimizat pentru toate modurile de operare. Pentru a juca acest joc de pacanele ca la aparate trebuie doar sa deschizi Game of Luck și sa selectezi pariul de joc preferat. Apasă start și invarte rolele, iar o multitudine de simboluri norocoase își vor face apariția pentru a te binedispune.

Caută gratuit simbolurile norocoase și joacă Game of Luck demo înainte de a paria pe bani reali. Jocul poate fi accesat alături de alte pacanele demo și nu ai nevoie de cont pentru a testa. In plus, ai șansa ideală de a te familiariza cu opțiunile de joc în timp ce poți decide dacă jocul merită sau nu o sansa.

Game of Luck mize, simboluri și castiguri

Cu un RTP de 95.76% si o volatilitate de nivel mediu, castigurile Game of Luck sunt frecvente și pot ajunge pana la 750x miza pariata. Acestea se formează la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta. Poți juca doar pe 20 de linii fixe și poți selecta miza în funcție de bugetul alocat jocului. Orice castig este multiplicat cu miza de pe linia activa de joc și poți opta pentru runda de risc, dacă crezi ca ești inspirat în alegeri.

Simbolurile sunt o incantare si te îndeamnă la visare. Acestea redau atât câștiguri generoase cât și o atmosfera vesela de joc. Moneda Lucky 7, potcoava de aur, trifoi cu 4 foi, spiridus, zâna, buburuza, dar și ciupercuta sunt simbolurile norocoase pe care va trebui sa le colectezi pentru a aduna castiguri de pana la 50x miza pariata. În plus poți vedea curcubeul la fiecare combinație câștigătoare Game of Luck generată de simbolurile reprezentate de cărțile de joc A si K. Acestea mențin câștigurile constante și plătesc până la 5x miza pariata.

Potcoava de aur are rol de wild și ajuta la formarea combinatiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolurilor speciale scatter și trifoi.

Simbolul scatter este reprezentat de o moneda de aur inscripționată cu cifra 7 și nu activează nici o runda bonus, dar realizează plata oriunde la apariția pe role.

Simbolul cel mai norocos este redat de trifoiul cu 4 foi și poate genera plăți de pana la 50x miza pariata. Acesta își face apariția doar pe rolele 2 și 4 și se extinde pe role pentru a înlocui celelalte simboluri cu excepția simbolului scatter.

Bonus si rotiri gratuite Game of Luck

Chiar dacă jocul de pacanele Game of Luck nu dispune de o runda bonus, poți totuși profita de o serie limitată de rotiri gratuite dacă alegi sa joci pacanele Game of Luck demo. Învârti rolele gratuit și dispui de aceleași opțiuni de joc ca atunci când alegi sa pariezi pe bani reali. Nu poți obține câștiguri reale, dar te poți distra și te poți familiariza mai ușor cu jocul!

Jackpot Game of Luck

Oricând alegi sa joci pacanele Game of Luck online ai sansa de a declansa unul din cele 4 niveluri ale jackpotului progresiv, specific jocurilor EGT. 

Jackpotul este vizibil pe interfața de joc, deasupra rolelor și se declanseaza aleatoriu, indiferent pe ce miza alegi sa joci. 

Dacă este declanșat, atunci jocul de baza se oprește, iar pe role își vor face apariția 12 cărți de joc, aflate cu fata in jos. Va trebui sa alegi 3 cărți cu același simbol pentru a descoperi ce nivel al jackpotului ai câștigat, după care suma dezvăluită se va adăuga balantei din cont, iar jocul va fi reluat.

Game of Luck slot review

Game of Luck este un joc de pacanele interactiv, care păstrează un mod simplu de joc.

Acesta nu dispune de o runda bonus, dar te incanta cu funcția specială generată de trifoi. La fel ca și în jocul de pacanele Burning Hot, trifoiul cu 4 foi se extinde pe role și mărește considerabil câștigurile. 

Ne-ar fi plăcut sa existe măcar un factor de multiplicare sau o serie de rotiri gratuite, dar ne-am mulțumit doar cu opțiunea de extindere a trifoiului și funcția gamble, în timp ce ne-am lăsat invaluiti de magia jocului. Nu am fost atât de norocoși încât să declanșăm jackpotul, dar poate tu vei avea mai mult noroc!

Cu alte cuvinte, Game of Luck este un joc de pacanele care merită o șansă dacă ești atras de norocul irlandez și îți plac jocurile clasice de pacanele ca la aparate, dar nu uita că poți opta și pentru alte jocuri de pacanele mai complexe cum ar fi Gold Party sau Wishing Wheel.

Q&A Game of Luck

  • Jocul de pacanele Game of Luck are un castig maxim de 750x miza pariata.

  • Game of Luck slot online nu are o runda bonus de rotiri gratuite, dar dispune de o funcție specială activata de trifoiul cu 4 foi care se extinde pe rolele 2 și 4 pentru a mări considerabil șansele de câștig.

  • Jocul de pacanele Game of Luck are 20 de linii fixe de plata.

  • Poți juca gratuit Game of Luck demo pe cazino.ro, în secțiunea pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 15

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Amusnet (EGT)
💸 RTP95.76%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu trifoi
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteNu
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotDa

Mai multe Pacanele Demo

40 mega clover pacanele trifoi
egt

40 Mega Clover

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 20

Nici un vot pana acum

Joacă
red 27 pacanele pateplay

Red 27

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

Joacă
Frog Story pacanele demo
egt

Frog Story

Nota: 3.8 / 5. Voturi: 19

Nici un vot pana acum

Joacă
ice joker Pacanele demo
playngo

Ice Joker

Nota: 4.1 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

Joacă
To top