Nile Fortune demo gratis

Nile Fortune

Nile Fortune este un joc de pacanele cu tematică egipteană dezvoltat și lansat de Pragmatic Play.

Jocul se desfășoară pe 3×5 role, care pot fi extinse la 6×5 role în runda bonus, iar câștigurile se formează pe 20 de linii, respectiv 50 de linii.

Inspirat din Egiptul Antic, la fel ca și Eye of Cleopatra, jocul de pacanele Nile Fortune dispune de o grafică plină de culoare, dar și de o coloana sonoră vibrantă care fac ca experiența de joc să fie mai captivantă.

Jocul are simboluri bine conturate care redau o atmosfera autentică de joc, dar și modificatori misterioși și rundă bonus de rotiri gratuite. Mai mult decât atât, Nile Fortune pacanele online dispune și de un mod special de miză și opțiunea de cumpărare a bonusului. 

Cu multiple modalități de formare a câștigurilor și o varietate de funcții speciale, jocul de pacanele Nile Fortune îți poate aduce până la 2500x miza pariată.

Ești pregătit să descoperi secretele ascunse în Nile Fortune online?

Cum joc Nile Fortune pacanele online?

Pentru a fi pregătit de joc, accesează Nile Fortune online pe dispozitivul preferat și ajustează pariul de joc dorit. Mizele sunt accesibile, deci oricine poate juca acest joc de pacanele cu speciale! După ce ești mulțumit cu selecția mizei, apasă start, iar experiența de joc va lua amploare pe măsură ce învârți rolele.

Dacă ți se pare complicat, atunci joacă Nile Fortune demo! Jocul este disponibil alături de alte pacanele gratis și nu ai nevoie de cont pentru a testa! Nu vei obține câștiguri reale, însă te vei familiariza cu opțiunile de joc pentru a ști la ce să te aștepți atunci când decizi să joci Nile Fortune pe bani reali.

Nile Fortune mize, simboluri și câștiguri

Cu un RTP de 96.03% și o volatilitate de nivel mediu, jocul de pacanele Nile Fortune generează câștiguri constante. Acestea variază în funcție de pariul de joc, care poate fi selectat în intervalul 0.20 – 500 RON.

În jocul de bază, câștigurile se formează pe 20 de linii, la combinații de 3 sau mai multe simboluri identice, iar plata se realizează de la stânga la dreapta. La fel este și în runda bonus, însă dacă reușești să obții modificatori de role, atunci câștigurile vor fi generate pe 50 de linii.

Simbolurile sunt reprezentative temei, iar pe role își vor face apariția piramide, ochiul lui Horus sau Bastet, care vor realiza plăți de până la 10x miza pariată.

Piramida are rol de scatter și activează runda bonus Nile Fortune, iar simbolul wild își face apariția pe toate rolele și realizează plăți de până la 10x miza pariată. În plus, acesta contribuie la formarea combinațiilor câștigătoare prin înlocuirea celorlalte simboluri, cu excepția simbolului scatter.

Bonus și rotiri gratuite Nile Fortune

Jocul de pacanele Nile Fortune dispune atât de o funcție de re-rotiri, cât și de o rundă bonus de rotiri gratuite.

În jocul de bază, obține un modificator misterios pe rolele 2 și 4, iar acesta se va transforma în wild-uri aleatorii, role expandate sau multiplicator de wilduri, în timp ce declanșează o re-rotire.

Obține 3, 4 sau 5 simboluri scatter, iar runda de rotiri gratuite Nile Fortune va fi activată. Primești 8, 12 sau 20 de rotiri gratuite cu modificator misterios activ pe rolele 2, 3 și 4.

Obții și un factor de multiplicare la fiecare modificator activat, iar dacă îi ai pe toți 3 la o singură rotire, atunci câștigurile vor fi multiplicate cu x10.

Bonusul poate fi redeclansat, iar 8, 12 sau 20 de rotiri sunt adăugate rundei la apariția a 3, 4 sau 5 simboluri scatter pe rolele de joc.

De asemenea, poți cumpăra bonusul pentru plata sumei de 80x miza pariată și poți mari șansele de declanșare a rotirilor gratuite cu mod miză specială!

Nile Fortune slot review

La fel ca și jocul de pacanele John Hunter – Scarab Queen și Nile Fortune este un joc complex, plin de acțiune și mister. Deși potențialul de câștig este de doar 2500x miza pariată, jocul dispune de multiple opțiuni de formare a câștigurilor, care te vor face să îl îndrăgești la fiecare accesare. 

Runda bonus este interesantă, iar modificatorii de joc sporesc șansa câștigului cel mare. Simboluri wild aleatorii, multiplicatori de wilduri sau role expandate sunt opțiunile care scot jocul din anonimat și măresc intensitatea jocului. Nouă ne-a plăcut, iar dacă și tu ești pasionat de jocurile de pacanele cu tema egipteană, atunci Nile Fortune online este numai bun de încercat!

Q&A Nile Fortune

  • Nile Fortune slot online are un RTP de 96.03%.

  • Da, din jocul de bază, poți cumpăra runda bonus de rotiri gratuite Nile Fortune pentru plata sumei de 80x miza pariată.

  • Activarea rundei bonus Nile Fortune îți permite să obții 8, 12 sau 20 de rotiri gratuite, care pot fi redeclansate.

  • Poți încerca demo Nile Fortune gratis pe cazino.ro, în secțiunea dedicată jocurilor de pacanele.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 12

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Pragmatic Play
💸 RTP96.03%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top
X