Misery Mining pacanele demo

Misery Mining ⛏️

Probabil te-ai întrebat și tu care este cel mai palpitant slot pe care poți să îl joci la momentul actual. Răspunsul este unul foarte simplu, dacă cauți adrenalină la cel mai înalt nivel, Misery Mining online este jocul pe care trebuie să îl alegi.

Slotul dezvoltat de către cei de la NoLimit City a copiat câteva caracteristici din popularul joc Money Train, dar per total oferă mult mai mult. Experiența de joc este una fabuloasă și câștigul maxim posibil atinge pragul impresionant de 70,000x miza. 

Ecranul de joc de bază este unul de 3×3 role și acesta se poate extinde prin funcțiile speciale până la 7×7 role. De fiecare dată când o bombă explodează lângă barieră, aceasta se mută cu un pas și mărește ecranul. Jocul include și 3 funcții bonus pe care le poți câștiga sau cumpăra, iar în specială poți alege două moduri diferite de joc.

Impresionant, nu-i așa!? Pornește în această călătorie fascinantă și joacă pacanele Misery Mining!

Cum joci Misery Mining pacanele online

Există o multitudine de reguli de joc și funcții speciale cu care vine Misery Mining online. În cadrul funcției de bază lucrurile sunt destul de simple. Bonusurile însă sunt mult mai complexe, deoarece ai două modalități prin care le poți juca. Atât pe durata jocului normal, cât și în specială vei beneficia de multiplicatori care îți cresc câștigurile.

Am avut nevoie de zeci de minute de joc pentru a descoperi fiecare caracteristică din cadrul acestui slot. Dacă alegi să faci și tu la fel, este posibil să pierzi ceva bani până înțelegi toate regulile. Astfel, cel mai bine ar fi să intri pe un site de pacanele gratis, pentru a juca Misery Mining demo, dar și pentru a descoperi fiecare aspect al acestui joc fascinant.

Misery Mining mize, simboluri și câștiguri

Misery Mining vine cu un nivel de volatilitate extrem, ceea ce face că și riscul să fie unul mare. Poți câștiga oricând un premiu foarte mare, dar în același timp și să pierzi destul de mult. RTP-ul oferit este unul bun, de 96.09%, iar rata de câștig este de 28.57%. Poți să începi să pariezi cu doar 20 de bani pe rotire, iar miza maximă este de 500 de lei.

Slotul are o tematică aparte și ilustrează lumea minieră, cu tot ceea ce ține de aceasta. Simbolurile sunt foarte bine detaliate, iar asta te duce într-o adevărată călătorie și îți oferă o experiență unică. Câștigurile se obțin atunci când există cel puțin 3 simboluri identice apropiate, într-un număr formidabil de maxim 823,543 linii de plată.

Așa cum ne-a obișnuit deja, producătorul NoLimit City adaugă o multitudine de funcții speciale în fiecare joc de pacanele pe care îl oferă. La Misery Mining ai la dispoziție următoarele variante:

  • xBomb: este un simbol de tip wild care înlocuiește toate simbolurile în afară de scatter și care te ajută să crești ecranul de joc
  • xBomb Mining: atunci când pe ecran apar 1 sau 2 scattere, dar nu exista simbol wild și nu se obține un câștig, simbolurile scatter se transformă în bombe

Bonus și rotiri gratuite Misery Mining

Misery Mining online îți aduce una dintre cele mai complexe funcții de bonus cu rotiri gratuite. Există trei tipuri de bonusuri, în funcție de tipul de scattere pe care le primești (simplu sau super), care îți aduc între 8 și 12 rotiri gratuite. De asemenea, ecranul de joc la începutul rotirilor poate fi de 3×3, 4×3 sau 5×3 role. Bonusurile pot fi câștigate sau pot fi cumpărate.

În cadrul specialei poți să alegi două moduri diferite de joc: Mouse mode și Rat mode. Varianta clasică este Mouse mod, în timp ce Rat mode este modul special de joc, care va avea mereu 3 rotiri gratuite, dar oferă câștiguri mai mari. În partea de sus a ecranului există o bară cu amplificatori, iar pe mijlocul ecranului ai diverse simboluri care îți aduc câștiguri. Fiecare simbol ce apare pe această bară îți oferă diverse moduri de câștig.

Misery Mining slot review

Misery Mining este poate cel mai complex slot pe care l-am jucat vreodată. Unele funcții nici nu pot fi explicate în cuvinte, ci trebuie să le joci pentru a le înțelege. Toate aceste caracteristici sunt însă avantaje directe pentru jucător, care pot să aducă un câștig de până la 70,000x miza. Acestea fiind spuse, nu rata ocazia de a testa și tu jocul de pacanele Misery Mining.

Dacă ți-a plăcut acest joc de pacanele cu speciale și vrei să încerci și alte titluri de la acest producător, atunci îți sugerăm să joci și Serial sau Barbarian Fury pentru a descoperi și alte opțiuni de divertisment!

Q&A Misery Mining

  • Misery Mining online oferă 3 funcții bonus diferite, care au posibile două moduri de joc.

  • Câștigul maxim Misery Mining este de 70,000x miza.

  • Da, poți juca demo Misery Mining gratuit și fără cont pe cazino.ro, unde vei descoperi o selecție impresionantă de pacanele gratis.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.09%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii823543
🎰 Rotiri GratuiteDa
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

To top