Barbarian fury demo

Barbarian Fury

Barbarian Fury este un joc de pacanele de referință a celor de la NoLimit City. Acest slot senzațional oferă o funcție bonus cu un câștig maxim posibil de 8,785x miza.

Era sloturilor clasice și plictisitoare a apus, iar providerii precum NoLimit City se autodepășesc cu fiecare joc nou pe care îl aduc pe piață. Ultima dată am vorbit despre Road Rage, un slot incredibil de palpitant. Astăzi vă prezentăm un joc de păcănele pe care îl considerăm și mai bun.

Ecranul de joc este unul clasic cu 5 role și 4 linii și există 25 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există un simbol wild cu multiplicatori, o funcție specială cu Respin și o funcție bonus cu rotiri gratuite. Astfel, ai mai multe opțiuni la dispoziție prin care să înregistrezi câștiguri semnificative.

Ești pregătit să te lupți cu barbarii din Barbarian Fury și să câștigi premiul cel mare?

Cum joci Barbarian Fury pacanele online

Chiar dacă Barbarian Fury online este un joc de pacanele complex în ceea ce privește funcțiile speciale, este foarte ușor să joci acest slot. Scopul jocului este de a câștiga unul dintre bonusurile cu rotiri gratuite pentru a avea o șansă la marele premiu de 8,785x miza. Probabil că după câteva rotiri vei înțelege mult mai bine mecanismele slotului.

În situația în care ești un jucător clasic de pacanele și până acum mergeai doar în cazinourile stradale este foarte posibil ca un astfel de slot să ți se pară complicat. În acest caz, ar trebui prima dată să încerci Barbarian Fury demo pentru a te obișnui cu jocul. Există mai multe site-uri de pacanele demo din care poți alege, acestea fiind gratuite.

Barbarian Fury mize, simboluri și câștiguri

Am ajuns și la capitolul care te interesează probabil cel mai mult, cel al câștigurilor pe care le poți obține la Barbarian Fury online. Acest slot are un nivel de volatilitate ridicat și oferă un RTP de 96.06%. Mizele din care poți alege sunt cuprinse între 1 leu și 600 de lei, în funcție de cazino. 

Simbolurile din joc poartă în mod clar marca celor de la NoLimit City, care niciodată nu folosesc același tip de simbol pentru două jocuri. Cele 3 simboluri principale sunt cei 3 barbari care apar pe cate un fond de culoare diferit. Pe lângă aceștia se adaugă simbolurile clasice de la A la 10 și wild-ul sub forma unui urs.

În timpul funcției de bază există o funcție specială care oferă un wild cu multiplicatori. Acest wild poate să apară pe rolele 2, 3 și 4. Fiecare wild suplimentar va crește multiplicatorul cu plus 1.

Bonus și rotiri gratuite Barbarian Fury

Barbarian Fury aduce pasionaților de păcănele două funcții bonus cu rotiri gratuite complexe, care oferă posibilitatea unor câștiguri astronomice. Prima funcție este una cu Respin și apare atunci când pe ecran există măcar 3 simboluri barbarian identice. Pe durata respinului, barbarii și simbolurile wild devin locked.

A doua funcție este una mai complexă, se numește “Fury Spins” și îți oferă rotiri gratuite cu multiplicatori. Aceasta o câștigi atunci când pe ecran apar 3 sau mai multe scattere. Numărul de rotiri gratuite depinde de numărul de căsuțe rămase sub scattere. Practic dacă sub un scatter mai sunt 3 căsuțe libere, acela îți oferă 3 rotiri și tot așa.

Barbarian Fury slot review

Barbarian Fury a reușit să ofere iubitorilor de sloturi video echilibrul perfect între distracție, adrenalină și câștiguri foarte mari. Fiecare rotire pe care o faci este extrem de palpitantă, pentru că nu știi niciodată când vei câștiga marele premiu. În egală măsură, grafica, simbolurile și coloana sonoră completează experiență de joc unică.

Câștigurile mari pot fi obținute atât în cadrul funcției de bază, prin wild-ul cu multiplicator, cât și pe durata bonusului. Chiar dacă nu câștigi marele premiu de 8,785x miza și jumătate din acesta este mai mult decât suficient. Rămâi aproape și citește și recenzia jocului Pearl Harbor, un alt slot extraordinar oferit de către NoLimit City.

Q&A Barbarian Fury

  • Joci demo Barbarian Fury gratuit exact la fel ca și jocul pe bani reali, doar că intri pe o platforma de pacanele demo precum cazino.ro.

  • RTP-ul jocului de pacanele Barbarian Fury online este de 96.06%.

  • Câștigul maxim la jocul de pacanele Barbarian Fury este de 8,785x miza pariată și se obține în funcția bonus.

  • Jocul de pacanele online Barbarian Fury este oferit de către providerul NoLimit City.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.06%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top