Owls demo nolimit

Owls Demo

Owls este un joc de pacanele captivant, care include 3 runde bonus și o funcție specială. Jocul este oferit de către NoLimit City și oferă un câștig maxim posibil de 1374x miza.

În cadrul jocului nu există un ecran de joc propriu-zis, iar rolele se desfășoară pe un ecran verde cu copaci, oferind un peisaj captivant. Slotul oferă 5 role și 3 linii, care formează 15 linii de plată fixe. În stânga ecranului există o bufniță magică care controlează rolele, exact ca și în jocul Land of the Free, unde există un vultur.

NoLimit City nu încetează să ne uimească cu jocurile unice pe care reușește să le dezvolte. Grafica nu pare una extrem de evoluată, dar simbolurile par desprinse dintr-un film cu bufnițe. Fundalul sonor vine să completeze întreaga experiență de joc și să aducă echilibrul perfect între distracție și adrenalină.

Ai curajul să descoperi Owls online și să vezi dacă bufnița magică îți oferă câștigul cel mare?

Cum joci Owls pacanele online

Funcția de bază a jocului de pacanele Owls online este identică cu cea întâlnită în orice alt slot cu 5×3 role de joc. Ceea ce face special jocul sunt însă funcțiile bonus și funcția specială care oferă câștiguri semnificativ mai mari. Acestea se câștigă atunci când pe ecran apare simbolul „Scatter Loot”, împreună cu scatterele mai mici.

Știm că fiecare jucător de cazino are preferințe exacte și obișnuiește să joace la sloturi de un anumit tip. Dacă jocurile cu speciale nu sunt specialitatea ta, poți intra pe un site de pacanele demo unde să încerci în mod gratuit Owls demo. În acest fel nu trebuie să îți riști banii din contul de joc și vei vedea imediat dacă jocul de pacanele Owls ți se potrivește sau nu.

Owls mize, simboluri și câștiguri

Caracteristicile tehnice ale jocului Owls sunt excelente în opinia noastră: volatilitatea este medie, iar RTP-ul oferit este de 96.22%. Astfel, riscul slotului nu este unul foarte mare, dar în egală măsură poți obține oricând un câștig mare. Noi preferăm astfel de sloturi în detrimentul celor care au o volatilitate extrem de ridicată, deoarece riscul lor este unul imens.

Așa cum am menționat inițial, grafica jocului Owls nu este una deosebită, dar credem că providerul a ales intenționat acest tip de grafică. Aceasta se completează excelent cu simbolurile în formă de bufniță, oferind un cadrul de joc mai palpitant. În timpul jocului apar simboluri wild suplimentare, reprezentate de bufnițe de diferite culori.

Există mai multe metode prin care poți realiza câștiguri când joci Owls păcănele online. Primul este în funcția de bază, pe cele 15 linii de plată uzuale. A doua metodă este atunci pe rola 3 apare simbolul “Scatter Loot”, care înlocuiește toate simbolurile și creează câștiguri pe întregul ecran de joc.

Bonus și rotiri gratuite Owls

În cadrul jocului de pacanele Owls poți să câștigi unul dintre cele trei bonusuri cu rotiri gratuite disponibile: Ember Dream, Emerald Dream și Frozen Dream. Fiecare dintre acestea include 5 rotiri gratuite, cu câte o funcție specială diferită. Nu poți să alegi tipul de bonus pe care îl primești, acesta fiind oferit în mod aleatoriu.

Pe toată durata bonusului cea de-a treia rolă este acoperită de un simbol wild stacked de diferite culori, în funcție de tipul bonusului primit. Fiecare funcție bonus conține un caracter special prin faptul că transformă anumite simboluri în: wilduri, grove owl sau în alte simboluri de pe ecran pentru a îți oferi și mai multe șanse de câștig.

Owls slot review

La prima vedere, slotul Owls poate părea destul de simplist și neatractiv din cauza graficii. Lucrurile nu sunt tocmai așa și vei descoperi asta imediat după primele 2-3 rotiri. În orice moment al jocului poți beneficia de funcția specială “Scatter Loot” care îți aduce un câștig mare instant. De asemenea, ai la dispoziție 3 bonusuri cu rotiri gratuite cu care să te distrezi și să îți crești câștigurile.

Dacă ți-a plăcut jocul de pacanele Owls și ai încredere în alegerile noastre, îți recomandăm un alt slot foarte bun de la NoLimit City. Joacă Tomb of Akhenaten și spune-ne părerea ta!

Q&A Owls

  • Câștigul maxim Owls este limitat la 1374x miza.

  • Poți câștiga 3 tipuri de bonus cu rotiri gratuite Owls: Ember Dream, Emerald Dream și Frozen Dream.

  • Poți juca demo Owls gratuit pe cazino.ro, unde vei găsi și alte jocuri de pacanele gratis.

  • Jocul de pacanele Owls online oferă un RTP de 96.22% și are un nivel de volatilitate medie.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.22%
⚡VolatilitateMedie
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii15 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top