Road rage demo

Road Rage

Road Rage este un joc de pacanele cu mașini, oferit de către providerul NoLimit City. Slotul oferă un câștig maxim posibil fabulos de până la 36,000x miza.

Încă de când deschizi ecranul de joc vei fi impresionat. Road Rage online are o grafică fabuloasă care te face să crezi că ești într-un joc video și nu că joci la păcănele. Simbolurile au un aspect amuzant, iar coloana sonoră este palpitantă.

Slotul prezintă 5×3 role de joc în funcția de bază și are un număr de 259 de linii de plată. Există trei tipuri diferite de bonusuri cu rotiri gratuite pe care le poți câștiga și o funcție cu Respin. Pe durata bonusul există un simbol de tip mystery care mărește multiplicatorul simbolului wild sau oferă o rotire gratuită suplimentară.

Dacă și tu căutai un slot impresionant, mai bun decât Owls, care să îți ofere câștiguri extrem de mari, atunci jocul de pacanele Road Rage este alegerea cea mai bună.

Cum joci Road Rage pacanele online

Road Rage online este un joc de pacanele extrem de complex și nu îți vor ajunge câteva rotiri pentru a descoperi toate funcțiile acestuia. Îți recomandăm ca prima dată să încerci Road Rage demo, pentru a învăța cum să joci. Poți să faci asta în mod gratuit, pe orice platforma de pacanele demo. Toate funcțiile jocului vor fi identice, iar distracția este garantată.

Un aspect foarte interesant al acestui slot este faptul că poți să treci dintr-o funcție bonus în alta. De exemplu, atunci când primești bonusul Morning Rush, acesta poate fi upgradat la H1ghway Jam în timpul jocului. Fiecare bonus are reguli speciale de joc și îți oferă șanse suplimentare de a câștiga.

Road Rage mize, simboluri și câștiguri

Road Rage este unul dintre acele sloturi extrem de palpitante care au un nivel de volatilitate ridicat spre foarte ridicat. Jocul oferă un RTP variabil care este diferit în fiecare funcție de joc în care te afli. Intervalul RTP-ului este cuprins între 96.03% și 96.26%, în timp ce intervalul de mize disponibil este între 20 de bani și 100 de lei.

În cadrul slotului există 5 simboluri standard: oglinda, telefonul, odorizantul de mașină, roata dezumflată și paharul de suc, precum și cinci simboluri speciale sunt forma unor șoferi nervoși. Simbolul scatter este reprezentat de către un semafor care poate afișa culori diferite, iar wild-urile sunt mașini de diferite culori.

Bonus și rotiri gratuite Road Rage

Așa cum menționam inițial, în cadrul jocului Road Rage păcănele online poți câștiga 3 tipuri diferite de bonusuri, după cum urmează:

  • Morning Rush: se câștigă cu 3 scattere și oferă 6 rotiri gratuite – 3×3 role
  • H1ghway Jam: se câștigă cu 4 scattere și oferă 8 rotiri gratuite – 4×3 role
  • City Mayh3m: se câștigă cu 5 scattere și oferă 10 rotiri gratuite – 5×3 role

În momentul în care începe orice bonus, se activează funcția “Rage Bush” care îți oferă rotiri gratuite suplimentare sau multiplicatori. Pe ultima rolă apar mașini de diferite culori care se vor mișca către prima rolă și vor activa funcțiile speciale pe baza culorii semafoarelor. 

Dacă pe durata bonusului pe ecranul de joc apare una dintre mașinile colorate cu funcție wild, vei câștiga alte avantaje. Uite care sunt aceste funcții speciale:

  1. Mașini galbene: Mărește dimensiunea tuturor simbolurilor de pe aceeași rolă
  2. Mașini roșii: Conduce pe role de la dreapta la stânga, mărind multiplicatorul cu +1 pentru fiecare simbol peste care trece 
  3. Mașini verzi: face același lucru ca și mașina roșie, dar conduce de la stânga la dreapta

Nu în ultimul rând, în timpul funcției bonus cu rotiri gratuite pe ecranul de joc poate să apară un simbol de tip mystery. Acesta dezvăluie o culoare roșie, galbenă sau verde și mărește multiplicatorul tuturor simbolurilor wild de acea culoare.

Road Rage slot review

Putem spune fără reținere că Road Rage este unul dintre cele mai bune jocuri de păcănele pe care am avut ocazia să îl jucăm vreodată. Experiența de joc este fabuloasă, extrem de palpitantă, iar oportunitatea unui câștig maxim de 36,000x miza îți dă fiori. Totul este la superlativ, începând de la grafica jocului și până la funcțiile speciale.

În cazul în care îți plac jocurile de păcănele cu mașini, ai putea să încerci și Road Kill, un alt slot senzațional din oferta NoLimit City.

Q&A Road Rage

  • Jocul de pacanele Road Rage oferă un câștig maxim de până la 36,000x miza.

  • Road Rage slot online are un RTP variabil, cuprins în intervalul 96.03% – 96.26%, în funcție de modul de joc în care te afli.

  • Poți juca demo Road Rage gratuit și fără cont pe cazino.ro.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.03%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii259
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

100 Burning Hot pacanele gratis
Amusnet (EGT)

100 Burning Hot

Lucky wild 20 lines | Pacanele demo
Amusnet (EGT)

Lucky Wild

To top