Fire in the Hole demo

Fire in the Hole

Ești pregătit să pornești în căutarea aurului ascuns în Fire in the Hole xBomb? Acest slot produs de Nolimit City te invită să îți iei cel mai ascuțit târnăcop și să sapi după câștigurile care pot fi de până la 60.000x din pariul plasat.

Ecranul de joc este plasat în interiorul unei mine întunecate, unde doar lanternele mai luminează din când în când calea. Alături de fundal, simbolurile în aceeași tematică și muzica reușesc să te introducă și mai mult în lumea mineritului. 

Structura jocului este însă elementul care te va cuceri încă de la început. De ce spunem asta? Pentru că rândurile se pot extinde de la 3 la 6, iar liniile de plată pot ajunge până la 46.656. Cu atâtea șanse de câștig, ar fi păcat să nu încerci Fire in the Hole xBomb gratis pe Cazino.ro!

Caracteristici Fire in the Hole xBomb online

Fire in the Hole xBomb online are o structură mai puțin întâlnită la pacanele online. Jocul începe cu 6 role și 3 rânduri, iar la fiecare combinație câștigătoare, un nou rând de deblochează. Astfel, ecranul de joc poate ajunge la 6 role și 6 rânduri. 

Liniile de plată sunt și ele un element important în dinamica jocului. Se pot extinde de la 64 până la 46.656, așa că nu trebuie să ratezi acest joc produs de Nolimit. Mai mult, pe Cazino.ro îl poți încerca gratis, fără să depui nicio sumă de bani. Astfel, îți poți crea o strategie de joc și bineînțeles, nu riști să pierzi bani cât timp îl încerci.

RTP-ul Fire in the Hole xBomb demo este de 96,06%, deci ne putem da seama că jocul plătește destul de bine. Din cauza volatilității ridicate, va trebui să ai multă răbdare până când vei obține combinațiile câștigătoare. Jocul plătește destul de rar, dar fii sigur că atunci când se va întâmpla, va fi vorba de niște sume frumoase. Alte jocuri cu RTP bun de la Nolimit sunt și Mental, Disturbed sau Road Rage. Încearcă-le acum!

Rotiri gratuite Fire in the Hole xBomb 

Una dintre primele funcții speciale pe care o vei întâlni aici este cea de rotiri gratuite. Aceasta are numele de Lucky Wagon Spins în acest joc și este declanșată de 3, 4 sau 5 simboluri Bonus. Pentru început vei primi 3 rotiri gratuite, iar mai apoi, cu fiecare monedă obținută pe rolele de joc, numărul rotirilor va fi resetat la 3. 

Pe durata acestei funcții, rola de sus va dezvălui unul dintre următoarele simboluri acceleratoare pentru rotiri: valorile monedelor, multiplicatori, dinamite, saci, cufere sau pitici. Iată ce funcții are fiecare dintre aceste simboluri:

 • Monedele: stabilesc valoarea monedelor. 
 • Multiplicatorii: multiplică valoarea tuturor monedelor aflate pe rola de sub accelerator.
 • Dinamitele: aruncă în aer pozițiile blocate, dacă există pe grilă și adaugă valoare monedelor.
 • Sacii: adună toate monedele de pe rola respectivă și ocupă poziția de declanșare a lor.
 • Cuferele: colectează toate valorile din acea zonă a rolelor și elimină pozițiile ocupate, mai puțin pozițiile simbolului Pitic.
 • Piticii: colectează toate valorile din acea zonă a rolelor și funcționează ca declanșator al monedelor. 

În timpul funcției Lucky Wagon Spins, poți activa cu ajutorul Dinamitei rândul de jos ,,Colectare Cufăr”. Când acesta e activat, va aduna toate valorile rolelor pentru coloana corespunzătoare fiecărei rotiri. Funcția se va opri în momentul în care tot ecranul este complet sau când rotirile se vor epuiza. Dacă sunt activate Cuferele de colectare, valoarea totală a câștigurilor va crește cu 3. 

Funcția specială Wild Mining 

Această funcție va fi activată atunci când 3, 4 sau 5 simboluri de același fel sunt aliniate orizontal și nu există nicio combinație câștigătoare. Simbolurile care au declanșat funcția vor fi eliminate și vor fi transformate în simboluri Wild, după cum urmează:

 • 3 simboluri acordă 1 Wild;
 • 4 simboluri acordă 2 Wild;
 • 5 simboluri acordă 3 Wild;

Restul simbolurilor de deasupra barei vor exploda dacă nu există niciun simbol Bonus sau Wild, ceea ce va declanșa o cădere nouă a rolelor. 

Mize, simboluri și câștiguri Fire in the Hole xBomb

Miza minimă pe care poți juca Fire in the Hole xBomb online este de 1 credit, iar cea maximă este de 250 credite. Poți selecta pariul dorit foarte ușor, dând click pe moneda aflată în partea de jos a ecranului. În continuare îți vom spune cât plătește fiecare simbol de pe ecranul de joc, deci citește cu atenție!

 • Felinarul: până la 7.5x din pariul total;
 • Geanta: până la 3.75x din pariul total;
 • Bocancii: până la 2.5x din pariul total;
 • Sfoara: până la 2x din pariul total;
 • Târnăcopul: până la 1.75x din pariul total;
 • K:  până la 1.5x din pariul total;
 • Q:  până la 1.25x din pariul total;
 • J:  până la 1.10x din pariul total;
 • 10:  până la 1.05x din pariul total;
 • 9:  până la 1x din pariul total;

Trebuie să mai știi că simbolul special xBomb Wild poate înlocui orice alt simbol de pe ecranul de joc, mai puțin pe cel Bonus. 

Fire in the Hole xBomb slot review

Dacă vrei să experimentezi pentru câteva minute viața de miner, atunci trebuie să încerci Fire in the Hole xBomb online! Datorită minei de pe fundal și a coloanei sonore, te vei simți cu adevărat un căutător de aur. Simboluri specifice precum sfoara, târnăcopul sau felinarul te vor ajuta să formezi combinații câștigătoare pe cele 46.656 linii de plată. 

Pe lângă simbolurile clasice, nu uita și de cele speciale, care fac lucrurile și mai interesante. Amintim aici simbolul xBomb Wild, care elimină simbolurile de lângă el și crește valoarea multiplicatorului. 

Cu siguranță nu trebuie să ratezi un astfel de joc plin de caracteristici unice, așa că încearcă acum Fire in the Hole xBomb gratis! 

Q&A Fire in the Hole xBomb

 • Poți juca Fire in the Hole xBomb online pe un pariu minim de 1.00 credit.

 • Da. La noi pe site poți testa oricând varianta demo a jocului, fără depunere.

 • Jocul începe cu 64 linii de plată, care se pot extinde până la 46.656.

 • Da. Poți juca Fire in the Hole xBomb demo atât de pe desktop, cât și de pe mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 3.5 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.06%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii46656 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterNu
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top