El Paso Gunfight xNudge no limit demo

El Paso Gunfight xNudge

Păcănelele cu tematică western au devenit din ce în ce mai populare printre jucători și tocmai de aceea, astăzi îți vom prezenta un astfel de joc. Este vorba despre El Paso Gunfight xNudge de la Nolimit City, care în doar câteva clipe, te trimite direct într-un salon din Vestul Sălbatic. Mai exact, ecranul de joc este așezat deasupra unui bar din Texas, printre sticle și halbe de bere, iar pe fundal se aude o muzică specifică zonei.

El Paso Gunfight xNudge online pe lângă design-ul impresionant, are și o mulțime de funcții speciale, printre care se numără: simbolul Wild, Scatter, rotiri gratuite și multiplicatorul. Jocul începe cu 216 linii de plată și poate ajunge până la 43334 linii, după activarea funcțiilor bonus. Cu atât de multe caracteristici unice, ar fi păcat să nu încerci și tu acest slot plin de acțiune semnat de Nolimit. Testează-l acum gratis pe Cazino.ro!

Caracteristici El Paso Gunfight xNudge online

Structura jocului El Paso Gunfight xNudge online nu este deloc una obișnuită și vei înțelege imediat de ce spunem asta. Ei bine, poți să joci slotul în configurația ta preferată! Poți alege dintre varianta 4-3-3-3-2, care este mai puțin volatilă sau configurația 2-3-3-3-4, mai volatilă. Prima variantă are simbolul Deputy Badge pe prima rolă și simbolul Marshal Badge pe ultima, în timp ce a doua variantă are Marshal pe prima și Deputy pe ultima. Dacă este activată funcția Gunfight Spins, poți să configurezi jocul în ce mod vrei, cu excepția Drunken Gundfiguth&R..spins. 

Liniile de plată sunt și ele diferite de alte pacanele online. Așa cum îți spuneam încă din introducere, jocul începe cu 216 linii de plată, care pot deveni 43334, dacă sunt activate funcțiile bonus. Așadar, mai multe posibilități de câștig la El Paso Gunfight xNudge demo!

RTP-ul jocului este de 96,05%, unul destul de bun, care dovedește că El Paso Gunfight xNudge plătește bine atunci când sunt obținute combinațiile câștigătoare. Fiind un slot destul de complex, îți recomandăm să începi cu varianta demo, fără depuneri. Aceasta te ajută să te obișnuiești cu funcțiile jocului și în tot acest timp, nu riști să pierzi bani reali din cont. 

Rotiri gratuite El Paso Gunfight xNudge

Prima funcție specială despre care vom discuta este cea de rotiri gratuite, care în acest slot are denumirea de ,,Gunfight Spins”. Ea este declanșată de 3 simboluri Scatter apărute pe rolele din mijloc. Acestea îți aduc 8 rotiri Gunfight, în timpul cărora cele 3 Scatter vor deveni Jumping Wild. Dacă mai obții un simbol Deputy Badge sau Marshal Badge, vei mai primi câte o rotire bonus. Un simbol Stoudenmire Wild obținut pe o rolă cu Jumping Wild îți va dubla valoarea multiplicatorului.

O altă funcție specială cu rotiri este ,,Deputy or Marshal Gunfight Spins’’. Este declanșată tot de 3 simbolrui Scatter obținute pe rolele din mijloc, dar mai este nevoie și de un simbol Badge. Toate aceste simboluri îți vor aduce 9 runde bonus. La fel ca și în cazul Gunfight Spins, Scatters vor deveni Jumping Wild, iar Stoudenmire Wild îți poate dubla multiplicatorul.

Cel mai mare număr de rotiri îl poți primi la El Paso Gunfight xNudge demo atunci când obții 3 simboluri Scatter pe rolele din mijloc și 2 Badges. Această funcție are denumirea de ,,Drunken Gundfiguth&R..spins’’ și îți aduce 10 runde bonus. În timpul acesteia, ecranul se extinde până la 4-3-3-3-4, deci va face loc mai multor combinații câștigătoare. 

Funcția Stoudenmire xNudge Wilds

Aceasta este funcția multiplicatorului, care este declanșată de simbolurile Wild. Mai exact, ai nevoie de un simbol Wild plasat pe rolele 2, 3 și 4 și cu o înălțime de 3 rânduri. Pentru fiecare deplasare a simbolului Stoudenmire Wild, valoarea multiplicatorului crește cu 1x. Simbolul Wild poate înlocui orice alt simbol de pe grila de joc, mai puțin pe cel Scatter și Badge. 

Funcția Deputy and Marshal Raid

O altă funcție interesantă în El Paso Gunfight xNudge online este Deputy and Marshal Raid. Simbolurile Deputy Badge aterizate pe ecran vor transforma simbolurile cu valoare scăzută într-un alt simbol aleatoriu, iar Badge va deveni la rândul lui acel simbol. Vestea bună este că același lucru se întâmplă și în cazul simbolurilor cu valoare mare, adică Deputy Badge ia valoarea lor. Mai mult, în timpul acestei funcții, structura jocului se deschide până la 4-3-3-3-4. 

Funcția de Respin

Ultima funcție din joc este cea de rotiri repetate, declanșată prin obținerea celor 5 personaje, a Stoudenmire Wild și a 4 simboluri cu valoare mare. În timpul acestei rotiri repetate, acest simbol Wild va acoperi toate cele 3 role din mijloc, iar multiplicatorul său va rămâne activ până la finalul funcției.

Mize, simboluri și câștiguri El Paso Gunfight xNudge 

Miza minimă pe care poți juca El Paso Gunfight xNudge online este de 0,25 credite, iar cea maximă de 50 credite. Pariul poate fi setat foarte simplu, apăsând pe moneda care se află în meniul de jos. În continuare îți vom spune cum plătește fiecare simbol de pe ecran.

 • Campbell: până la 6x din pariul total;
 • Krempkau: până la 3.2x din pariul total;
 • Hale: până la 2.4x din pariul total;
 • Bystander: până la 2x din pariul total;
 • A: până la 1x din pariul total;
 • K: până la 0.92x din pariul total;
 • Q: până la 0.88x din pariul total;
 • J: până la 0.84x din pariul total;
 • 10: până la 0.80x din pariul total;

Alte jocuri la fel de interesante de la Nolimit City sunt și următoarele: Legion X, Barbarian Fury și Misery Mining. Încearcă-le pentru mai multă distracție la păcănele online!

El Paso Gunfight xNudge slot review

El Paso Gunfight xNudge online este un slot plin de funcții speciale, care este mai potrivit pentru jucătorii cu experiență. Spunem asta deoarece jocul este plin de surprize încă de la primele rotiri. Structura sa nu este deloc una obișnuită, ci din contră. Poți alege configurația în funcție de nivelul de volatilitate dorit, aceasta putând fi de 4-3-3-3-2 sau de 2-3-3-3-4. 

Caracteristicile speciale nu se opresc însă la structură! Urmează multe altele: rotiri gratuite, funcția de respin, multiplicatori și funcția Deputy and Marshal Raid. Toate acestea îți cresc șansele de câștig, iar distracția ajunge la următorul nivel. Dacă îți dorești un joc desprins direct din Vestul Sălbatic, atunci încearcă El Paso Gunfight xNudge gratis pe Cazino.ro!

Q&A El Paso Gunfight xNudge

 • Pariul minim la El Paso Gunfight xNudge online este de 0.25 credite, iar cel maxim de 50 credite.

 • Jocul are următoarele funcții speciale: simbolul Wild, Scatter, rotiri gratuite, multiplicator, respin, role extinse, Nudges, Deputy and Marshal Raid.

 • Da. Jocul poate fi încercat atât de pe desktop, cât și de pe telefon la aceeași calitate.

 • El Paso Gunfight xNudge online are un RTP de 96,05%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 7

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.05%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii43334 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top
X