Serial demo nolimit city

Serial Demo

Serial este un joc de pacanele online dezvoltat și oferit de către NoLimit, care are unul dintre cele mai mari câștiguri posibile dintre toate jocurile de cazino. Câștigul maxim înregistrat vreodată este de 74,800x miza pariată.

Jocul se desfășoară pe un ecran special cu 5 role și 4 linii, care începe sub formula 3-3-3-3-3. Rândurile și rolele se pot extinde până la 5-7-7-7-5 pe baza funcțiilor speciale care se activează în joc. În cadrul jocului există un număr total de 243 linii de plată.

Slotul Serial aduce o multitudine de funcții speciale despre care vom vorbi în această recenzie Serial. Poți beneficia de bonus cu rotiri gratuite, de funcția Respin sau de funcții speciale care cresc numărul de linii și în mod proporțional și câștiguri.  

Citește întreaga recenzie pentru a învăța cum să joci Serial!

Cum joci Serial pacanele online

În mod clar jocul de pacanele Serial online este unul dintre cele mai complicate sloturi oferite de cazinourile online. Dacă în cazul unui slot clasic îți dai seama după câteva rotiri cum stau lucrurile, aici totul este diferit. Există atât de multe funcții speciale, iar jocul de bază se modifică atât de des, încât nu vei știi niciodată cât câștigi, iar asta este extrem de palpitant.

Cel mai indicat ar fi să încerci prima dată Serial demo. În acest fel te asiguri că nu pierzi nici un ban și în același timp te obișnuiești cu jocul. Vei găsi acest slot împreună cu multe alte pacanele gratis de la NoLimit, dar și de la alți provideri populari. Încearcă orice joc îți dorești, în mod gratuit, fără a fi necesar să îți deschizi un cont.

Serial mize, simboluri și câștiguri

Jocul de pacanele online Serial oferă un RTP de 96.07%, are un nivel de volatilitate ridicat spre foarte ridicat și o posibilitate de câștig maxim de 74,800x miza pariată. Posibilitatea de a obține un câștig este de 27.59%, așa încât cam tot a patra învârtire ar trebui să aducă un premiu. Șansa de a câștiga rotirile gratuite este una foarte bună, de 1 la 243.

Este greu de definit o tematică pentru acest joc, care are simboluri în formă de zombie și pare că investighează o crimă. Chiar și așa, coloana sonoră este una incredibilă care reflectă perfect tematica abordată. Pe lângă aceasta, trebuie să menționăm calitatea graficii și unicitatea simbolurilor, care fac din Serial un slot de top.

Așa cum menționam inițial, în cadrul jocului există o mulțime de funcții speciale. Vom încerca să o explicăm pe fiecare cât mai bine în cele ce urmează:

  • xWays – dezvăluie între 2 și 4 simboluri identice; dacă pe ecran apar mai multe simboluri xWays, toate vor dezvălui același simbol.
  • xNudge Wild – este un simbol wild de tip stacked care devine total vizibil mereu și care apare pe rolele 2-4; fiecare câștig crește multiplicatorul cu 1.
  • Wild – este un simbol wild obișnuit care înlocuiește simbolurile de plată
  • xSplit Wild – este defapt un 2x Wild care apare doar pe ultima rolă și dublează toate simbolurile de pe linia pe care apare.
  • Caracter – unul dintre simbolurile de caractere premium va ajunge în căsuțele speciale blocate.

Bonus și rotiri gratuite Serial

Atunci când vine vorba despre bonus și rotiri gratuite Serial, lucrurile devin și mai complicate. În primul rând, există o funcție de respin care apare de fiecare dată când pe ecran există o formație câștigătoare. Astfel, primești rotiri gratuite până când la formație existentă nu se mai adaugă nici un simbol nou. În același timp, la fiecare rotire se eliberează căsuțele blocate de pe o rola.

În cadrul slotului există un simbol scatter care poate să apară pe rolele 2, 3 și 4, sub forma unui afiș cu o femeie. Dacă pe ecranul de joc apar două simboluri, acestea se modifică în xWays. În cazul în care primești 3 scattere, începe funcția bonus “The Search”. Numărul de rotiri gratuite pe care îl primești este înscris pe scattere. Simbolul xSplit în timpul funcției bonus oferă încă 2 rotiri gratuite.

Serial slot review

Probabil că scrierea acestei recenzii Serial a fost cea mai dificilă dintre toate pe care le-am făcut până acum. Jocul este atât de complex, încât chiar și jucătorii cu multă experiență nu cunosc încă toate funcțiile speciale ale slotului. Însă, toate acestea funcții fac ca experiența utilizatorului să fie una memorabilă. Nu uita că ai o șansă să câștigi în orice moment premiul cel mai de până la 74,800x miza pariată.

În cazul în care Serial pacanele online ți-a plăcut, te sfătuim să încerci și Disturbed sau San Quentin, un alt slot excepțional oferit de către NoLimit.

Q&A Serial

  • Câștigul maxim pe care îl poți obține la jocul de pacanele Serial este de 74,800x miza pariata.

  • Poți juca demo Serial gratuit pe cazino.ro, alături de alte sloturi demo.

  • Serial slot online oferă un RTP 96.07% și are un nivel de volatilitate ridicat, spre foarte ridicat.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.07%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii243
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

Red Fate 20 demo
Pate Play

Red Fate 20

Joaca Magellan demo online
Amusnet (EGT)

Magellan

To top