Tomb of Nefertiti pacanele gratis

Tomb of Nefertiti

Îți era dor de un joc cu tematică egipteană, care reușește să te teleporteze imediat într-o cu totul altă lume? Atunci trebuie să încerci Tomb of Nefertiti, produs de Nolimit City. Muzica de pe fundal, toate elementele grafice și simbolurile egiptene reușesc să te cucerească încă de la primele rotiri. 

Slotul este plin de funcții speciale, printre care se numără simbolul Wild, rotirile repetate, multiplicatorul și altele despre care vom discuta mai multe astăzi. Structura jocului este simplă, deci Tomb of Nefertiti poate fi testat atât de jucătorii noi, cât și de cei mai experimentați. Încearcă-l acum gratis, fără depunere și fără înregistrare pe Cazino.ro!

Caracteristici Tomb of Nefertiti online

Structura jocului este de 5 role și 3 rânduri, tocmai de aceea Tomb of Nefertiti este potrivit chiar și pentru jucătorii care nu au experiență la pacanele online. Liniile de plată sunt în număr de 20 în jocul de bază, dar pot ajunge la 40 în timpul funcției speciale Raider Spins. Despre această caracteristică, dar și despre altele la fel de interesante vom discuta puțin mai târziu în acest articol. Acum hai să îți spunem care este rata de plată în jocul produs de Nolimit City, dar și cât de ușor poți ajunge la combinațiile câștigătoare!

RTP-ul jocului este de 96,19%, un procent foarte bun, care încadrează Tomb of Nefertiti în categoria de pacanele cu RTP mare. Pentru mai multe astfel de sloturi, te invităm să explorezi colecția disponibilă la noi pe site. În ceea ce privește volatilitatea, aceasta este destul de ridicată, așa că va trebui să aștepți destul de mult până când jocul de pacanele Tomb of Nefertiti va plăti. Pentru a nu pierde credite reale din contul tău, îți recomandăm să joci varianta demo, care nu necesită nici măcar o depunere din partea ta. 

Bonus și rotiri gratuite Tomb of Nefertiti

Una dintre cele mai interesante funcții ale jocului este Raider Spins, care este activată de 3 sau mai multe simboluri Bonus. Cele 3 simboluri îți vor oferi pentru început 10 rotiri gratuite, iar fiecare simbol Bonus apărut pe parcursul rundelor, îți mai aduce 5 rotiri. Fiecare rotire Raider va activa și funcția Wild Raider și va adăuga pe ecranul de joc cel puțin un simbol Wild. Ce este foarte important de menționat este că în timpul funcției Raider, liniile de plată devin 40 și valoarea multiplicatorului nu are limită.

O altă funcție specială pe care o întâlnim în joc este cea de Respin. Fiecare câștig pe care îl obții activează rotiri repetate pentru pozițiile care au plătit. În acest timp, multiplicatorul crește cu 1x la fiecare rotire, putând ajunge până la 3x în jocul de bază. În secvența Raider Spins, acesta nu are limită. Hai să îți spunem mai multe și despre caracteristica Raider Spins!

Funcția pe care am menționat-o mai devreme, Wild Raider, se poate activa oricând în jocul de bază. Când aceasta este activă, pe cele 3 role din mijloc pot apărea până la 9 simboluri Wild. 

Ultima caracteristică specială este Curse of Nefertiti, care poate porni oricând în jocul de bază, la fel ca Wild Raider. În timpul acesteia, toate pozițiile din cele 3 role de la mijloc vor dezvălui același simbol. Poate fi vorba de orice simbol din joc, mai puțin de cel Bonus. Dacă ai noroc, poate vei obține și pe prima rolă același simbol, iar câștigurile vor deveni și mai consistente!

Mize, simboluri și câștiguri Tomb of Nefertiti

Miza poate fi setată foarte ușor la Tomb of Nefertiti online, doar apăsând pe moneda situată în partea din stânga jos a ecranului de joc. Poți paria pe minim 0.20 credite și pe maxim 100 credite, așa că oricine poate juca acest slot, indiferent de bugetul disponibil. A venit momentul să îți spunem și cât plătește fiecare simbol din Tomb of Nefertiti!

 • Zeul Ra: 25x din pariul total;
 • Zeul Anubis: 12.5x din pariul total;
 • Scarabeu: 10x din pariul total;
 • Pisica egipteană: 7.5x din pariul total;
 • Vasul: 5x din pariul total;
 • Litera A: 4x din pariul total;
 • Litera K: 3.5x din pariul total;
 • Litera Q: 3x din pariul total;
 • Litera J: 2.5x din pariul total;
 • 10: 2x din pariul total;

Tomb of Nefertiti slot review

Tomb of Nefertiti online este slotul care te va cuceri din primele momente cu grafica sa impresionantă și cu multiplele funcțiile speciale. Ai văzut deja câte caracteristici are, de la rotiri gratuite, la multiplicatori, așa că nu ai niciun motiv pentru care să nu încerci jocul produs de Nolimit City.

RTP-ul său reprezintă un alt aspect pozitiv, care ne arată cât de profitabil poate fi slotul. Toate aceste caracteristici contribuie la o experiență reușită de joc, din care câștigurile nu vor lipsi. Descoperă comorile ascunse în Tomb of Nefertiti gratis, alături de zeii egipteni Ra și Anubis!

Q&A Tomb of Nefertiti

 • Da. Poți testa Tomb of Nefertiti demo la noi pe site, fără nicio depunere.

 • Poți juca acest slot pe cel puțin 0.20 credite.

 • Tomb of Nefertiti online are următoarele caracteristici speciale: simbolul Wild, Wild Raider, Scatter, multiplicator, rotiri gratuite, rotiri repetate, Curse of Nefertiti.

 • Da. Jocul poate fi accesat cu ușurință și de pe orice dispozitiv mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.19%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu tema egipteana
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top