Pearl harbor demo

Pearl Harbor

Pearl Harbor este un joc de pacanele online cu tematică japoneză de război, care include două funcții bonus, ce pot fi câștigate sau cumpărate, dar și mai multe funcții speciale.

Providerul de jocuri de cazino NoLimit City ne uimește de fiecare dată cu sloturile pe care reușește să le dezvolte. Pearl Harbor este un joc pe care mai degrabă îl trăiești de cât îl joci. Experiența de joc este electrizantă, iar câștigul maxim posibil este unul fabulos, de până la 41,127x miza.

Slotul are un ecran de joc special cu 7 role și 7 linii, fără a avea linii de plată. Câștigurile apar atunci când pe ecran există cel puțin 5 simboluri de același tip unul lângă celălalt. Jocul de bază începe cu un ecran de joc cu doar 3×3 role, care se află în centrul unei ținte. Acesta se extinde atunci când se activează anumite funcții speciale. 

Dacă ți-a plăcut slotul D-Day, care are tot o tematică cu război, probabil că Pearl Harbor ți se va părea și mai impresionant!

Cum joci Pearl Harbor pacanele online

Pearl Harbor online este unul dintre acele sloturi pe care trebuie să le joci că să le înveți. Chiar dacă am încerca să îți explicăm în cuvinte, jocul este atât de complex încât nu vei înțelege toate funcțiile acestuia. Există atât de multe funcții speciale și totul se întâmplă așa de rapid, încât fiecare rotire este una extrem de palpitantă.

Atunci când vrei să încerci un astfel de slot este obligatoriu să îl joci prima dată în varianta de pacanele demo. În caz contrar, nu vei știi care sunt regulile jocului și este posibil să pierzi bani până înveți ce și cum trebuie să faci. Pearl Harbor demo este disponibil în mod gratuit și poți să îl joci fără a fi necesar să îți faci cont pe vreo platformă.

Pearl Harbor mize, simboluri și câștiguri

Pearl Harbor este unul dintre puținele sloturi care au un nivel de volatilitate extrem. Asta înseamnă că în orice moment poți obține câștiguri fabuloase, dar în egală măsură poți să și pierzi mult dacă jocul nu plătește. RTP-ul oferit este unul foarte bun, de 96.21%, iar câștigul maxim posibil atinge cote înalte, fiind de până la 41,127x miza. 

Simbolurile din cadrul jocului sunt reprezentante tematicii și au legătură cu bătălia din cel de al doilea război mondial desfășurată în Japonia. Vei vedea o multitudine de rachete, bombe, piloți de avion și simboluri japoneze. Pe lângă acestea există funcții speciale precum: xBomb Wild Multiplier, xSplit sau Colossal Symbol care oferă oportunități crescute de câștig.

Bonus și rotiri gratuite Pearl Harbor

În cadrul jocului de pacanele Pearl Harbor vei întâlni două tipuri de bonus cu rotiri gratuite diferite: DogFight și Tora! Tora! Tora!. Acestea se câștigă atunci când pe ecran apar 3 sau 4 scattere pentru fiecare tip de bonus sau pot fi cumpărate. Valoarea de cumpărare pentru Dogfight este de 60x miza, iar pentru Tora! Tora! Tora! de 712x miza.

  • DogFight Bonus – Funcția este una de tip Respin, în care pornești cu 3 rotiri gratuite și un multiplicator variabil. De fiecare dată când pe ecran mai apare cel puțin o valoare nouă, aceasta se adaugă la multiplicator sau îl înmulțește și numărul rotirilor se resetează. La final, valoarea multiplicatorului se înmulțește cu miza pentru a determina câștigul.
  • Tora! Tora! Tora! Bonus – Ecranul de joc este la fel ca cel din DogFight, dar linia din mijloc este una specială. Atunci când pe aceasta apare un multiplicator acesta va completa și câmpul de pe linia de deasupra. De asemenea, simboluri de tip multiplicator înmulțesc valoarea tuturor celorlaltor căsuțe care se completează pe ecran. 

Pearl Harbor slot review

Probabil am putea scrie o carte despre jocul de pacanele Pearl Harbor online. Acesta este cel mai complex slot pe care am avut ocazia să îl jucăm vreodată, dar și cel mai interesant. Experiența de joc unică te face să trăiești la maxim fiecare rotire și să te bucuri cu adevărat de joc. Nimic nu este mai plăcut decât să îmbini distracția cu posibilitatea unui câștig imens. 

Rămâi aproape și pregătește-te pentru următorul slot cu o volatilitate extremă, The Border, un joc nou oferit de către NoLimit City.

Q&A Pearl Harbor

  • Câștigul maxim Pearl Harbor este de 41,127x miza pariata.

  • Poți câștiga două tipuri de bonus Pearl Harbor: DogFight și Tora! Tora! Tora!. Acestea le poți și cumpăra pentru 60x miza, respectiv 712x miza.

  • Da, pe cazino.ro poți juca demo Pearl Harbor gratuit și fără cont.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 1

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.21%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role7
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top