The border demo xways

The Border

The Border este un joc de pacanele online care are inclusă funcția xWays, dezvoltat de către NoLimit City. Jocul oferă două bonusuri cu rotiri gratuite, dar și multe alte funcții speciale.

În ultima recenzie am vorbit despre un slot fabulos, Pearl Harbor, iar astăzi îți vom prezenta un alt joc de pacanele incendiar. The Border este un slot cu tematică mexicană, care oferă un câștig maxim posibil fabulos de 44,288x miza.

La prima vedere grafica slotului nu pare una foarte de calitate, dar considerăm că tocmai acest lucru completează tematica mexicană a jocului. Simbolurile sunt construite cu culori foarte puternice, iar coloana sonoră face totul mult mai palpitant.

Dacă vrei să trăiești o experiență autentică din lumea mexicană precum cea din seriale, joacă și tu The Border!

Cum joci The Border pacanele online

În cadrul funcției de bază, jocul se desfășoară pe un ecran cu 6×6 role. Nu există un număr fix de linii de plată, deoarece acestea se schimbă în funcție de modul în care acționează funcția xWays. Funcția bonus poate fi câștigată sau cumpărată pentru 98x miza sau 914x miza.

Probabil deja totul ți se pare foarte complicat, mai ales dacă nu ai mai jucat astfel de sloturi. The Border este cu adevărat un joc complex, așa că cel mai bine ar fi să încerci prima dată pacanele The Border demo. Atunci când optezi pentru un joc de pacanele demo, poți să înveți toate regulile jocului în timp ce te bucuri de aceeași experiență de joc, fără a risca bani reali.

The Border mize, simboluri și câștiguri

Este esențial să citești acest capitol cu mare atenție pentru a înțelege cât mai bine funcțiile slotului. În primul rând, trebuie să știi că jocul are un nivel de volatilitate ridicat și oferă un RTP de 96.17%. Aceste caracteristici sunt esențiale pentru a vedea nivelul de risc al jocului și posibilitatea de câștig pe care ți-o oferă.

Simbolurile din joc sunt reprezentate de către diverse animale pe care le găsești la granița Mexicului precum șarpele sau scorpionul și de personaje mafiote din lumea cartelurilor. Câștigurile se obțin atunci când oriunde pe ecran există cel puțin 5 simboluri identice alăturate. Simbolurile câștigătoare dispar și altele coboară din partea de sus a ecranului.

Jocul de The Border este un slot de tip xWays, o categorie de jocuri speciale a celor de la NoLimit City, care aduce o mulțime de funcții bonus. Acestea sunt: xWays, xSplit, xNudge Cluster Wild, xBomb Wild, xCluster și BOOSTED xRIP. Înainte de a juca citește descrierea fiecărei funcții și încearcă să o înțelegi în timpul jocului.

Bonus și rotiri gratuite The Border

The Border online îți pune la dispoziție două funcții bonus pe care le poți câștiga sau cumpăra: Mule Spins și Coyote Spins. Uite care sunt regulile de joc pentru fiecare și cât costă să le cumperi:

  • Mule Spins: 6 scattere activează bonusul cu 10 rotiri gratuite 

Atunci când în cluster există simbolul xWays acesta infecteaza simbolurile înainte de acțiunea xSplit sau xNudge; prin apariția scatterelor suplimentare bonusul se upgradeaza și devine Coyote Spins.

  • Coyote Spins: 7 sau mai multe scattere activează bonusul cu 12 rotiri gratuite sau mai multe

Simbolul xWays infectează toate simbolurile din cluster și devine sticky multiplier, iar xBomb este multiplicator special. Pe durata bonusului valoarea multiplicatorului nu se resetează. 

The Border slot review

Ne este greu să găsim cuvinte pentru a descrie în totalitate experiența de joc oferită de The Border. Pe lângă faptul că slotul în sine este încântător și oferă un nivel de adrenalina maximă, câștigurile mari și foarte mari sunt la tot pasul. Indiferent de tipul de jocuri de păcănele pe care le preferi, trebuie măcar o dată să încerci și jocul The Border online.

Este foarte posibil ca la început să nu înțelegi toate regulile jocului The Border. Începe încet jucând pe o miză mică sau încearcă jocul în varianta demo. Oricât de complicat pare, merită cu siguranță să îți încerci norocul pentru a câștiga marele premiu de 44,288x miza.

Dacă The Border ți se pare un joc prea complicat, poți să încerci Karen Maneater, un slot la fel de palpitant, dar nu chiar așa de complex.

Q&A The Border

  • Poți juca demo The Border gratuit pe cazino.ro, unul dintre cele mai bune site-uri de pacanele gratis din România.

  • The Border slot online are un RTP de 96.17% și un nivel de volatilitate ridicat.

  • Jocul de pacanele The Border online are două funcții bonus: Mule Spins și Coyote Spins.

  • Câștigul maxim The Border este de 44,288x miza.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.3 / 5. Voturi: 4

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.17%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

To top