Das xBoot pacanele demo

Das xBoot

Slotul pe care urmează să ți-l prezentăm astăzi este inspirat dintr-un film german de război, produs în 1981, Das Boot. Producătorul Nolimit City a reușit să surprindă perfect în Das xBoot online atmosfera tensionată dintr-un submarin de război. Grafica, simbolurile cu echipajul navei și sunetele de pe fundal, reușesc să te trimită înapoi în acea perioadă pe toată pe durata jocului.

Das xBoot poate fi încercat atât de fanii filmului, cât și de cei care vor să descopere un joc cu adevărat unic. Poate după ce îl joci, chiar vei fi curios să afli mai multe despre cel de-al Doilea Război Mondial. Jocul nu duce lipsă nici de funcții speciale, cum ar fi simbolul Wild, Scatter sau rotiri gratuite. Așadar, pe lângă experiența unică de joc, așteaptă-te la potențiale câștiguri substanțiale! Încearcă acum Das xBoot gratis pe Cazino.ro, fără nicio depunere!

Caracteristici Das xBoot online

Nu doar tema jocului este unică, ci și structura sa. Formatul rolelor este de 2-3-4-4-3-2, iar simbolurile pot forma câștiguri oriunde pe rolele adiacente, începând cu rola cea mai din stânga. De aici rezultă și 576 moduri de câștig, care însă pot crește până la 75.712. Deci, după cum vezi, structura jocului de pacanele Das xBoot reprezintă o altă caracteristică specială, pe lângă funcțiile despre care urmează să vorbim mai târziu în articolul de astăzi.

Deși are atât de multe potențiale linii de plată, trebuie să ții cont de volatilitatea jocului, care este una ridicată. Asta înseamnă că trebuie să aștepți destul de mult ca simbolurile de pe ecran să plătească. Tocmai pentru a evita eventuale pierderi, îți recomandăm să încerci varianta Das xBoot gratis la noi pe site! Astfel te obișnuiești cu funcțiile jocului și bugetul tău rămâne intact!

RTP-ul acestui joc de pacanele este de 96,03%, un procent bun, care ne demonstrează cât de profitabil poate fi jocul. Deși poate că vei aștepta mai mult decât de obicei după câștiguri, fii sigur că acestea vor merita! Dacă vrei să testezi și alte păcănele cu RTP mare, te invităm să arunci o privire la noi pe site pentru mai multe nume de la producători celebri!

Bonus și rotiri gratuite Das xBoot 

Una dintre funcțiile cele mai importante în Das xBoot online este cea de rotiri gratuite. Ai nevoie de 3 simboluri Bonus în jocul principal pentru a declanșa 8 Silent Hunter Spins și de 4 simboluri Bonus pentru a declanșa 8 Wolf Pack Spins. Poate că te întrebi ce presupun aceste funcții, așa că hai să îți explicăm!

 • Silent Hunter Spins

Această funcție presupune ca rola 3 de joc să se extindă pe 8 poziții, permițând unui nou simbol Periscope Wild să apară pe aceasta. Dacă ai norocul ca și pe rolele 1 și 2 să existe simboluri conectate, atunci se va activa o secvență de lansare. Mai exact, în periscop se va stabili o țintă și acolo se va lansa torpila. Dacă ținta este nimerită, acest Wild se va extinde până la rola cea mai de sus și până la cea mai de jos. Fiecare deplasare a simbolului pe ecranul de joc îți va aduce un câștig în plus. 

De fiecare dată când ținta este atinsă de torpilă, vei primi un multiplicator lipicios, care va crește valoarea multiplicatorului cu 1x pentru restul rotirilor din secvența Silent Hunter Spins. Dacă ținta este ratată, acest Periscope Wild devine un simplu Wild. În dinamica jocului sunt importante și simbolurile Bombă, care au aceeași funcție de creștere a multiplicatorului cu 1x.

 • Wolf Pack Spins

Dacă pe rolele 2-5 apare un tub de torpilă, acolo va apărea și simbolul Torpedo Wilds. Acest tip de Wild poate înlocui orice simbol de pe grila de joc, mai puțin pe cel Bonus. Pe rolele 2 și 5, Torpedo Wilds va așeza un simbol 1x Ways, care se va activa odată cu umplerea torpilei. Același lucru se va întâmpla și dacă simbolul apare pe rolele 3 și 4. Valoarea maximă la care poate ajunge torpila este de 9x.

 • xNudge Wild

O altă funcție din joc este xNudge Wild, care poate apărea doar pe rolele 3 și 4. Singura excepție o face în secvența Silent Hunter Spins, când poate ateriza doar pe rola 4. Această funcție este activată atunci când un simbol Wild se întinde pe 4 rânduri, crescând valoarea multiplicatorului cu 1x la fiecare deplasare. 

 • xBomb Wild Multiplier

După cum ți-am spus deja, simbolul Wild poate înlocui orice alt simbol de pe ecran, cu excepția celui Bonus. Acum hai să îți spunem și despre funcția xBomb Wild Multiplier! Acest tip de Wild va exploda toate simbolurile care nu sunt câștigătoare dintr-o rundă de joc, mai puțin pe cele Bonus și pe cele Wild. După fiecare explozie, valoarea multiplicatorului va crește cu 1x și valoarea sa va fi redirecționată către secvența Silent Hunter Spins sau Wolf Pack Spins.

Mize, simboluri și câștiguri Das xBoot

Miza minimă pe care poți juca Das xBoot online este de 0.25 credite, iar cea maximă de 6.25 credite. Pariul poate fi ajustat foarte ușor din partea stânga jos a ecranului de joc. În continuare îți vom spune și cât plătește fiecare simbol în parte! 

 • Căpitanul: 20x din miza totală;
 • Bărbatul pe fundal roșu: 10x din miza totală;
 • Bărbatul pe fundal mov: 4.80x din miza totală;
 • Bărbatul pe fundal verde: 4.00x din miza totală;
 • Bărbatul pe fundal albastru: 3.20x din miza totală;
 • Literele A și K: 2.80x din miza totală;
 • Literele Q și J: 2.00x din miza totală;
 • Numărul 10: 1.40x din miza totală.

Das xBoot slot review

Dacă îți dorești să te teleportezi în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, acest slot inspirat dintr-un film de război este alegerea perfectă. Pe tot parcursul jocului vei simți suspansul specific acelor vremuri, mai ales dacă ții sonorul pornit. Sunetele de pe fundal te introduc imediat în atmosfera aceea tensionată, iar celelalte elemente reușesc să contribuie cu succes la asta.

Das xBoot online este unul dintre cele mai interesante jocuri de pacanele Nolimit City. Producătorul ne-a obișnuit deja cu temele mai puțin obișnuite pe care le abordează adesea în sloturile sale, dar iată că de data aceasta a reușit să ne surprindă cu adevărat. Pășește acum în submarinul virtual și trăiește clipe pline de emoție alături de echipajul aflat la bordul Das xBoot online!

Q&A Das xBoot

 • Da. La noi pe site poți testa varianta demo a slotului, fără nicio depunere.

 • Poți juca acest slot pe minim 0.25 credite.

 • Das xBoot slot online are următoarele funcții speciale: simbolul Wild, Scatter, multiplicator, Silent Hunter Spins, Wolf Pack Spins, xNudge Wilds, xWays, xBomb Wild Multiplier.

 • Da. Jocul de pacanele Das xBoot este compatibil cu orice dispozitiv mobil.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.03%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
📈 Linii75712 Variabile
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role6
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa
💰 JackpotNu

Mai multe Pacanele Demo

To top
X