Legion x demo

Legion X

Legion X este un joc de pacanele online din categoria xWays, dezvoltat și oferit de către NoLimit City. Citește această recenzie pentru a afla tot ceea ce trebuie să știi despre acest slot și despre modul în care poți obține câștigul maxim de 31,000x miza.

Inspirat probabil din celebrul joc de pacanele Disturbed, Legion X își aduce amprenta unică și promite o experiență de joc de înalt nivel. În cadrul slotului există 4 tipuri de bonus cu rotiri gratuite pe care îl poți câștiga sau cumpăra. Fiecare bonus aduce funcții speciale câștigătoare.

Din punct de vedere grafic slotul pare cumva demodat, dar aceasta a fost intenția providerului. Simbolurile contribuie în mod direct la creșterea nivelului de adrenalină și creează o tematică oarecum înfricoșătoare, perfectă pentru iubitorii de jocuri horror.

Ești pregătit să iei parte la această luptă înfricoșătoare și să câștigi la Legion X?

Cum joci Legion X pacanele online

Dacă ai mai jucat jocuri oferite de către NoLimit City nu ar trebui să ai probleme să joci Legion X pacanele online. În cazul în care nu ai făcut-o, aceste jocuri includ foarte multe funcții speciale. Vei avea nevoie de ceva timp până să te obișnuiești și să înțelegi fiecare regulă. Asta te va ajuta să îți faci un plan clar de joc și să crești șansele de câștig.

Există însă o soluție și dacă ești în cea de a doua categorie. Intră pe un site de pacanele gratis unde poți să încerci Legion X demo. Nu există limită de timp, poți juca pe orice miză și nu trebuie să plătești nimic. Desigur, nu poți să câștigi bani reali, dar experiența de joc este identică și vei învăța fiecare regulă foarte bine.

Legion X mize, simboluri și câștiguri

Legion X face parte din categoria sloturilor cu volatilitate extremă, ceea ce se traduce în riscuri mari și câștiguri mari. RTP-ul jocului, adică procentajul de bani din pierderile avute care se întoarce la tine este de 96.04%. Toate acestea conduc la un câștig maxim posibil pe care îl poți obține în funcția bonus de 31,000x miza pariată.

În cadrul jocului vei întâlni 5 simboluri standard: 10, J, Q, K și A, precum și 5 simboluri premium: un fel de personaje înfricoșătoare cu diferite măști. Pentru a înregistra un câștig ai nevoie de cel puțin 3 simboluri identice pe o linie de plată. Slotul Legion X începe în ecranul de bază cu 72 de moduri de plată, care cresc prin funcțiile xWays.

Bonus și rotiri gratuite Legion X

Așa cum menționam inițial, ai patru tipuri de bonusuri la dispoziție, pe care fie le cumperi, fie aștepți să le câștigi. Variantele sunt: Legion X Spins, Legion X Equestris Spins, Legion X Fretensis Spins și Legion X Gemina Spins. Prima varianta îți oferă 8 rotiri gratuie, iar restul câte 10 rotiri. Fiecare mod bonus aduce alte avantaje și are funcții speciale diferite.

  • Legion X Spins: prima și ultima rolă vor avea un rând suplimentar, multiplicatorul crește prin xNudge și rămâne pe toată durata rotirilor, apariția simbolurilor speciale xWays sau infectious Wild pe rolele 1 și 5 îți fac upgrade la următorul bonus
  • Legion X Equestris Spins: prima și ultima rolă devin de tip “4 High”, multiplicatorul crește prin xNudge și rămâne pe toată durata rotirilor, simbolurile xWays rămân sticky și acționează la fiecare rotire
  • Legion X Fretensis Spins: prima și ultima rolă devin de tip “4 High”, multiplicatorul crește prin xNudge și rămâne pe toată durata rotirilor, simbolurile Infectious Wild rămân sticky și acționează la fiecare rotire, transformând simboluri standard în Wild
  • Legion X Gemina Spins: prima și ultima rolă devin de tip “4 High”, multiplicatorul crește prin xNudge și rămâne pe toată durata rotirilor, simbolurile xWays și Infectious Wild rămân sticky și acționează la fiecare rotire, transformând simboluri standard în Wild

Legion X slot review

Iubim sloturile cu funcții complexe de joc și care oferă mai multe tipuri de bonusuri cu rotiri gratuite. Chiar dacă Legion X online nu este foarte atrăgător din punct de vedere grafic, cu siguranță bonusurile și câștigul maxim posibil de 31,000x miza îl fac mult mai atrăgător. Considerăm că din oferta celor de la NoLimit City acesta este unul dintre cele mai bune sloturi.

Dacă îți plac jocurile de tip xWays și vrei și mai multă adrenalină, încearcă San Quentin, un slot care oferă un câștig de până la 150,000x miza.

Q&A Legion X

  • Poți să joci demo Legion X gratuit pe cazino.ro sau direct pe pagina oficială a producătorului NoLimit City.

  • Slotul Legion X oferă 4 tipuri de bonus cu rotiri gratuite, fiecare având funcții speciale.

  • Câștigul maxim Legion X este de 31,000x miza, iar RTP-ul este de 96.04%.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 3

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.04%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu functii speciale
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top