Tractor Beam demo

Tractor Beam

Distracție și adrenalină într-un slot cu tematică cu extratereștri amuzanți, este ceea ce îți oferă jocul de pacanele online Tractor Beam. Slotul dezvoltat de către NoLimit City pare simplu la prima vedere, dar include mai multe funcții speciale. Acestea apar în timpul funcției de bază a jocului.

Jocul este unul care include simboluri de tip stacked, la fel ca și Possessed, dar oferă o experiență de joc mult mai amuzantă. Câștigurile se formează pe un ecran cu 5×3 role de joc, care oferă 20 de linii de plată.

Spre deosebire de majoritatea sloturilor oferite de către acest provider, la Tractor Beam funcția bonus nu poate fi cumpărată. Aceasta se câștigă atunci când pe ecran apar cel puțin 3 simboluri scatter în formă de “S” roz. Pe durata bonusului beneficiezi de modul special de joc “Abduction”.

Joacă alături de noi și distrează-te pe cinste cu jocul de pacanele Tractor Beam online!

Cum joci Tractor Beam pacanele online

Dificultatea de joc este una redusă, deoarece slotul Tractor Beam este un joc clasic la bază. Ai două funcții speciale pe care le poți câștiga în jocul de bază, dar acestea nu sunt complexe. Funcția bonus se desfășoară pe același ecran de joc fără să includă alte reguli, așa încât nu ar trebui să ai nici o dificultate în a înțelege regulile acestui joc de pacanele cu speciale.

Știm ce rău este să îți pierzi banii la un slot care nu îți place, în încercarea de a vedea dacă este genul tău de joc. Tractor Beam nu intră în categoria jocurilor pe care le oferă NoLimit City de obicei, așa încât este esențial să încerci prima dată jocul la pacanele gratis. Asta te va scăpa de o grămadă de bătăi de cap, iar după ce joci Tractor Beam demo vei știi imediat dacă slotul ți se potrivește.

Tractor Beam mize, simboluri și câștiguri

Chiar dacă nivelul de volatilitate al slotului este unul ridicat și jocul oferă un RTP de 96.01%, câștigul maxim nu este foarte mare. În cadrul bonusului poți să ajungi până la un premiu de 3,408x miza, ceea ce este foarte puțin în comparație cu alte sloturi. Totuși, jocul are o frecvență de câștig foarte bună de 31.76%, ceea ce compensează mult.

Tematica întâlnită în Tractor Beam este una cu extratereștrii, dar nu vei vedea nici un extraterestru. Grafica și simbolurile conduc în această direcție, dar în fapt totul seamănă a o lume care a fost invadată cândva de extratereștrii. Experiența de joc oferită astfel este una amuzantă și distractivă.

Câștigurile se formează la fel ca la orice joc clasic, de la stânga la dreapta, pe 20 de linii de plată fixe. O formație câștigătoare include minim 3 simboluri identice sau combinații cu simbolul wild. Există două funcții speciale: Clone Attack care îți oferă simboluri stacked și Beam’Em Up, care îndepărtează simbolurile slabe de pe ecranul de joc.

Bonus și rotiri gratuite Tractor Beam

Funcția bonus cu rotiri gratuite la Tractor Beam se câștigă atunci când pe ecranul de joc apar cel puțin 3 scattere. Aceasta nu poate fi cumpărată, deoarece jocul nu include funcția de “Buy-in”. Poți să câștigi între 7 și 12 rotiri gratuite în funcție de numărul de scattere primit. Pe durata rotirilor, fiecare scatter suplimentar îți aduce încă o rotire gratuită. 

În timpul bonusului se activează funcția specială “Abduction”. De fiecare dată când înregistrezi un câștig, simbolul cu pricina va dispărea de pe ecranul de joc pentru următoarele rotiri. Dacă ai noroc ca la început să dispară simbolurile slabe, câștigurile obținute vor fi mult mai mari.

Tractor Beam slot review

Tractor Beam nu este un slot impresionant, dar cu siguranță este un joc bun. Dacă ești iubitor de jocuri de pacanele clasice, Tractor Beam îți oferă mai mult decât jocurile cu care te-ai obișnuit. Totuși, dacă îți plac sloturile cu megaways și multiplicatori foarte mari, nu ai ajuns unde trebuie. Producătorul NoLimit City ar putea avea în vedere îmbunătățirea câștigului maxim posibil.

În cazul în care vrei mai multă adrenalină decât amuzament, probabil Pearl Harbor este un slot care ți se potrivește mult mai bine.

Q&A Tractor Beam

  • Câștigul maxim care poate fi obținut la jocul de pacanele Tractor Beam online este de 3,408x miza.

  • Da, pe cazino.ro poți juca demo Tractor Beam gratuit, alături de alte pacanele online.

  • Câștigi speciala la slotul Tractor Beam atunci când pe ecranul de joc apar cel puțin 3 simboluri scatter.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4 / 5. Voturi: 2

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor NoLimit
💸 RTP96.01%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii20 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa
🍀 WildDa

Mai multe Pacanele Demo

To top