Majestic king pacanele

Majestic King

Majestic King este un joc de pacanele senzațional care are în plan principal animalele sălbatice, dezvoltat și oferit de către Spinomenal. Jocul se desfășoară pe un ecran cu 5×3 role de jos și are 25 de linii de plată fixe. În cadrul jocului există atât funcții speciale, cât și o funcție bonus cu rotiri gratuite.

Slotul Majestic King seamănă foarte mult cu jocul White King de la Playson, dar este net superior acestuia. Toate simbolurile sunt atent desenate, cu culori puternice, grafica este una de calitate excepțională, iar coloana sonoră vibrantă ridica adrenalina la fiecare rotire.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale jocului sunt simbolurile dublate. Spre exemplu, poți avea simbolul A sau în aceeași căsuță simbolul AA. Cel de-al doilea punctează ca 2 simboluri și practic dublează valoarea câștigului. Astfel, câștigul maxim posibil este de 260x per linie, adică 6500x per rotire.

Cum joci Majestic King pacanele online

Majestic King pacanele online este unul dintre acele jocuri pe care trebuie să le studiezi înainte de a le juca. Majoritatea sloturilor sunt banale, dar în cazul de față vorbim despre un joc complex. Cu cât înțelegi mai bine caracteristicile jocului, cu atât ai șanse mai mari să obții câștiguri mari rapid.

Dacă vrei să testezi prima dată slotul sau nu îl găsești la cazinoul tău preferat, încearcă Majestic King demo. Vei găsi toată gama de pacanele gratis de la Spinomenal, așa încât poți să încerci și alte jocuri. La sloturile demo nu poți câștiga bani reali, dar poți să te distrezi pe cinste și nici nu costă nimic să joci.

Majestic King mize, simboluri și câștiguri

Majestic King este un joc de pacanele online cu un nivel de volatilitate ridicat, ce oferă un RTP de 95.16%. Nivelul de volatilitate arată șansa de a obține câștiguri foarte mari, dar în același timp și nivelul de risc al jocului. Astfel, poți oricând să câștigi premii fabuloase, dar în egală măsură să și pierzi fondurile din contul de joc.

Câștigurile în cadrul jocului se realizează pe 25 de linii de plată fixe, începând din partea stângă a ecranului. Intervalul de mize disponibil este cuprins între 0.25 bani și 250 lei, în funcție de cazino. Câștigul maxim pe care îl poți obține este de până la 6500x miza pariată per rotire.

Așa cum am menționat și la început, simbolurile din cadrul jocului sunt excepționale în ceea ce privește forma și designul. Culorile sunt foarte puternice, simbolurile au elemente bine conturate și prezinte caracteristici de unicitate. Cele mai slab platnice simboluri sunt cele de la 10 la A, iar cel mai bine plătesc simbolurile în formă de animale.

Bonus și rotiri gratuite Majestic King

În cadrul jocului de pacanele online Majestic King există atât o funcție bonus cu re-rotiri, cât și o funcție bonus cu rotiri gratuite. Ambele bonusuri se câștigă atunci când pe ecran apar 3 scattere corespunzătoare bonusului. 

Prima funcție bonus este una mai simplă și aceasta începe cu 3 rotiri gratuite și un ecran diferit de joc. Pe ecran pot apărea simboluri de copaci și simboluri cu “+1 Spin”. Fiecare simbol cu copac se adună într-o bară de progres în partea stângă, în timp ce simbolul “+1 Spin” oferă o rotire gratuită suplimentară. Pe bara de progres există mai mulți multiplicatori, iar fiecare 5 copaci adunați te duc la următorul nivel.

Cel de-al doilea bonus este mult mai interesant, deoarece acesta oferă rotiri gratuite. Atunci când ai primit cele 3 scattere, pe ecran va apărea o roată a norocului pe care o învârti. Pe roată există două segmente: primul stabilește numărul de rotiri gratuite (între 10 și 40), iar al doilea simbolul care rămâne dublat pe durata bonusului.

Majestic King slot review

Acum că ai aflat tot ceea ce trebuia să știi despre jocul de pacanele Majestic King online, este timpul să joci și tu! Slotul este unul extrem de palpitant, oferă o multitudine de funcții speciale și două funcții bonus. Fiecare dintre acestea îți pun la dispoziție noi oportunități de câștig. Nu uita că cel mai mare câștig pe care îl poți obține este de 6500x miza pariată.

Q&A Majestic King

  • Poți juca varianta demo Majestic King gratuit și fără cont pe cazino.ro, unde vei găsi și alte jocuri de păcănele demo.

  • Jocul de pacanele Majestic King oferă două funcții bonus, una cu re-rotiri și una cu rotiri gratuite.

  • Majestic King slot online are un RTP de 95.16% și oferă un câștig maxim de 6500x miza pariată.

Lasă părerea ta

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Nota: 4.4 / 5. Voturi: 5

Nici un vot pana acum

| Lasă părerea ta
💼 Furnizor Spinomenal
💸 RTP95.16%
⚡VolatilitateMare
🃏 Tip jocPacanele cu animale
📈 Linii25 Fixed
🎰 Rotiri GratuiteDa
📶 Role5
⭐ ScatterDa

Mai multe Pacanele Demo

Katana pacanele demo
GreenTube

Katana

Floating Dragon
Pragmatic Play

Floating Dragon

Ice Lobster pacanele demo
Pragmatic Play

Ice Lobster

To top